Udrzba lesa

Přidat foto

V jednom miste po strme skalce to bylo trochu tesne, tak jsem pridal klopenku...

...a za klopenkou jsou v zemi velke kameny co se tak nejak daly preskocit, tak jsem z nich udelal dvojak :) Dopad jsou vice mene kameny s popraskem hliny ale zatim to ma super flou

Nikdo mi nechtel pomoct s kladou (tou velkou vpravo u odpalu), tak jsem udelal odpal z hliny. Nevim jestli tohle bude fungovat - cca 3x2m drop odkud je to focene, po nem tak 15m hliny ktera je docela z kopce a hned cca 3x5m drop. Bojim se ze kdyz to nekdo nedobrzdi, pujde z 5m na placku...a i pokud to dobrzdit pujde, asi to nebude chtit malo udrzby...

A drop u konce je asi hotovy, chtelo by to nebyt tam furt sam, nejak se mi nechce testovat solo :D

Lepsi uhel pro predstavu. Doufam ze ta hlina co mi napadala na mech na skale oprsi, chci dropovat pres zelenou ne pres hnedou zejo!

Zas jsem se parkrat potreboval odreagovat..

Trail se zacina spojovat, prvni cca 2/3 funguje super az na par useku ze kterych chci udelat dvojacky at to drzi rychlost, ale uz ted je cely trail cca na 5 slapnuti, i kdyz docela silnych :) Zmenil jsem prvni rock garden na dvojak po nemz je rovnej (*cti asi 15% sklon, relativne rovnej oproti trailu :D) usek, a jen ten jeden skok na zacatku mi na tu rovinku da dost rychlosti na to aby mi ani neprislo ze musim na konci slapnout.

Dokoncil jsem posledni ze 3 dropu v rade (na 3. fotce je videt ze zem mizi do stromu tak tam) a myslim ze vypada super jen je to jeste mekke a ja taky tak to nechci poprve zkouset solo. Zbyva ten drop propojit s trailem vyse coz znamena dokoncit prostredni a nejvetsi ze 3 dropu, ale mezi 1 a 2 dropem je asi 15% sklon a mozna 15m tak jsem dost zvedavy jak to dopadne :D

(vloženo 4.3.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
lazza
lazza

5.3.21 11:34

Jak z ráje.

Jinak rezatýmu Hansovi, co mu tady vadí rytí pěšin, vadí krom toho taky chlupatý obličeje, baťochy, rezatý pivo, špatný i/y a mně/mě a navrch ho sužuje plno dalších fobií. Prostě postavil takhle svou virtuální image, aby si ho lidi aspoň nějak všimli.

Reagovat na něj a argumentovat nemá v jeho případě vůbec žádnej smysl.. :-)

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

5.3.21 10:20

Diky, sem rad ze se libi, az to trochu poklidim kolem snad bude lahodit i tem co to nemusi :)

Mum: Ono o tom krasnym lese to z velky casti je. Miluju ten cas straveny v lese a chodit me nejak nebavi. Na kole je to pecka, ale zaroven silenost a nahoru mi ted v zime jak je to mekky bohate staci si vyslapnout hodinku, dolu mi zas tech 500 vyskovych bohate staci abych si dal svoji „davku“ no a nez abych po 2 hodinach sel domu, jdu na trail a bud si sednu na kamen a koukam jak je hezky, nebo vezmu vercajk a pustim se do toho a najednou jsem v lese hodin 6 :) No a kdyz se na kolo bojim nebo sem linej, tak jdu kopat rovnou at jsem aspon v lese a muzu si donyst naradi co tam nemam..

Co tim chci rict, neni to ani tak moc nasazeni jako odpocinek. Dalo by se rict prokrastinace – jezdeni je moc tezky, radsi budu kopat :D

Ze to nekomu vadi chapu, a byt to treba nejak ojedinely kus lesa tak bych taky remcal. Ale jak jsem uz psal jinde, kazdej mame svuj nazor a mame na nej narok, muzem si podle nej udelat obrazek a to je vsechno. Me uz je celkem jedno ze nekomu na netu neco vadi, konec koncu kdyz dneska nekomu na druhym konci sveta zacne vadit cokoliv, vzdycky si na netu najde dost lidi se stejnym nazorem az to zakazou i kdyz se jich to nijak netyka, jestli mi rozumis.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

5.3.21 09:18

Tohle je na upadnutí brady, obdivuju tvoje nasazení. Teda ani náhodou, že bych to někdy chtěla jet, šla bych tam tak nanejvýš hóódně opatrně na procházku :-D A je to v tom lese hezké i na oko, nechápu moc ty zarytce myšlenky, že člověk by neměl v lese přeložit větvičku, nedejbože ještě jen tak pro nějakou pokleslou zábavu, ó hrůzo! Taky patříme do živočišné říše, je to i naše životní prostředí a když můžou prasata v lese přerýt a zpustošit stovky metrů půdy, proč by měla takováhle vlastně oku lahodící záležitost les nějak znehodnocovat…

Reagovat
theedge
theedge

4.3.21 20:06

pecka a závist :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.3.21 19:06

Tvl, vyrob si cedulku a pěkně si to pojmenuj, jednou to bude slavné a třeba se zapíšeš do dějin :-) Jo a vpašuj tam něco jako Czech hand made ať jsme slavný všichni :-)

Reagovat
zbyšek a ctirad
zbyšek a ctirad

4.3.21 16:20

To mi vždycky srdce zaplesá, když tu něco postneš. Líbí se mi tenhle typ trailu a hlavně to prostředí. Nádhera, fandim

Reagovat
lopatka
lopatka

4.3.21 15:03

Poprosim o presne souradnice, dekuji. :D:D

Mas to fakt pekny!

Reagovat
crom
crom

4.3.21 11:09

jo 3 bude zajimava

Reagovat
KRAJIC
KRAJIC

4.3.21 10:20

Tak se hlavně nerozstřel, když to máš tak krásné. Držím palce, třeba se z toho stane kultovní záležitost.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

4.3.21 09:22

poki.z: Ver mi ze ta hlina je vydrena. Ten dopad co vypada pekne je jen par cm pekny hliny na vrchu, jinak je to jen velka vyskladana hromada kameni. Rekneme ze je na tom tak 20 kbeliku hliny, a na kazdy 20L kbel hliny vytahnu tak 2× takovy objem kameni v tech nejlepsich mistech, jinde mi prijde ze to je zrnko hliny na kamen :) Nicmene doufam ze ta trocha hliny bude stacit, urcite bude potreba tak jednou tolik az se to usadi a nevim kde ji vezmu, ale vzhledem k tomu ze hned pod tim je bud skala nebo velky kameni si myslim ze az se to usadi, tak by to melo vydrzet nejakou dobu.. Uvidime, je to muj prvni pokus v takovemto prostredi :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.3.21 09:15

Pekna prace. Zavidim ti tu hlinu. Ta tady jaksi neroste.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

4.3.21 09:06

JacoP: Zalezi kde. Vetsina zeme je „Crown land“, patri kralovne a lidu :) Takze pokud tim nikoho neobtezujes tak si muzes stavet s rozumem a nejakymi omezenimi co chces. Nicmene spravny postup je samozrejme to dobre naplanovat, nechat schvalit a tak, ale ja tohle zacal stavet nejak impulzivne ze jsem „omylem“ postavil prvni skalku a uz to slo jedno za druhym..

Lesaci tezi vsechno a neresi, at uz jsou to jedny z poslednich 1000 let starych stromu nebo traily..ale v tehle lokalite tezba uz probehla a asi znova nehrozi dokud tam nezacnou stavet baraky.

Reagovat
perceptio
perceptio

4.3.21 09:03

Midlander: mám to stejně :-)). Holt, tohle je asi vyšší level :-)

Reagovat
menex
menex

4.3.21 08:56

Bomba!!

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

4.3.21 08:50

Tam na těch fotkách marně hledám něco kudy se dá jet. :-D

Reagovat
JacoP
JacoP

4.3.21 08:43

Kutat se tam tak dá a asi to nikoho nesere což? To ne jak tady…něco nakopes a lesáci to za týden rozjebou…

Reagovat
TK75
TK75

4.3.21 08:31

Dobrá šílenost:-)

A to vždy na fotce vypadá všechno míň drastické, než je realita

Reagovat
hAjPR
hAjPR

4.3.21 08:29

Údržba PRAlesa…hustý, slušnej materiál :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 3
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19