Cafe Epic

Přidat foto

Obligátní čuník od Rieeselu :-)

Magůrek

Čínskej xindl z netopýra nás zahnal do nor a klienti mě zahrnuli prací. Když bylo jasné, že zbyde munice na nový povoz, tak jsem plán na pořízení kola prezentoval mojí drahé polovičce a ona kupodivu souhlasila (nakonec ví i přesnou částku kolik sem do kola investoval sic mě to stálo kabelku od Lagerfelda).

Tak jsem začal koukat po kolech, která by padala v úvahu. Nic zlého netuše jsem se obrátil na kamaráda s prosbou o radu. On jen podotknul “ty vybíráš nový kolo? tak to máš o zábavu na tři měsíce postaráno”. Myslel jsem si v tu chvíli něco “o prdeli, přece vim co chci…” nakonec jsem bajk vybíral měsíců 5 a ladil dalšího půl roku!

Takže jsem zasedl k inernetu a začalo špekulování, stará geo… nová geo… HT.. full… trailový HT… XC full na vyšším zdvihu… luxusní bazar… nový hůř osazený kolo pak tunit… stavba… SUP… Giant… Cannondale… Norco… Trek… Rocky Mountain… Kona… přišel jsem o kamarády, který si mě po chvíli začínali dobírat “kdy bude kolo? už máš kolo? jaký budeš mít kolo?” nakonec mě začali nesnášet! A já zatím jezdil spíš na silnici. Jediný v čem jsem měl jasno, že chci bajka s vyšším poměrem uhlíku než jsem měl dosud. Další podmínka (ne však zásadní) byla: dvě “navářky” na košíky. Zato jsem chtěl boost a pevný osy, ale na rámech který jsem měl v hledáčku jsou samozřejmostí. Zkrátka jsem nechtěl něco co mi za dva roky nebude “stačit”.

Poté co jsme se ženou otestovali Epicy Experty, tak jsem měl víceméně vybráno ale bohužel spíš bohudík moje žena udělala smutný oči, že chce novýho bajka taky. Od chvíle co jsem se svezl na jejím HT bylo jasno, vzhledem k profilům tras v okolí jsem upustil od varianty fulla ale stále jsem nevěděl kterýho pevňáka, černá… chameleon… základ… expert… 2020… 2021… Shimano… Sram… nakonec padl prst na “Epica COMPa” v mintu. A byl opět oheň na střeše: “Budeš na tom vypadat jak ******”, “žádný hadry a doplňky se ti k tomu nebudou hodit”. Pro uklidnění situace jsem se nakonec rozhodl pro variantu Satin carbon/hyper green. Jsem smířen s tím, že nikdy NEBUDU mít celočerný kolo! ;-)

Mých obvyklých „pár“ slov ke kompotentům:

Výplety: ještě před pořízením kola jsem chtěl bike postavit na “uhlíkový” ráfky, jenže novej pracovní Mac měl vyšší prioritu. Proto jsem vzal hliníkový ráfky Panchowheels Essence 29 na nábách od TUNE. Když mi zbyde přes zimu nějakej peníz, necham si u pana Fuksy přeplést na karbonový ráfky nebo tyto pujdou na ženy bajk a necham si vyrobit vyplést nového. Ventilky TUNE, čepičky KCNC jsou jen takový moje OCD. Bohužel praporková volnoběžka je oproti 54z DT rohatce celkem „zpět na stromy“.

Kliky: už už jsem měl v ruce karbonové X01 jenže ten motiv orla na nich je už i na mě velká opičárna a těch cca 200g mi moc za tu „desítku“ nestálo :-) takže počkám až doslouží tyto a potom budu řešit co dál. Pozornému oku neunikne, že stahovací „dub“ šroub se mi podařilo někde vyklepat, před tím, než jsem měnil převodník a samostatnej šroub koupit nejde :-D (viva la Sram)

Převodník: 32z jsem upgradoval na 34z pilu vzhledem k tomu, že nejezdím žádný “velestojky” (zatím to ale vypadá, že na letošního Krále Šumavy nebudu dělat frajera a nahodím na závod “třicetdvojku” :-D).

Kazetu jsem chtěl též od Garbaruku v se zeleným posledním pastorkem ale potom co jsem viděl jak Garbaruk (ne)umí trefit zelenej elox na svých komponentech 
(čili každej komponent je zelenej úplně jinak jak kdyby tam chlastali) tak jsem se na to vyprdl. Navíc těch pár gramů mi nestojí za to, řešit za půl roku novou. Nakonec jsem vzal GX kuli standardu XD – 10 zubů je 10 zubů. Ale 52z velkej pastorek jsem nechtěl jednak abych nemusel řešit výměnu ramínka druhak protože je to fakt už hnusný.

Řazení NX: původně jsem plánoval, obohacen internetovými odborníky v diskuzích, že za dva měsíce smetu a pořídím minimálně GX. Sadě jsem moc péče nedopřával za to bahna, zimy a vody se jí dostávalo požehnaně. Sada ale držela jak židovská víra, krom garančního servisu (po týdnu ježdění) nezaznamenala nutonost jakkoliv seřizovat.

Bohužel poté co jsem napsal tato slova dostala hazka šupu a namotala se mi do výpletu. Proto jsem v aktuální zoufalé dostupnosti komponent objednal “demontovaný” X01 šaltr, který jsem doplnil o alu kladky od Garbaruku. Páčku zatim nechávam NX.

Poznámka: Chtěl jsem GX AXS ale u dodavatelů „F*CK-OFF“ takže nejdřív na podzim.

Brzdy: dost často slýchávám, že nejlepší brzdy od SRAMu jsou Shimano XT ale zatim jsem neměl potřebu řešit, že by mi nestačili a to na mě křičí “NEBRZDI” i moje přítelkyně :-D . Kotouče Centerline 2 kuli centerlocku na nábách. Třmeny jsem vybavil sintrovanýma deskama od Sramu.

Představec: byl jsem odhodlaný dát tu neuvěřitelnou ultraraketu za Intend BC, byl jsem ochoten zaplatit i těch 12 EUR za poštovný ale poté co jsem zjistil, že k ceně napsané na stránce se přičte ještě daň, tak jsem objednávku nas..štvaně zrušil. Poté vyšlo Industry nine s barevnou edicí, “limetková” by se mi líbila. Ale žijeme kdesi v banánistánu ve střední evropě (čti čečensku) takže taky “nasr*t a rozmazat”…

“Pracovní” (WORKS) řídítka a sedlovka: původně jsem chtěl něco co by mělo víc SWAGu ale když byly na Airoo řídítka BikeAhead v akci za lidovýho “bůra”, tak by mě sedlovka vyšla na “nesmysl”. Koukal jsem po TUNE, kde by mě řídítka vyšly i lépe než “works” ale nenašel jsem od TUNE uhlíkovou sedlovku na 30,9 mm, dostupnost komponentů RACE-FACE NEXT byla spíš k pláči a komponenty od hipstry milovaného Thompsnu mě nechávají chladným. Navíc když byla někde dostupná sedlovaka, která by mě oslovila byla většinou s offsetem. Nakonec volba padla na kombo od spešlu. Navíc typ zámku na worksích sedlovkách je “sexy”.

Gripy: nikdy asi nepřivyknu na pěnové, proto u gripů jsem neřešil hmotnost ale komfort, možnost zabezpečit grip imbusem je pro mě lepší řešení než řešit pár gramů na gripech.

Magůrek: než se člověk vymotá z města… celkem užitečná věcička.

Sedlo: poté co jsem pár měsíců jezdil spešlího “powera” došel jsem k názoru, že se “nezkamarádíme” a po pár vlkodlacích až k lopatkám jsem ho prodal. Koukal jsem po mým obligátním “fyzyku” ale za stejnou cenu, za kterou bych si pořídil nějakou “R0” tak jsem objevil Tuňáka a bylo rozhodnuto. Jsem spokojen ačkoliv to tak nevypadá, je Kom-vor 97g naprosté nirvány leč zlí jazykové mluví o dobrovolné cyklovasektomii :-)

Vidlice: zatim vidlicuje až dovidlicuje (jakože Reby celkem rády) tak budu řešit něco jinýho… Před koupí bajku jsem myslel, že vidli necham předělat na remote lockout ale zatim jsem si tak nějak zvykl na ovládání na korunce, takže ani nechci dávat další ošklivej bazmek na řídítka, navíc by se na ně nevešel “magůrek”.

Pláště: již několikátým rokem vozím Fast Tracky, jsme spolu kamarádi leč mnozí odborníci píší, že to neni guma do bordelu ale “prd” na FT jsem si zvykl, dá se na tom projet fakt velkej humus, pokud bych v budoucnu měl „enduro“ ambice tak asi nebudu jezdit na HT, navíc už nehodlám hledat něco jinýho. Zkoušel jsem dva měsíce vozit vzadu Renegade a ten plášť, pokud Fast Track neni do mokra, neni ani do sucha :-D

Sakumprásk co se týče jízdy zatím maximální spokojenost, “rohlík” od ucha k uchu každou vyjížďku, bajk imrvere zakydanej od bahna… Kolo neskutečně hrne z kopce, kde jedinej limit je muj morál a do kopce kde je pro změnu limitem moje kondice. Maximálně jsem spokojenej s prodlouženou geometrií, která na moje krpatý tělo sedí jak prdel na hrnec. Díky prodloužený geošce nemusim řešit jestli krátký eM, na který si většinou připadam jak na tříkolce, nebo dolní hranici eL. Prostě “M” a basta! Jízda na kole je maximálně jistá tuhej rám se jeví jako ideální volba.

PS: nikdy jsem netoužil po tom, mít Spešla a je mi uplně u sedacích partií, že je na rámu napsáno “Specialized” mé pocity z jízdy a radost by byla stejná ať by na rámu bylo napsáno “Pučálkovic Amina” ;-)

Závěrem bych chtěl poděkovat klukům ze Spectrum bike za kolo a další spešlí píčovinky. Kubovi a Vojtovi ze Žižkolárny za trpělivost s konzultacemi, péčí o kolo atak dál. Panu Fuksovi z Bikepartu za výplet a další cyklokontraband. Danovi z VáhyCB za přesné zvážení. Samosebou Ráďovi za obrázky.

(vloženo 23.5.21)

hovado_cz hovado_cz
Ohodnoť bajk: (4.3  / 112 hlasujících)
Značka Specialized
Model Epic HT
Modelový rok 2020
Velikost M
Hmotnost 9,48
Rám Karbon Fact 11m
Vidlice RockShox REBA
Hlavové složení FSA
Kliky Truvativ STYLO 175mm
Středové složení Sram DUB
Měnič Sram X01 Eagle, kladky Garbaruk
Řazení Sram NX
Převodník Garbaruk 34z
Kazeta Sram XG-1275 12s 10-50z
Řetěz Sram PC XX1 Eagle, 12s rainbow
Náboj přední Tune KillHill Boost
Náboj zadní Tune Kong Boost
Brzda přední Sram Level TL, Sram sintr. desky, Sram Centerline 2 160mm, Matice Zipp
Brzda zadní Sram Level TL, Sram sintr. desky, Sram Centerline 2 160mm, Matice Zipp
Brzdové páky Sram Level TL
Ráfek přední Panchowhels Esence 29, ventilek Tune, čepička KCNC
Ráfek zadní Panchowhels Esence 29, ventilek Tune, čepička KCNC
Dráty Sapim CX Ray
Pedály Shimano XT
Řídítka Specialized S-WORKS Carbon mini rise 750 mm
Představec Specialized 70 mm
Sedlovka Specialized S-works, 30,9mm, 10mm offset
Sedlo Tune Kom-Vor
Pláště Specialized Fast Track 2,3

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
tomekusti
tomekusti

14.8.21 15:04

Emerickej Author… A ještě v blbý barvě doplňků. A chybí tomu motor :-)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

28.5.21 23:14

LuC4s, spešl dělá testovačky často, takže vyzkoušej vřele doporučuju. Když zajdeš k prodejci tak ti pujčí za nějakou úplatu a zálohu tesťákan;-)

Reagovat
LuC4s
LuC4s

28.5.21 21:50

Jelikož taky koukám po nějakém HT co bych si na konci letošní sezony pořídil, tak jsem narazil i na Epica. Tenhle tvůj mě přijde fakt hodně hezkej a něco podobného bych si představoval. Za mě to máš parádně sladěný a na oko to vypadá super a pokud to i jezdí jak píšeš, tak pro mě aj super recenze :D letos si ho snad někde půjčím. Parádní bajk a je fuk co to je za značku :)

Reagovat
Edwin
Edwin

27.5.21 16:02

Moc hezký kolo a hlavně s příběhem!!! :) Ať dobře slouží.

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

26.5.21 14:44

RomSva, s těma brzdama nevim, všichni na to nadávaj mě příjdou celkem v poho. Včera mi to skoro po roce v krámě odvzdušňovali a vyšlo do stříkačky pár mini-bublin. Čekal jsem, že poteče mazut a tekl krásnej čistej olej tak nevim…

Jinak chctěl jsem žlutozelený Magury MT8 ale to by v tomhle okamžiku byla už vele-zhýralost :-)

Reagovat
RomSva
RomSva

25.5.21 22:44

Nemám rad specialized, nemám rád brzdy na DOTku.

Ale tohle kolo je na 5*. Hezké, jednoduché bez zbytečných capin. Hezka váha. Musí být radost na tom jezdit. A o to jde.

Reagovat
ToMášMarný
ToMášMarný

25.5.21 10:50

Fajn kolo, fajn personalizace, poctivej profil. Jasná 5*.

A přestaň se omlouvat, že sis za svý peníze pořídil S a to či ono. Stejně ti to anti-mainstream řešiči nikdy neodpustí.

Reagovat
kycis
kycis

25.5.21 09:05

V románu je na muj vkus moc mimoděků (nebo to měly bejt vtipy, teď si nejsem jistej :-) ) , ale kolo parádní!

Reagovat
vpa007
vpa007

25.5.21 08:59

@Bebe: Váha nic moc? Dyť je pod deset… kolik by tak měla být?

@cosmo: Tak SIDka by slušela skoro všemu (a proto ji mám osobně nachystanou na svou další stavbu), nicméně se mi líbí tvůj nápad dát sem tvý kolo. Takže sem s tím, ať máme další pastvu pro oči ;-)

Reagovat
JachymP
JachymP

25.5.21 08:19

Váha že je zlá? U váhy jedinej problém je, že hovado_cz uvádí zváženou a ne od prodejce, to by hned bylo kilíčko dole :)

Reagovat
DaD
DaD

24.5.21 21:44

Moc pěkné to máš. Foto, popis a bike jasně za 5*

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 19:41

Bebe, neni ale na to prdí bílej tesák :-) až budu vážit sám o 5 až 8 kg míň tak budu řešit váhu na kole ;-)

Reagovat
Bebe
Bebe

24.5.21 19:23

Váha teda nic moc

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

24.5.21 18:07

Nenech se otrávit, s kolem i profilem sis dal spoustu práce a čiší z toho radost. Že se o tu radost chceš podělit naprosto chápu, nenech si ji zkazit ;-)

Reagovat
Dejv0
Dejv0

24.5.21 18:01

A řekl jsem, že je to špatně ty blábole? Pro mě to názor je, tak neprskej. :D

Reagovat
cosmo
cosmo

24.5.21 17:58

to vis, par jsem toho poskladal, tak mam blbe kecy… ale cas je svine, nejake fotky uz mam, ale musim dalsi dodelat, profily kol uz mam vyplnene v textaku

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 17:49

také bych rád viděl tvé nemainstreemové a super stylové kolo :-) když už mi tak hezky radíš :-)

Reagovat
cosmo
cosmo

24.5.21 17:49

haha, proc se do me navazis?… proc si mam zkouset eSko?… ma ho kamos v praci, ja mam kola jinych znacek… hele tvoje doporuceni si dej za ramecek, ja byl vcera na kole, jezdim kdy chci a jak chci… eSStore mam za barakem, dokonce muzu mit eSka za ceny o kterych se ti nezda, ale to neznamena ze si je koupim… pred 2ma lety jsem vybiral fulla a esko melo starou geo, z vyberu vypadlo, vzal jsem novou geo od jine znacky… fakt nevidim duvod proc me porad nekam posilas..

a vis ty co, pane chytlavej, ha si dam praci a doplnim do profilu svoje aktualni kola, abys mi tam mohl napsat, ze se ti nelibi, ok? a chces i fotku u kavovaru nebo ti bude stacit na pultu pred pipou v hospode, oboji zaridim…

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 17:39

cosmo, je mi uplně fuk co si myslíš, kolik mi dáš hvězd (kuli tomu stejně chleba levnější nebude) spíš ti doporučuju zvednout svůj zadek od počítače nějakýho epika si pujčit a pak psát tyhle chytrystiky :-)

Reagovat
cosmo
cosmo

24.5.21 17:33

uz jen hlaska „ze se to chova lip nez beznej full“ hovori za vse… vis co? dam ti 5hvezd ok, budes spokojeny?… vic nemam chut to resit

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 17:12

Midlander, však to se nevylučuje :-D to kolo je soldní tank. “Nebrzdi” je “incident” z jedné z prvních jizd, kdy já vystrašenej z Focusu a žena tou dobou měla svýho epica (viz profil) už 2–3 měsíce :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

24.5.21 16:55

Kolo pěkný a prezentace na 1, tedy na 5*. Jediný co mi tam v popisu neštymuje je ta pasáž jak to hrne z kopce, fast traky projedu hroznej humus a přitom přítelkyně tvrdí, že moc brzdíš… leda že by přítelkyně byla sjezdařka. ;-)

Reagovat
JachymP
JachymP

24.5.21 16:52

Moc hezký, jen nevím, kam ten svět spěje, člověk si pořídí jedno z top 3 HT a zde se skoro za to omlouvá a vysvětluje, jak byl k tomu dotlačen ;) Ale já ti rozumím, emoce trochu indiferentní, ale jak na tom začneš jezdit: jezdí se na tom skvěle. Kecy maj hlavně ty, co na tom v životě nejeli. Vertex je hezčí, v tom souhlasím, ale hlavně ve větších velikostech (třeba Epic HT XL je zlověstný).

Parádní profil!

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 16:10

cosmo, názor je „mě se to nelíbí“, s tím jsem v cajku ale ten tvuj koment je akorát hloupý vnucování tvých preferencí. Zrovna tak Dejv0, když napíšeš: „víc řeším než jezdím“. To neni názor ale bezduchej blábol ;-) A ano možná svoje kola řeším víc než bych musel ale proč kruci ne? :-)

Gaper, nějaký velký závodní ambice nemam ale věř mi, že ta geoška je poznat i na kopci za barákem. Měl jsem pujčenýho i loňskýho Scalpela (kterýho jsem měl mezi vybýranými koly) a je to znát jako prase :-) prostě se to chová líp než „běžnej“ full, líp jede akorát Epic Expert, kterýho jsme měli pujčenýho loni koncem léta a kterej má BTW podobnou geometrii. A co se týče kol tak by bylo blbý kdyby to za pedálem nešlo.

D3VL3R, myslím, že tímhle to nekončí, jen je to už ve stavu, kdy se tím jsem ochotný pochlubit :-)

Reagovat
Kysky
Kysky

24.5.21 13:23

Cosmo: ty jsi fakt komickej :D

Reagovat
Gaper
Gaper

24.5.21 13:16

Tak doufám že tu moderní geo využiješ, třeba při boji o pozice na nějakém singlu :D.

Epic je top rám, o tom není sporu, složení je takový… pro mě nepochopitelný ale co už. Věřím že s těmi záplety a váhou to půjde za pedálem parádně.

Reagovat
Dejv0
Dejv0

24.5.21 12:56

Aha, tady už je i názor trollení. Neboj, vím co je to muset rozložit čas i na jiné věci. Jenom je vidět, jak to hodně řešíš a prozrazuješ svůj nájezd odkazem na Stravu, to jsem si z toho odnesl, promiň. Kolo je to pěkný.

Reagovat
cosmo
cosmo

24.5.21 12:25

To me jako za muj nazor musis tady „peskovat“ ze se mam zdrzet svych chytrych komentaru????

vis co, pokud nejsi schopen prijmout nazor jineho cloveka, dokonce kriticky a negativni, tak to pak necpi do verejneho fora

jedna vec je diskutovat a druha je nekoho peskovat, ja bych naopak mohl tebe taky peskovat, ale tohle nedelam…

takze se zdrz ty svych komentaru vuci me…

Reagovat
esmo
esmo

24.5.21 12:13

cosmo:

Tak třeba za mě, Pivot ne, protože se mi nelíbí vytažená kabeláž k zadní stavbě.

SC rozhodně ne, za mě pozéřina značka pro lidi co mají prachy. I když ten novej full co byl v Novém Městě se mi líbí :)

Rocky Mountain tenhle jejich HT vidím až teď, líbí se mi.

Rose, to mi příjde jako taková socka mezi zmiňovanými značkami.

Moodraker, ne, jezdí na tom každej, každej má jejich dres aby měl slevičku a ještě tomu dělá ambasadora ta vepřová hlava Gasperotti.

Ten RM je fakt fajn :)))

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 11:44

Cosmo, RM a SC jsem původně chtěl, Vertexe mi prodali před nosem nehledě na to, že ceny těch kol začínaj na ceně, který jsem dal za epika v tomhle stavu ;-) Rose mi nejsou sympatický obecně a Mondraker mi nesedí.

Věř mi, nejsem uplně fanda mainstreemu ale taky nejsem uplně Rockefeller abych si kupoval kola jen tak naslepo. Navíc ty “tvoje” HT maj starou geošku takže bych nevěděl jestli M nebo L.

Nehledě na to, že vyzkoušet bych si ty kola musel jen myší na kompu a zjišťovat za provozu jestli jo nebo ne :)

Takže prosím zdrž se rádoby chytrých komentářů :-)

Reagovat
cosmo
cosmo

24.5.21 11:18

esmo: co jako vim, jaky HT, kdyz nic nikdo nema, letos ani vyber, a musis se orientovat podle toho co je, ale moznosti by byly…do budoucna snad…chces tipy?…OK, namatkou par tady…

PIVOT

SC

RM

ROSE

PODIUM

na necem z tohohle bych si dokazal predstavit tunneni Hatecka a nemyslim, ze budou o parnik horsi v jizdnich vlastnostech nez eSko…

Reagovat
D3VL3R
D3VL3R

24.5.21 11:15

mně trvalo předělat Epica k obrazu svému 3 roky, aneb jak rozložit investice mezi tisíc věcí :D Je super, originální peckovní, povedlo se!

Reagovat
vpa007
vpa007

24.5.21 10:32

No teda husto-kruto-přísný cyklop*rno! Jako nejsem taky ze spěšlího fanatoklubu, ale tohle je citlivě postavený a smysluplně vyladěný. K tomu luxusní povídání a fotky. Takže pět faktoriál. Jakože 5! :D

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 09:53

cosmo, ok. Chápu, taky by se mi by se mi tam líbila dávám Rebě do podzima, pak budu řešit co dál :-) zatim budu spíš řešit „spotřebák“. Jinak koukal jsem na podzim po DVO (kuli barvě) ale neměli zelenou se zdvíhem 100mm :-)

Reagovat
Peslezedirou
Peslezedirou

24.5.21 09:52

Narval jsi do toho prašule, čas a máš z toho super pocit a o tom to je :-) Mně se bajk moc líbí, všeho je tam tak akorát, nic nepřebývá, nechybí…fotky super a k tomu příběh, za pět :-)

Reagovat
esmo
esmo

24.5.21 09:50

cosmo: tak jako…jaký jiný HTčko bys jezdil, „za ty prachy“? On ten Epic HT je prostě skvělej… :D

Reagovat
cosmo
cosmo

24.5.21 09:42

ja nerikam ze je eSko malo cool, vybirej si co chces, ja si taky vybral podle geo…jo a ta Sidka by tomu fakt slusela lip…

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

24.5.21 09:31

Dejv0, no taky bych chtěl víc jezdit ale nemyslim si, že od podzima 2500 Km je málo (ale taky občas se potřebuju věnovat i práci i jiným koníčkům a v neposlední řadě i ženě ;-) Možná by to chtělo míň trollit :-)

cosmo, díky za radu ;-) příště budu vybírat lépe když tomu situace na trhu, dám si tu práci a vyberu si něco víc „cool“ ale to, že se mi na tom bude jezdit na pikaču nebo, že za to zaplatim dvojnásobek nebudu řešit :-)

Reagovat
KUBULA
KUBULA

24.5.21 08:29

nooo, je to takove hovadske, takze je to vlasne uplne v poradku a mas to odemne z 5*,hlavne tedy kvuli tomu ze naprosto rozumim tomu procesu vzniku kola.

Reagovat
Lachtis
Lachtis

24.5.21 08:02

Ačkoliv eS nemusím, tak tohle je jiné, má to příběh, má to srdce a je to originální eS. Povedený bike a i pěkná váha.

Reagovat
Dejv0
Dejv0

24.5.21 07:56

Ukázkové „víc řešit, než jezdit“ :)

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

24.5.21 07:47

Diky corone mas cas tu fascinaci butykovymi dily prehodnotit. :-)

Epic epesni.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

23.5.21 23:38

Kúrňa, i kdyby ten tvůj Ráďa (kterej mě mimochodem taky pěkně štve, páč jak je kúrňa možný, že z jedněch štaflí, kytky v pucláku a kusu kola udělá tak dokonalou fotku) k tomuhle nafotil tříkolku zkříženou s eskalátorem, stejně to máš ode mě kúrňa za 5*, protože tohle se mi fakt LÍBÍ! (a navíc je to fakt pěkný kolo) Tak ať vám to spolu fičí, po šutrech i po jehličí ;-)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

23.5.21 22:51

MrtweyUbrus, aktuálně by se mi hodil spíš tvůj tarmac ;-)

Reagovat
MrtweyUbrus
MrtweyUbrus

23.5.21 22:41

Hezký ale ušetřil bych na karbonových libůstkách a vyměnil Rebu za Sida, funguje o dost lépe.

Reagovat
esmo
esmo

23.5.21 22:01

Moc se mi líbí, jak to máš s citem barevně sladěný. Možná že ta kazeta by byla moc, kdyby Garbaruk uměl odstín :)

Reagovat
grafik
grafik

23.5.21 21:58

Tak to má vypadat. Baví jak text, tak fotky.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

23.5.21 21:54

cosmo
cosmo

23.5.21 21:54

hmm, navalit do toho takovy hrachy, casu, tuneni, kontultace s zenou… a vyjit „jen“ s dalsim cernym HaTeckem od speslu, to je bud velky zapal nebo promarnena sance… sorry

Reagovat
Gru
Gru

23.5.21 21:42

Opravdu hezké kolo. Takové já můžu

Reagovat
Radovan84
Radovan84

23.5.21 21:30

No pěkný. Je tam vidět ta „péče“ a to já rád.

Reagovat
DejfSejf
DejfSejf

23.5.21 21:11

Ať slouží hezké čtení 5*

Reagovat
Emp14
Emp14

23.5.21 20:57

Kolo pěkný a ten román taky :-)

Reagovat
Haryk
Haryk

23.5.21 20:38

Máš tam 5.

Reagovat
perceptio
perceptio

23.5.21 20:37

Nu, co dodat. Klobouk dolů.

Reagovat
zirecek
zirecek

23.5.21 20:03

Díky za parádní počtení.

Zde je svět ještě v pořádku.

Díky, :-).

Reagovat
TK75
TK75

23.5.21 20:02

Krásný kolo, převodník to skvěle doplňuje..FT jsem si taky oblíbil, skvělá pneumatika

Reagovat
GULIN
GULIN

23.5.21 19:59

Mooooc povedené

Reagovat

Další galerie z kategorie

Honzis 1
vasour1988 9
Lamex44 1
L31 5
hrota 7
JaMull 6