• PS

    Když se v 5 vrátíte z práce a bydlíte v centru prahy, tak je za prahu vždy daleko a dlouho. Kam doporučujete jezdit v praze? Díky.

    0 0
    • grafik  

      ja jezdim po vaclavaku a v dost v poho … hlavne sjizdet schody k metru je super.

      0 0
    • MaPa  

      Například do Šárky je to z centra 25min a ani to není tak strašná cesta – přes Letnou a Dejvice (a těch hospůdek cestou zpátky…) :-)

      0 0
    • McBlacky  

      kde bydlíš? já na Vinohradech a kratší jezdím převážně Šárka, Troja, Stromovka, Petřín, Hvězda, Vidoule, Prokopák, Kunra?ák, Milíčák, Hostivař, Bohdalec. Dá se najít překvapivě spousta i dost hustejch singlů a technickejch pasáží. Jen to chce trochu experimentovat. Pro začátek vem mapu Prahy a zkus si pospojovat ostrůvky zeleně do nějaké smysluplné trasy no a až to pojedeš v reálu tak si všímej cestiček a stezek a uvídíš co najdeš. Ikdyž uznávám kolikrát se budeš vracet :)

      0 0
      • PS  

        Bydlim u Flory. Nemam rad jezdeni v silnicnim provozu, tak radeji jedu nekam na „ostruvek zeleně“ metrem. Diky za tip.

        0 0
        • McBlacky  

          zkusil bych pro začátek N. Butovice a dát si to bud přes dalejský do prokopáku a přes stezku/kunra?ák na Roztyly. Nebo na druhou stranu přes vidouly, kavalírku, hvězdu a šárku na dejvickou. Pokud teda trváš na tom metru :) na kole je to v provozu docela zábavný, ale chce to už trochu mít naježděno, oči všude a nebát se :)

          0 0
          • PS  

            Jo dalejský a prokopák je zatim jediný co sem jel, ale jezdim to z Luka. Co je prosim tě na kole v provozu zábavný? Je mi to prostě nepříjemný, ten hluk, smrad a všude kolem něco velkýho, co tě může sejmout.

            0 0
            • McBlacky  

              tak to zkus na tu druhou stranu je to tam super, singl, pak sjezdík asfaltka a dlouhej sjezd na kotlářku.

              no zábavný :) těžko ti to popisovat, mě to baví, silnice/chodník/scho­dy/lidi/auta atd. prostě city terror :)

              0 0
              • PS  

                No coz o to, me by to taky vlastne ve meste bavilo, jenom ty lidi a auta sou tam nejak navic:)

                Jo a prozradis mi co je to „singl“? Stydim se ze to nevim…

                0 0
                • blue  

                  singl = singletrack = stezka, pesina, uzka cesticka

                  0 0
        • MaPa  

          Pracuju na náměstí Barikád pod Ohradou a bydlím na Hanspaulce. Jezdím tak 3× týdně do práce a takhle se to docela dá: Ohrada – tunel pod Vítkovem – Sokolovská – Těšnov – po levém chodníku most přes Štvanici (cyklostezka) – kolem restaurace Expo – na Letnou – zadem kolem Americké ambasády – Kula?ák – kolem ČVUT – a na kopec. Trvá mi to tímhle směrem 30 a do práce 25min. Do Šárky se dá najet blíž než bydlím. Jediný konflikt s dopravou mám a)křižovatka na Florenci (světla) b)přechod na nábř. kpt. Jaroše c)přechod na Špejcharu d)přechod u Kula?áku (bus nádr.). Vždycky po přechodu na světla. Takže mi ty auta zas tolik nevaděj…

          0 0
        • radio  

          Z Flory na Skalku metrem, pak pres Sidliste Skalka dozadu podel zeleznicni trate, u Hostivarskeho nadrazi pres koleje, dale po cervene okolo Hostivarske prehrady, pak po zelene do Milicova, furt po zelene az do Katerinek. Dale na metro Opatov, po cyklostezce na Chodov, pak pres most u Baumaxu, kolem Statniho archivu dale smerem na Hamersky rybnik, u Hameraku primo nahoru do kopce, proplest se v ulickach (super stoupak), pak pod Jizni Spojkou do ulice Průhonická, kolem Nádraží Strašnice na Strašnickou a metrem na Floru. Modifikace možná, třeba na Chodově si strihnout maly kros v Kunrataku :-)

          0 0
      • Jogador  

        Když jsi vyjmenoval celé okolí Prahy:) Milíčák myslíš milíčovský les? Když se podívám z okna, tak ho vidim, je přes ulici:) Tak jezdim hlavně sem směrem Průhonice, Jílové-Sázava

        0 0
    • Meesha  

      Já z Vinohrad vetsinou klasika na Tocnou a na jih. Za dve hodky tam kolecko stihas. Je to pro me nejjednodusi a nejbezpecnejsi co se tyce dopravy pres Prahu. Obcas taky Stromovka a tim smerem. To co tady psal Blacky, tak v naprosty vetsine mist sem nikdy nebyl – musim to o vikendech nejak natrenovat…

      0 0
    • funtomas  

      mám to taky z centra a po trase tunel Letná,stromov­ka,baba,matěj,di­voká,džbán a tichá šárka,nebušice je to tak na dvě hoďky.prima sjezd na lysolaje a singlik pod aritmou. dnes jsem to vzal ze stromovky na císařskou louku a byl zadarmo v zoo (za plotem :-)

      0 0
      • McBlacky  

        kudy sjezd na Lysolaje? popiš mi to od silnice Jenerálka-Horoměřice

        0 0
        • funtomas  

          aha tak to jsem tě zmátl.není to na lysolaje ale je to směr na lysolaje : z baby po červený nad silnicí (cca 500m) dolu je to na rohu ulice Krohova.takový chodník se zabradlím a vracečkama.nahoru zpátky na to samý místo je po silnici asi 500m přes potok u mlýna (?)- a na kašpárka.

          0 0
          • McBlacky  

            jj nahoru se objíždí schody zleva a dolů se jezdí přes ně :)

            0 0
            • funtomas  

              no to taky ale já to beru nahoru ještě jednu odbočku ze silnice dřív.taková zapomenutá chata (č.p.17) přes potok.ze začátku je to dost fest,zatáčka 180 pak kamení a jsi UP.ty schody jsou dalejc.

              0 0
    • jecnak  

      PRijed v nedeli na sraz – urcite se dozvis o sposte tras.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.