Spoluobčan

Přidat foto

zřejmě nemá rád tým DSM…

https://www.cyclingweekly.com/…orist-497927

(vloženo 1.5.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
žvejk
žvejk

1.5.21 22:23

Decimax, nevim co se to snažíš vykonstruovat, ale když tam řidič nevidí, tak nepředjíždí, je jedno jestli cyklistu, nebo cokoli jineho, chvilkou počká a pak jede, to je problém? V Česku asi velkej. Navic na takové cestě, jak popisuješ, sotva pojede plně naložený kamion velkou rychlostí, sotva se povleče. Cyklisté budou mozna rychlejší, ale kdyby jsme ho meli dlouho brzdit, věř ze ho necháme přejet.

Reagovat
olkyC
olkyC

1.5.21 22:13

Možná už se to tady řešilo – cyklistka na dálnici. A nebyla to ani „žiletkářka“.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 22:05

Courale courale, ach jak ty mě znáš :0) Ale chápu, ty budeš jeden z těch žiletkářů v uplých hadrech, tak jsem ti asi šlápl na kuří oko. Nejvíc bolí pravda, co? :0)

Reagovat
Melvin
Melvin

1.5.21 21:56

decimax: tak samo tam může jet traktor, nebo může být překážka na silnici. Člověk má vždy přizpůsobit rychlost situaci a pokud nevidím do zatáčky nebo přes horizont tak nebudu předjíždět a prostě přibrzdím.

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 21:46

Žvejk: a co má dělat třeba takovej řidič kamionu, si představ že ten kolos řídíš, úzká cesta, vymletý krajnice, projíždíš zatáčkou nebo přes horizont, v protisměru najednou druhej kamion a do toho cyklista, nebo ideál peleton a nejlíp špatně osvětlenej za šera.V lepším případě zesutej náklad, v tom horším kamion v příkopě a v nejhorším cyklista KO.A kdo to zas obsere, řidič výčitky a basa a cyklista si to spokojeně a hlavně v PRÁVU odporoučí na onen svět:)).Rozumnej nezaujatej člověk nemůže přece popírat že jsou úseky kde by cyklista neměl co dělat..Autem taky nemůžeš všude.A na kole zas nejezdíš po dálnici i když podle tvého myšlení by jsi zřejmě měl mít i na to právo:)

Reagovat
Coural
Coural

1.5.21 21:42

žvejk: Píšeš to člověku co neumí jezdit na kole a podle jeho příspěvků, kde se vehementně snaží dokázat opak, ani autem.

Už se opravdu těším až začne platit novela o 1,5m odstupu. Prvního šmejda, co mě oprasí, bude čekat dlouhé vysvětlování na policii a upřímně doufám, že se následující rok sveze maximálně na kolotoči.

Reagovat
ToMášMarný
ToMášMarný

1.5.21 21:17

Snaží se jak nejlíp dokáže, ale stejně je až druhej :D

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 21:10

zvejk: Ja uz jsem si skoro jisty, ze mpIII uz tu u spousty veci jen tak zbuhdarma trolli, protoze takovejdle idiot neni ani on :o)

Reagovat
žvejk
žvejk

1.5.21 20:43

Zamindrákovaný mplll , na silnici toho najezdím dost, stejně tak na bajku i na enduru jsem dost jezdil…jsem taky řídič a vidim to z obou stran. Nejvíc nebezpečných situací jsem zažil právě, když jsem jel sam a u krajnice, tak jak se to pry má. Ve skupině, je to spíš mnohem bezpečnější… A jako řidič fakt nemam pocit, že by mě cyklisti zdržovali a ohrožovali… Silnice jsou staveny s dani nás všech a moje právo jet do přírody, na hory, na nákup, do prace nakole je úplně stejné jako tvoje jet tohle autem.

Reagovat
mikš
mikš

1.5.21 20:39

decimax přesně tohle mně napadá na velmi frekventované silnici 1.třídy ,když jedu v koloně aut včetně kamionú za skupinkou žiletkářů,které je problém předjet.říkám si,jakej mají sportovní zážitek z takovýho švihu,těsně předjížděni návěsy,v prachu,­smradu,prostě demence.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 20:32

by mě zajímalo jestli dal pán souhlas ke zveřejnění videa, normálně bych to viděl to na žalobu a ty dva cyklouše zavřít až jim ****** zčernají

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 20:29

cyklista009: doufám, žes na ně zavolal policajty! hajzlové, co maj co venčit parchanty když ty honíš cum!

Reagovat
navazka

1.5.21 20:28

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
Melvin
Melvin

1.5.21 20:24

decimax: nezapomínej, že pořád existují lidi co na kole i jezdí a k tomu potřebují cesty. Myslím, že Míťo to v tom příspěvku celkem trefil.

Reagovat
zirecek
zirecek

1.5.21 20:12

miťo: ty jsi ale zlý, :-).

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 19:52

miťo :-D :-D :-D

Reagovat
jIrI___
jIrI___

1.5.21 19:29

miťo: Skvělé! :))

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 19:19

Podle tebe není spoustu úseků kde je to už za hranou pro cyklisty?

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 19:14

:))))

Reagovat
miťo
miťo

1.5.21 18:56

Aww
Aww

1.5.21 18:52

achne.

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 18:47

Když to vemu ze svého pohledu řidiče i cyklistu, tak si asi ani nevybavím situaci, kdy by mně v něčem nějak naštvalo auto nebo omezilo ale naopak to bylo X krát..Možná to bude tím že když jedu na kole, neřídím se legislativou ale vlastním rozumem a to tak že jsou místa na silnici, kde bych vživotě nejel na kole, natož třeba za horší viditelnosti i když bych mohl..Je asi jednoduší legislativně hodit vše na řidiče.Možná by ale stačilo novou vyhlášku doplnit pár zákazama vjezdu cyklistům, tam kde by to vážně bylo příhodné v rámci bezpečnosti a plynulosti provozu.

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 18:39

Cyklista009: Mno tak rodinky s detma jsou obecne problem vzdy a vsude a je jedno, zda jdu pesky, jedu na kole, nebo autem :)

Mas recht, ze to je asi nejnebezpecnejsi skupina, i pejskari si vetsinou sveho ctyrnoheho milacka hlidaji lepe a maji ho lepe vycviceneho :)))

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 18:38

Jaj tady se zase spousta lidi „odhalilo“ :D Nejlepsi je ze nakonec do sebe zacnou sit dve skupiny cyklistu, silnicari, co si mysli, ze kdyz jedou trenink muzou na silnici vsecko a , vs enduristi, ktery si to pak po ty silnici snerujou nachcany (a myslej si buhvi jak jedou v primce) po tom co rozryli pulku CHKO a od turistu dodrzujou ve sjezdech bocni odstup tak 5cm .)))

Endura sem se zbavil, aby me nekdo nezaradil do nespravne skupinky, no ale co se silnickou? Ze bych ji zamaskoval na moped?

A ridici se nakonec smeji, pac cyklisti serubou mezi sebou :o)

Reagovat
1241371491ru

1.5.21 18:37

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
TheJD
TheJD

1.5.21 18:19

zirecek: Souhlasim, nicmene jsem proponent predjizdeni ne s odstupem 1.5 metru, ale kompletne vedlejsim/pro­tismernym pruhem (mimo mesto), coz je zaroven mnohem snaze uchopitelne pravidlo nez 1.5 metru, predevsim pak na uzsich komunikacich, kde to treba toho 1.5 metru ani byt nemuze. V takovem pripade, pri dodrzovani, neni rozdil mezi jednim a dvema cyklisty vedle sebe nebo tim traktorem, kdyz pomineme, ze pres traktor bude hur videt.

Reagovat
zirecek
zirecek

1.5.21 17:48

TheJD: Není potřeba přehánět. Kombajn se nezúží a musí projet. Dva cyklisti vedle sebe se mohou v nepřehledném místě s plnou čarou chvíli zařadit za sebe a pustit auta.

Reagovat
Melvin
Melvin

1.5.21 17:43

Překvapuje mě kolik lidí tu píše o cyklistech jako o zmrdech, přitom jsou na bike fóru. Že jsou debilové mezi cyklisty i mezi řidiči je jasné, ale už jenom vzhledem k tomu, že víc lidí jezdí autem, tak je ta pravděpodobnost potkat ****** je mnohem větší. Oni si hlavně myslí, že si jim nic nemůže stát, když jsou v autě, ale to jen do doby než potkají stejného ****** třeba v protisměru při předjíždění.

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 16:59

Zas to nepřeháněj s tím humanismem, pár facek by prospělo sem tam každému s nás:)))A když je to vlastně taky sport:))) A jak říká kolega theedge, bezpohlavně opravdu ten chrťák trochu vypadá:)))Tak mu to třeba aspoň zvedlo trochu testosteronu ne:))))

Reagovat
Aww
Aww

1.5.21 16:51

theedge: aha, tak to bylo myšleno vážně :) tedy asi jak píše jiri, kdo má potřebu jít se kvůli tomuhle mlátit, by měl zvážit, jestli je dobrej nápad řídit tunovou plechovku.

(bylo by ok cyklistu zamést autem do škarpy? když mě někdo jen tak ostříkne ostřikovačem, je adekvátní mu ulomit zrcátko? nedávno tu byl řev nad pootevřenýma dveřma od auta, teď jsou někteří ok s napadením cyklisty. s normálním zdravým světem, kde se lidi mlátí kvůli malichernostem, sem nechoď, nebo tomu aspoň neříkej normální zdravý svět tvl.)

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 16:50

Také asi od nové vyhlášky nemám na cestě co pohledávat:))

Reagovat
TheJD
TheJD

1.5.21 16:49

Az potkam nekoho v traktoru nebo kombajnu, tak se ho zeptam, jestli jede na silnici s tim, ze nasere ridice…

Reagovat
Barak
Barak

1.5.21 16:46

JirI_: možná, že tu reakci nevyvolal samotný fakt, že jeli dva vedle sebe. Ale dost pravděpodobně spíš to, že kdyz je protroubil, tak ho vyfakovali, co si to dovoluje. Když uz porusuju predpisy, tak pak sklopim usi a nedělám machra.

Ale dost možná to mohlo být i jinak.

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 16:44

Souhlas:)))!Akorta do teď šlo ty blázny jezdící vedle sebe aspoň předjet, tak mně to osobně moc nevadilo ale po nové vyhlášce to je zdar.Zrovna dnes, vláček aut za čtyřma hňupama jedoucíma po dvou vedle sebe.Borci uplně na háku,tenhle týden už podruhé, takže mně osobně asi začínaj vadit..

Reagovat
jIrI___
jIrI___

1.5.21 16:35

theedge: Člověk, kterého naserou dva cyklisti jedoucí vedle sebe, nemá na silnici co dělat, protože na to zcela evidentně nemá mentálně.

Reagovat
theedge
theedge

1.5.21 16:29

Aww: Nevim v cem se chces valet, ale v normalnim zdravym svete to funguje tak, ze rekce vyvola protireakci. Pokud nekdo tu reakci vyvola ( jedu vedle sebe ), tak pak nemuze byt prekvapenej z protireakce ( nekoho tim naseru ).

Urcite to nebylo tak ze silnicky se zaradily za sebe a borcovi mavnuli ze muze jet ze ? :-) To by velmi pravdepodobne takovou reakci nevyvolalo.

A holt svet je takovej ze ta protireakce muze byt silnejsi nez jsem cekal. To si ale to bezpohlavni stvoreni co se na te fotce snazi dat pravej hak melo uvedomit driv.

Kazdej silnicar musi vedet ze malocim nasere ridice vic nez jizdou vedle sebe. A pokud to dela dava tomu ridici najevo ze na nej z vysoka sere. No a to si kazdej nenecha libit.

Reagovat
Aww
Aww

1.5.21 16:02

decimax: vyvěštit z těch fotek, že se týpek v silničních tretrách, co je na začátku ještě na kole, chtěl prát stejně jako týpek, co kvůli tomu po předjetí zastavil a vylez ze svý pistácie, je docela bizarní. :)

_

jinak zábavná diskuze, všechny ty implikace, že když jedou silničáři vedle sebe, je automaticky OK je oprasit, zastavit a napadnout? a ještě se v tom svým „jeli vedle sebe, patří jim to“ takhle válet? jo, jezdit vedle sebe je demence, ale ty komentáře tady snad nejsou myšlený úplně vážně.

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 16:01

:))…vúbec netuším jak to bylo a jak to dopadlo a kdo vyhrál tenhle těžkej souboj ale vypadá to hodně dobře, vidět to naživo tak se pochčiju:))Možná to taky dělal ten fotograf, chcal smíchy a tuho se to snažil vyfotit:)))

Reagovat
Barak
Barak

1.5.21 15:57

Viděl bych to na klasický scénář. Dva cyklisté vedle sebe, protroubeni a vztyceny ukazovak. Akorát asi nepočítali s tím, že borec, odkojeny zápasy MMA z pohodlí gauče, zastaví a abude mít chuť na rozcvičku.

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 15:56

Jako ja???:)))

Reagovat
plzakj
plzakj

1.5.21 15:51

Mp3 mas z neceho mindrak? :-D

Reagovat
decimax
decimax

1.5.21 15:47

Ať se zrubou,evidentně chtěli oba,když je to prdel:))Horší je pak když to ten poraženej neustojí přes své obrovské ego a zjistí že se vlastně prát nechtěl, to pak začínají oplítačky..Běžná věc, poražený nebo spíše více poraněný se pasuje do role oběti a vítěz vyhrává hlavní cenu v podobě paragrafu ublížení na zdraví:))

Reagovat
Pepe72
Pepe72

1.5.21 15:30

mp3: hlavně by to mělo zůstat tam kde se to stalo. Kdo za to může je jedno, pravdu mají všichni.

Reagovat
siky83
siky83

1.5.21 15:26

Mplll tak porad radsi objizdim 2vedle sebe nez nekolik za sebou… Stejnak pokazdy jedu protismerem,

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 15:26

Takže to vidím tak, že cyklozmrdi jeli vedle sebe ve dvou, řidič je jak se patří vytroubil, což nepomohlo, tak je předjel (doufám, že použil postřik na zmrdy) a šel jim to vysvětlit. Po tom, co zmrda sundal z kola, na kterém neměl co dělat, jelikož neznal pravidla silničího provozu, na něj ten srabík zaútočil zezadu.

= útok na řidiče zezadu s cílem zrani = cyklozmrd by měl dostat minimálně podmínku.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 15:23

Píšou tam:

„The driver is said to have objected to the cyclist riding side-by-side with another rider“

Takže prostě dva cyklozmrdi „závodníci“ jeli vedle sebe, přesně jako mají tihle „profíci“ ve zvyku.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 14:53

zirecek: Máš pravdu. Svůj první komentář bych tedy doplnil o „prokáže-li se, že viníkem/agresorem byl řidič“, ať to není jen podmínka. Osobně to považuji za pravděpodobné, ale jo, mohlo to být i jinak. Sám se na silnicích i v terénu (k přírodě) snažím být maximálně ohleduplný, i proto mě jakákoli agrese natož pak fyzická fak vytáčí.

Reagovat
doubeq
doubeq

1.5.21 14:45

Jako, byli dva, jeden ho mohl vzít pumpičkou :-D . A teda, sice v autě, ale jeden bůček s pivasem na mě vyběhl na světlech po výměně gest, jelikož jsem mu nevybíravě naznačil, že na 70 se 50 nejezdí :-D , no chvíli křičel, pak mě nakouk do auta, uviděl 191 a 98kg a tahat z auta mě už nechtěl :-D , no ale začal jsem si no :-D na kole by asi taky nebyl tak silnej, jak psal Singlespeed.

Reagovat
krabica
krabica

1.5.21 14:45

u nás nejsme líní si na traily dojet na kole a cestou zpět dát pivko… :-)

Reagovat
mikš
mikš

1.5.21 14:36

krabica enduristi moc po silnici nejezdí,tedy aspoň které znám,já se asfaltu vyhybám jako čert kříži.

Reagovat
krabica
krabica

1.5.21 14:29

žvejku, u hustokrutejch endůrystů je tak nějak zvykem, že i když jedou vedle sebe, pokud se přiblíží auto, tak se všichni pokorně seřadí na krajnici, což u skupin silničářů je vidět málo kdy, v tomu bude asi ten rozpor…

Reagovat
az8
az8

1.5.21 14:25

V odkazovanom článku opatrne píšu „šofér údajne ohrozil“ (to nie je asi pokryté videom), potom sa stretli dvaja barani, ktorí si potrebovali vydiskutovať vzniknutú situáciu. Čo ma trochu prekvapilo, že cyklista mal potrebu mať posledné slovo a zautočil na odchádzajúeho šoféra. Škoda, že nezverejnili video..

Reagovat
jandoo
jandoo

1.5.21 14:23

Nikdo neví co se stalo, nedává smysl stranit ani jedné straně. A už vůbec ne na základě toho, že jsme cyklisti. Dokud se nevyhrabeme z toho „my vs. oni“, na silnicích se nic nezlepší.

Reagovat
theedge
theedge

1.5.21 14:19

zvejk: tak si dole precti jak reaguji silnicky :-) ti maji jasno hned. A vrchol jejich primitivismu a povysenectvi je smat se borcovi ze jede ve fabii.

Reagovat
žvejk
žvejk

1.5.21 14:05

Tak sleduji, že na BF je samý hustokrutý endurysta a prvotřídní točvolant který umí jen soudit aniž by věděl jak to vlastně na těch silnicích chodí… Nikdo neví co se tam stalo, ale psát toto z pozice cyklisty je celkem silné kafe…

Nespletli jste si forum volové? ;-)

Reagovat
Pepe72
Pepe72

1.5.21 13:53

Sranda musí být

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 13:53

Theedge: přesně :0)

Reagovat
theedge
theedge

1.5.21 13:35

mikš: naprosto tradicni situce s cyklobuznama. Jak jich je vic tak se citi strasne statecni a vzdycky se mezi nima najde nejakej alfablbec co zrovna dostal oicit ze ma opravneni ridit dopravu.

Blokujou te co nejdyl a kdyz je na to upozornis, tak se dockas akorat machani rukama a vztycenejch prostredniku.

Reagovat
mikš
mikš

1.5.21 13:21

záleží co tomu předcházelo,nedávno jsem si troufnul zatroubit na cyklobuzny jedoucí vedle sebe,zabírací chvílema i pruh v protisměru.Dočkal jsem se sprostejch urážek a prostředníkama divoké gestikulace.Když jsem před nima zastavil aby mi to vysvětlili,ani nezastavili,jen přidali k urážkám plivance .Nikdy nikoho nesoudím,aniž bych neznal všechny okolnosti.

Reagovat
zirecek
zirecek

1.5.21 13:16

Kamarád místo pomoci natáčí, to je dnešní lhostejnost a potřeba sebe prezentace. Kdyby šlo o zdraví, tak si pomůžou.

Reagovat
puka
puka

1.5.21 12:54

Někteří silničáři mají v hlavě fakt nasráno. Včera jsem pouštěl bábu přes přechod, rozjíždím se a impotent mě předjede třicítkou a vjede přede mne s touhou se poválet po kapotě.

Věřím, že tomuto incidentu předcházela pasivní agresivita neoprenisty. Kdybych měl svoji limitovanou pistáciovou fábii v ohrožení, nevím jak bych reagoval. :D

Reagovat
Lance
Lance

1.5.21 12:10

Ta 3 fotka.mi spise prijde, ze ho ten cyklista zvedne a jebne.s.nim o zem…

Reagovat
ToMášMarný
ToMášMarný

1.5.21 12:07

Třeba by knedlíka zvládnul i sám, akorát předpokládam že měl ty srandovní boty. A v tom se asi fakt nedá.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

1.5.21 11:54

iron.hide: Ale kdyby to byli aspoň trošku chlapi, tak se budou snažit kamarádovi pomoct a nebudou jen čumět na to, jak ho nějaký moula valchuje. Mohli mu alespoň vypustit kola na té fabce :-).

Reagovat
iron.hide
iron.hide

1.5.21 11:48

Singlespeed – to je ich praca a kariera, samozrejme ze musia vazit 50 kilo.

Mumonbike – super :))

Cyklista009 – no jo, vypada to tak

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

1.5.21 11:41

André: Vypadá to tak. Ale pokud tam byli jen 50 kg rachitici s pažema jak sirky, tak se tomu ani moc nedivím :-).

Reagovat
kubad
kubad

1.5.21 11:39

Dat pěsti je dnes v pohodě. Hlavně je nesmí rasistický urážet.

Co se stalo a co tomu předcházelo nevím proto nehodnotím. Každopádně bude problém na obou stranách.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

1.5.21 11:38

  1. foto: „Počkej voe, jenom ti vymáčknu toho uhra! Kdo se na to má furt ve zpětným zrcátku koukat!“
  2. foto: „Hele díky kámo, já už se s ním trápím tři dny.. A jestli se ti můžu nějak revanšovat, hele koukej, tohle je super kalanetickej cvik na prdel! Každej den pět minut a nebudeš mít takovej ovadlej lívanec vzadu..“
  3. foto: „Ježiš, bacha, máš rozvázanou tkaničku! Abys nehodil tlamu kámo… dovol..“

„Ááá, to lechtá, to lechtá!!“

Sorry… :-DDD

Reagovat
André Vebr
André Vebr

1.5.21 11:23

Článek jsem nečetl, ale pochopil jsem správně, že jich tam bylo víc a místo toho, aby mu pomohli, tak si tu situaci jen natáčeli? :-o

Reagovat
tomxxx
tomxxx

1.5.21 11:22

Podle mě mu na poslední fotce říká: „za to se omluvíš, že hráškově zelená je strašně buzeranská barva“

Reagovat
DejfSejf
DejfSejf

1.5.21 11:22

Možná byl na té silničce rychlejší :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 11:03

Cyklista009: správně, nepárat se s agresivními točvolanty :-D

Reagovat
krabica
krabica

1.5.21 10:57

Cyklista009> A kdo koho napadl?

Reagovat
iron.hide
iron.hide

1.5.21 10:49

Co to ma preboha za auto ten agresivny sialeny tocvolant :O asi preto je taky agresivny, ze v tom musi jazdit.

Nevadi, spz maju, ksicht maju, vybavena vec…nabuduce si rozmysli, ci vobec vyleze zo svojho bledomodreho auticka

Reagovat
1241371491ru

1.5.21 10:47

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
TK75
TK75

1.5.21 10:43

Celkem bych si i přál, aby hubený cyklista létal jako motýl a bodal jako včela :-D

By se pan řidič divil

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 10:24

Na me pusobi jako typicky fotbalovy vesan (ted si to asi schytam a opravnene :D), coz svym zpusobem potvrzuje, co pise krabica :)

Reagovat
krabica
krabica

1.5.21 10:20

Na mně ten pán působí, že má svůj styl a je celkem zvyklý králíkům kroutit krkem… :-)

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 10:18

theedge: V tom mas pravdu. Nicmene co svet svetem stoji plati taktez, ze saty delaji cloveka, samozrejme i v prenesenem smyslu slova. Takze odhlednu-li od fabie, tak celkovy vizual, jak na me ten pan pusobi ho proste zakonite do urcite skupinky posle. A s velkou pravdepodobnosti se i trefi :)

Reagovat
theedge
theedge

1.5.21 10:07

Každej ví ho*no co se stalo, ale každej rychle soudí jen podle fabie … omg. Machýrci mohli jet jak kokoti v balíku a mohli ho hodně dlouho blokovat. Kdo ví co tam ještě proběhlo za gesta a posunky. Tak prostě zastavil a vysvětlil mu to ručně. Takhle to funguje co svět světem stojí.

Reagovat
Jano86
Jano86

1.5.21 09:49

Kouba 2005 trochu slušnosti.. Dekuji.. :)

Reagovat
zirecek
zirecek

1.5.21 09:47

To že někdo zveřejní šťavnatý následek bez ukázky příčiny, nepůsobí moc dobře. Pro úplnost názoru je to nezbytné, přestože chování chlapa vypadá na první pohled mimo rámec zákona. Lidé si stále častěji zvykají na rychlé a unáhlené soudy.

Třeba jim jel špici Míťo, pak se jal vychovávat řidiče za nedodržení 1,5 m otevřením dveří řidiči. Pak uviděl, že se nejedná o nebohého malého důchodce, tak rychle ujel, ale borci z DSM ti to jaksi nestihli, :-D.

Reagovat
Fazzy
Fazzy

1.5.21 09:43

Je vidět jen to, že řidičova reakce byla nepřiměřená. Navíc má nadváhu a vlastní Fabii v barvě fantasy, což se neodpouští. Taky je tam vidět celkem úzký pruh a plná čára, takže mohlo předcházet lecos. Osobně taky mám svuj tip, ale nemá cenu tady věštit ze tří fotek.

Reagovat
krabica
krabica

1.5.21 09:32

Jsem se těšil na nějaké akční video, ale vidím jen pár zoufalých fotek, dělám někde chybu?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 09:31

jIrI___: Jasně, třeba jeli vedle sebe a taky to nemám rád, ale ani to (ani smyšlené vykopnuté okénko) pána z Fabie neopravňuje…

Reagovat
jIrI___
jIrI___

1.5.21 09:29

Zoidberg: Třeba jeli po silnici vedle sebe… Tipuju, že ten začátek tam chybí tak nějak záměrně.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 09:24

Kouba_2005: Jo, stál obkročmo nad kolem a vykopl mu okno. Půjdu se radši projet.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 09:22

Kouba: spíš ukopali zrcátko, jak mají frustráti na kolech ve zvyku. :0)

Reagovat
Kouba_2005
Kouba_2005

1.5.21 09:20

Zoidberg : Jo, to je zas argument :-D Ty víš, co se dělo předtím? Třeba mu vykopnul okno :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 09:18

Kouba_2005: Tak přijde na to, kdy si myslíš, že tě zákon oprávňuje někomu jednu natáhnout, samozřejmě.

Reagovat
Kouba_2005
Kouba_2005

1.5.21 09:17

Zoidberg : Ale nikdo tu neví, co tomu předcházelo. Nebo jo?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.5.21 09:14

zirecek: Tak, kdo koho fyzicky napadl, je snad z první fotky patrné… A pánovi z Fabie to přeji natvrdo. A to není obhajoba chování všech cyklistů na silnici.

Reagovat
mantis
mantis

1.5.21 09:08

Jojo, bůčkové se cejtí jako silnější, protože mají 100kg a zvedaj ty činky woe, tak přece s tím 70kg chrtem snadno zatočí! To je pak překvápko, když ty 70kg pavouci maj ještě jiný tréning kromě toho kola a zametou podlahu s kdejakym svalovcem, co si myslí, že svaly = schopnost boje :)

Reagovat
zirecek
zirecek

1.5.21 09:04

Video neukáží, nic v podstatě neřeknou, ale jasno je hned, :-).

Reagovat
DejfSejf
DejfSejf

1.5.21 09:03

Hmm pán ve fabce na kole určitě nejezdí…

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 09:02

singlespeed: To mas pravdu, protoze zpravidla tyhle frustrati nejsou zrovna hrdinove :) O to vice se pak divi, kdyz se ve svem odhadu zle prepocitaji.

Reagovat
deekay
deekay

1.5.21 09:01

Vyprasenej bucek ve fabii v dzisce a s pivasem, typicke :)))

Vidim tu diru na trhu :D Aerodynamicke, carbonove holstery.

Reagovat
zirecek
zirecek

1.5.21 09:00

Dobře ho bere za krk, jako slepici nebo králíka, :-D.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

1.5.21 08:57

Být hubený vyšvihaný rachitik, jak vidno, není pro praktický život úplně ideální. Předpokládám, že mě (93 kg, 25 let posilovna) by si chlapík ve Fabii ani nevšiml :-).

Reagovat
Kouba_2005
Kouba_2005

1.5.21 08:52

Konecne si na ty buzny, zabirajici celou silnici, nekdo doslapnul!

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19