Balon na obzoru :-)

Přidat foto

Parádní pondělí na zimní pojezd,více fotek v galerii.

https://tomfree.rajce.idnes.cz/Konecna_2021/

(vloženo 1.2.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Džey Ár
Džey Ár

3.2.21 17:40

OK, omlouvám se ti :-). Koukám že k těm dvaceti bych ti měl asi ještě jedněch dvacet připočítat, možná více. Předpokládám v těchto letech už i nějaký rozum, jsi tímto z mých mířidel :-). Že jezdíš v zimě neznamená že jsi za exota, pro mě rozhodně ne.

Reagovat
tomfree
tomfree

2.2.21 22:06

Džey Ár : Roky nesedí,mě zase štve,že se tohle pořád opakuje,nejdříve jsem byl za exota,protože jsem jezdil v zimě, pak přišly fatbiky, znova pohled skrz prsty,no ebike do třetice,dolů jedu myslím si ohleduplně,dávám pozor na děti a zvířata,ale pokud jde partička lidí,kteří mě prokazatelně vidí a mají mě v p…,chovám se stejně, mám hroty v gumách a kolo v ruce.

Reagovat
Džey Ár
Džey Ár

2.2.21 20:11

Ok, tak ti nějak nesedí roky v profilu. Páč to pak vychází žes to jezdil už v prenatálním věku. Mě trochu dožralo že dva „borci“ na električkách si to vyjedou s berličkou nahoru a pak to strašně „husťácky“ dávají dolů. Tak „husťácky“ že ohrozí i mou těhuli co to zrovna funěla nahoru po svých. Mi to pak přijde celkem trapné :-)

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

2.2.21 07:39

Krásné fotky .

Reagovat
Danhill
Danhill

1.2.21 20:50

Luxusní fotky! ..nemám slov, tohle je fakt nádhera..

Tě sledoval ten balón? :-DD

Reagovat
tomfree
tomfree

1.2.21 19:22

Džey Ár : Ne,nebylo to Ktm a víš,že mě to co jsi dělal moc nezajímá a jen pro tvou informaci jsem to na normálním kole jezdil 20 let,každou zimu a tohle je prostě zábavnější,ale klidně si vemu normálního bajka,ať mi můžeš ukázat jaký jsi kabrňák :-)

Reagovat
Džey Ár
Džey Ár

1.2.21 18:55

Hele, asi jsem tě potkal. KTM tramvajka? A víš že jsem to jezdil na kole bez baterie a motoru? A i od Zimného po značce? Dneska bikeři holt k tomu potřebují aspoň 15 Ah baterii ;-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 3
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19