Lesní teroristé Olomouc

Přidat foto

Devastující poškození les

Neříkám že schvaluji nelegální traily a stavby v lese.

Neředínský les poškození 2021

Ale jak se k této aktivitě postavili úřady!!

Citace: „jsou tyto nelegální a nezákonné zásahy přímo devastující!“

No bojím se o ty kdo to udělali – snad nedostanou trest smrti.

(vloženo 3.4.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
HansOL.
HansOL.

13.4.21 12:46

ZDAREC!

JO JEZDIME I DO SLAVONÍNA,ALE RYBNÍCEK MAM ZA ROHEM

Reagovat
VeselaKravaCz
VeselaKravaCz

8.4.21 07:25

Uz se to řeší na Úřadě tak snad to vyjde…co já sem slysel tal Janasek je v pohode,a většina radních jsou na naši straně doufam ze neprohloupim kdyz to vezmu na sebe pač nikomu jinému se do toho nechce…hold buď se tam stavět nebude a bude to opet skládka nebo se s Městem nejak domluvíme 

Reagovat
psbiker
psbiker

7.4.21 21:38

Neber si to tak Hans, asi tam nějaký papaláš začal venčit pejska, to se stává. A proč vlastně nejezdíte do toho skvělého oficiálního bikeparku?

Reagovat
HansOL.
HansOL.

7.4.21 18:01

Čau Lidi,

asi to místo neznáte proto tam píše někdo takový blbiny.

Ty skoky tam jsou 14 let a pořád se to obnovuje,pěší stezka je o o kousek vedle kde se krásně dá s kočárkem..

Nikdo tam nevikácel KUS LESA aby si postavil treil,tak to podala redaktorka s i dnes aby byla zajímavá.. kráva!

Jen pro zajímavost:Do posud to tam bylo smetiště,že bys tam nesel ani se psem ,natoz s deckama a to nikomu nevadilo? Nechapu…

Kluci co tam renovolali ty treili tak to vyčistili od odpadků a VYNESLI 3 PYTLE komunálního odpadu…Tet je to pekný, prehledný sportoviště kde jezdí i děti a nehrozí jim,že přijdou do styku s injekčními stříkačkami které se tam místy vyskytovali…

KDO ZNÁ TROCHU OLOMOUC?

MĚ OSOBNĚ VADÍ JAK NA LASCICH U LODĚJNICE KDE JEZDI KAJAKÁŘI SALOM,VYKÁCELI ZDRAVOU ÁLEJ VZROSTLÍCH STROMŮ které dělali kouzlo zátoky a VRHALI stín.Tet to tam vypadá jak po válce…

KAZDÝ BI SE MEL ZAMYSLET NAD SEBOU CO DĚLÁ,PODLE MĚ TEN LESIK NENÍ NEJAK POŠKOZEN,ALE NAOPAK..KRASNÝ CISTÝ KUS PŘIRODY NA SPORTOVÁNÍ.NIKDY JSEM NEBIL V OHROZENÍ BIKEREM…

HANS 37 LET.

Reagovat
psbiker
psbiker

6.4.21 18:08

Lišák
Lišák

5.4.21 19:41

Edwin: Každopádně tyhle stluceny prkna uprostřed cesty

Nejsou uprostřed cesty, ale vedle cesty, takže já osobně s tím problém nemám.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

5.4.21 11:12

capis… ok máš pravdu

Reagovat
kiwaf
kiwaf

4.4.21 21:26

No, nic hezkyho to neni.

Reagovat
capis
capis

4.4.21 19:45

Radec: Obojí je špatně.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.4.21 19:04

Máš pravdu,v případě stavbařů ilegálních trailu je to anarchie v případě bohatých lobbistů , nebo ruských bohatýrů v Karlových Varech je to kapitalismus. Ti první to dělají ze svého přesvědčení, ti druzí z přesvědčení, ze to můžou a všichni ostatní jim můžou ......

Reagovat
Edwin
Edwin

4.4.21 16:52

Tak hlavně, že před Burešem to tady bylo zalitý sluncem a všechno bylo čistý :D

Každopádně tyhle stluceny prkna uprostřed cesty je taky strašná opicarna. Určitě to jde udělat elegantněji, když už se s tím někdo staví.

Reagovat
Mustafa
Mustafa

4.4.21 16:02

Jelikož tu byl několikrát zmíněn stav lesů, tady je celkem pěkný vlog o situaci kolem kůrovce atp.. Žádná velká konspirace a je to dost zaměřený na techniku ale je to vcelku zajímavý, občas vtipný a vyprávěný nějakým pro mě nezařaditelným dialektem.

Reagovat
wilda81
wilda81

4.4.21 13:50

capis: Realita je taková, že než by mladí prosadili něco úřední cestou, tak budou v cyklodůchodu. Máme v okolí podobný zelený mozek, který jakýkoliv pokus o domluvu, že bychom tu v lesích něco postavili, odmítá.

Reagovat
capis
capis

4.4.21 10:15

embi: Myslíš, že nemám ponětí? Pouč se – https://cs.wikipedia.org/wiki/Anarchie

Reagovat
mirorek2
mirorek2

4.4.21 09:45

Hnoj: přesně tak, ve spojení s prezidentem co máme a žádnou opozicí si tu stbák dělá co chce (rozuměj sosá) a to opravdu není hlas většiny

Reagovat
Hnoj
Hnoj

4.4.21 09:38

@embi. To se bohužel podle mě pleteš. Je to legitimizovaná vláda menšiny nad většinou. Bureše nás rozhodně nevolila většina a podívej se, kdo je premiér. Vůle 1/4 teď diktuje zbylým 3/4.

Reagovat
embi
embi

4.4.21 08:44

@capis: anarchie je uplne neco jineho. nemluv o něčem o cem nemas ani poneti. Demokracje je predevsim nasilna vlada vetsiny nad mensinou.

Reagovat
capis
capis

4.4.21 07:49

mironek2: Souhlasím, vždycky je to o lidech. Jedna věc je to, když chci slušně projet přes cizí pozemek, no a druhá věc je, když si na cizím pozemku bez svolení začnu něco stavět. A je jedno, zda je vlastníkem osoba, či stát. ( jestli by to zkusil Vlasto? – nevím, musel by nám to napsat).

Radec: Jestli si na cizím pozemku někdo staví chatu, je to stejná špatnost. Nejsem proti stavbě trati a podobných věcí, ale všechno má svá pravidla, ať se jedná o chatu, nebo o trať. Demokracie není o tom, že si dělám co chci, ale o tom, že dodržuji jistá, daná pravidla, ať jsem chatař, nebo cyklista. Jinak je to anarchie.

Reagovat
mirorek2
mirorek2

3.4.21 21:31

capis: já v Rakousku x krát projížděl přes soukromé pozemky a pastviny, někdy i s dobytkem a jednou nás zval sedlák i na kafe…vždy jsme slušně zdravili a zavírali za sebou

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

3.4.21 21:10

Tak když mladí staví a budují, špatně, když fetují a ničí, špatně…tak co vlastně lidi mohou dělat?! Nakupovat a chodit po obchodních domech. Ach jooo to je ku.wa doba. Když nějakej „podnikatel“ si postaví chatu v lese, tak mu to stavební úřad rád zlegalizuje a ještě se mu omluví, že to tak dlouhou trvalo, protože má za prdelí hromadu právníků, ale že si kluci neco postaví, aby sportovali tak se na tom udělá úředník, že rozkryl ilegální skupinu stavitelů trailu.

Reagovat
couffy
couffy

3.4.21 20:20

Džordž: beru .-D ale jinak Dálný východ

Reagovat
capis
capis

3.4.21 19:38

Já bych se na to podíval z opačné strany. Co kdyby ten les byl můj a já bych nebyl cyklonadšenec. Já jsem si v Rakousku, kde je hodně rozšířené soukromé vlastnictví pozemků, opřel kolo o ohradu pastviny, když jsem se chtěl přiobléknout a měli byste vidět, jak jeden šílenec vyváděl.

Reagovat
Džordž83
Džordž83

3.4.21 19:11

Coufy, ta Asie měl být vtip :-)

Reagovat
mirorek2
mirorek2

3.4.21 18:22

https://www.lesyol.cz/…-hospodareni

Mě by jen zajímalo, kolik ha lesa má město Olomouc ve správě, když skoro vše, co byl nebo je ještě les má ve správě LČR.

Vypadá to na teplé místečko, jak se pán prezentuje i přínosné občanům

Aby ho v nějakém referendu nezrušili

Reagovat
zirecek
zirecek

3.4.21 18:06

wilda81: Ano, to je on. Jako ředitel organizace Lesy města Olomouce, a.s. nejspíše plní svou úlohu dobře. Avšak z mého pohledu je to také člověk, který nevidí vpravo a vlevo, vnímá pouze svou činnost. Nemá problém jít k soudu namísto vzájemné domluvy. To je patrné i z citovaných vyjádření, kdy slovně rovnou napadá lidi, kteří nekáceli a kteří se spíše zapříčinili za úklid lesa.

Reagovat
mantis
mantis

3.4.21 17:27

Taky obvykle nejsem přiznivec rozrytí lesa kvůli bajkovým skokánkům, ale tohle moc dramaticky nevypadá. Dle diskuze tam týpci sbírají odpad, což je taky docela ukazatel, že to nebudou uplná prasata.

Tohle bych tedy v lesích potkával mnohem radši, než měsíční krajinu totálně zpustošenou těžební technikou, že člověk potřebuje spíš tank, než kolo. Posledních pár cestiček, kam těžař nepáchl, dopadnou většinou tak, že je naprosto spolehlivě zničí koňáci, takže pěšák si zvrkne kotník 5× na dvou metrech a na kole je to spíš zatrest. Ale to asi evidentně není problém.

Reagovat
mirorek2
mirorek2

3.4.21 17:09

Viz černoprdelní bývalé lesy za Sv. Kopečkem, step a lesostep v létě totálně bez vody, každý větřík veme tak 2× 3× ročně další osamocené zbylé stromy, hospodářství po nás potopa

Vtip pak je, že tě budou dupat za ježdění na kole, kde před měsícem řádil lakatoš a nadělal metrové rýhy a bordelu, co nikdy nikdo neuklidí.

Myslím si, že to prdelníci za pár let prodají splundrované, tak jak je to teď. Tím se elegantně vyhnou nové výsadbě. Nebo to dokonce vrátí státu :D

Reagovat
mirorek2
mirorek2

3.4.21 17:04

coufy: nejméně minometem… č***k!

jinak z diskuse: Než někdo napíše takový článek by si měl zjistit co nejvíce informací od obou stran. Stromy pokácel někdo jiný – někdo kdy si opodál stavěl srub. Existuje to tam uz oklo 15 let a teď když si stím dal někdo opravdu práci a zkulturnil to tam tak to najednou vadí a t ze tam dříve byla skládka lidé se tam bali chodit tak to bylo v pořádku. Chodím tam se svými dětmi dost často a vidavam tam mnoho mladých lidí co se snaží sportovat a město jim to chce zakázat.

Reagovat
couffy
couffy

3.4.21 16:49

wilda81: s kulovnicí na sviště?To at´se v Olomouci bojí s čím vyrukuje proti bikerům:-)

Reagovat
wilda81
wilda81

3.4.21 16:41

zirecek: To je on? Asi je nervózní, že mu lidé jezdí po střelnici…

Reagovat
couffy
couffy

3.4.21 16:35

Džordž..tu Asii sis mohlo odpustit,ale lesy v současné době vypadají asi všude stejně,pláně mýtiny a bordel na kdysi krásných lesních cestách

Reagovat
vaclaw
vaclaw

3.4.21 16:32

Já bych to projel harvestorem, aby to vypadalo jako zbytek lesů v ČR

Reagovat
zirecek
zirecek

3.4.21 15:57

Ředitel Janásek je pěkný magor. Měl jsem tu čest s ním jednat. Veškerá citovaná vyjádření jsou z jeho úst a nijak nevybočují z jeho stylu projevu. Alespoň že na jedné fotce je pokácený stromček, aby mohla být vyřčena tak silná slova.

PS.: Nejsem ohelmenec, ale tyhle zásahy v běžném lese mě nijak neuráží. Avšak majitel bez souhlasu má první slovo.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

3.4.21 15:46

Vždyť je to tady pořád dokola. Jestliže někdo staví a kope v lese, který není jeho a nebo nemá souhlas vlastníka, tak ať se pak nediví.

Reagovat
grafik
grafik

3.4.21 15:32

Dzorz: pás Olomouc – Jeseníky místo lesů jen vytěžené pláně.

Reagovat
Džordž83
Džordž83

3.4.21 14:48

Nevím jak v Asii na Olomoucku, ale tady ve středních Čechách jsou ty lesy tak v prdeli, že tohle by byl nejmenší problém lesního porostu…

Reagovat
theedge
theedge

3.4.21 14:28

Tezari o kousek vedle vyrubou par hektaru a kdyz si borci pistavi skocku tak zo je devastujici poskozeni :-D

To zas nejakej budizknicemu musi vykazat cinost aby mel co napsat do hlaseni.

Reagovat
esmo
esmo

3.4.21 14:15

Úřady se jako obvykle starají o věci, které jsou jim pohodlné. Když pak člověk po nich něco chce, tak to už moc nefunguje :D

Reagovat

Další galerie z kategorie

hovado_cz 20
zbyslavjak 7
bmx20 11
bmx20 7
Muron 3
bmx20 9