Dřevo

Přidat foto

Nějak mi chybí updaty odrazu jednoho zdejšího crazy uživatele, tak zkusím jestli zvládnu naplnit jeho pozici!

Nevím jestli nebudu muset všechny vyhodit a udělat to znova s klínem. Samotnou sekerou jsou to dost náhodný tvary tak uvidíme jestli to půjde poskládat použitelně hladký.

Ještě jsem nic dřevěného nestavěl tak uvidíme jak to dopadne, ale už jen pár velkých dopadů, tenhle odraz a mám trail! A ta vůně cedru při sekání za to stojí i kdybych z toho měl udělat oheň :)

(vloženo 25.1.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
mum-on-bike
mum-on-bike

30.1.21 22:49

O stavbě trailu nevím nic, takže tam no comment, ale tvůj příběh (a hamikův) mě fascinuje. Prožívaný surrealismus. Rozhodně to tedy není pro každého, ne každý vydrží jen sám se sebou. No, nic… Respekt

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

28.1.21 06:57

Kámoš staví drop cca Rampage rozměrů (přes 10m dolů) a celkem blízko hodně populárních trailů, viditelně z daleka nýbrž dopad je velký jak dům a s motorovou tam řádí furt. Upřímně kdyz to krájí tak mám takovej divnej pocit že někdo přijde vynadat ale ono asi vážně není za co. Teda legálně to nestaví ale čím víc o tom vím tím víc začínám chápat že to je asi v pohodě..

Reagovat
crom
crom

27.1.21 21:03

dik za odpoved,to me docela zajimalo.cekal jsem to horsi,tak to je jak unas

prave jsem si rikal ze motorovka vzdy vzbuzuje pozornost a ruco to bych se nato vy..al:).

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

27.1.21 08:15

Haha no kamos to nakrajel pilou na baterky a zbytek uz Novas odhalil :)

Jinak naznacit se da, je to vlastne docela v klidu – kdyz nejsi v parku nebo na soukromem pozemku, tudiz na „crown land“ tak muzes stavet s nejakyma omezenima (kvuli ochrane vody, salmonu atd..). Takze samozrejme tu nebudu psat ze to stavim na soukromem pozemku zejo. Nicmene majitel by tam rad postavil v okoli domy a „bike hub“, uz ted je na tom pozemku hodne trailu, tak polovina ilegalnich a resi se co s tim pozemkem bude. Myslim ze se to jeste par let resit bude, no a kdyz na to prijde a zbouraj trail, tak zbouraj trail no. Mrzelo by me to ale je to neco s cim pocitam, je to muj prvni trail tak kdo vi jak pujde udrzovat a jestli vubec vydrzi, ale snazim se aby to nebyl problem!

Reagovat
novas752
novas752

26.1.21 23:49

Polinka jsou imho stipany sekerou. Akorat je to necim nakrajene na spalky.

Reagovat
crom
crom

25.1.21 22:38

ty polinka rezes motorovkou?nebo mas aku:)

da se nejak naznacit jak je to tam se stavenim?maji­tele,lesaci atd

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

25.1.21 19:33

Hamik: Je to tak. Par roku zpatky jsem stravil leto v Suburbanu, „bydlel“ primo uprostred site trailu a pak mi to jeste dlouho chybelo. Uprimne zit v aute by mi vubec nevadilo ani kdybych neresil penize, je to jiny styl a v mnoha ohledech lepsi. Dulezite je to umet ocenit, coz ja se prave musim naucit – ne ze bych to tehdy neocenil ale mel jsem prave problem se nesoustredit na vsechno to spatne kolem.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

25.1.21 19:27

Pedro: 19cm. Teda par set metru, cca jak Gouranga ale casove asi mnohem kratsi – snazim se to udelat jako takovy „gnar flow“, at neni potreba slapat. Je tam asi 10m do kopce po rovnejsim useku ale idealne bych chtel ten rovnejsi usek naplnit dvojakama at to ma flow a na konci misto vyjezdu nahoru mit nejakej step-up.

Ale uvidime jak to pujde, pod tim mechem jsou misto hliny jen obrovsky sutry takze to je docela vyzva, ale zatim to vypada slibne!

Reagovat
Pennywise
Pennywise

25.1.21 14:27

Hamik: Užívej, vidím to stejně:)

Vůně cedru, les a bike, co víc si přát:)

Reagovat
tulda
tulda

25.1.21 13:07

Tk75– to bys radsi nemel rodinu? :)

Reagovat
honzarb
honzarb

25.1.21 11:29

Posli pak video.

Reagovat
KUBULA
KUBULA

25.1.21 10:59

Oprostim se od trailu, protoze mi to nic nerika, ale zcela uorime ti zavidim takovy to pristup k cedru. Co ja bych za par metru dal.

Reagovat
KRAJIC
KRAJIC

25.1.21 10:36

Hamik + TK75 – hezky jste to napsali kluci.

Reagovat
TK75
TK75

25.1.21 10:23

Hamik: Dny trávím v práci, protože živím početnou rodinu.Plním si žaludek závadným jídlem z Lídlu a sním o tom o čem ty píšeš :-D

Reagovat
Hamik
Hamik

25.1.21 10:05

Prachy jsou jen formalita a meritko ,,svobody” dnesni materialisticke doby. Dokud zijes co te bavi, tak je jedno jestli prespavas v lese, v dodavce nebo obri vile. Ve vysledku cim mene mas, tim o mene muzes prijit a jsi spokojenejsi. Ja žiju v Norsku, mam tu dodavku kde dokazu spokojene bejt schovanej v divocine bez lidi a covidu. Ted je turisticka sezona over takze nejsou prachy navic. Dny travim na bajku, focenim a chozenim po horach, žaludek plním díky plnejm kontejnerum nezavadnyho jidla za obchodama a vis co ? Tohle je moje definice Svobody. Ať se darí 

Reagovat
Pedro404
Pedro404

25.1.21 09:24

Jak ho máš dlouhej? Ten trail.

Reagovat
KRAJIC
KRAJIC

25.1.21 08:42

Mr.Duck – žiješ sen mnoha borců a to ještě v nekompromisním na dřeň punk stylu. Nedokážu odhadnout jak velké existenční problémy máš, ale pokud nejsi nespolehlivá fetka, tak to se dá asi řešit vždycky. Tak držím palce ať jsi spokojený, v hlavě to srovnané máš tak se hlavně škaredě nerozstřelit a ono si to nějak sedne většinou.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

25.1.21 08:21

Myzarc: Udelam co bude v mych silach! Nebude lehke to dohnat na jeho uroven ale je to teprv prvni trail, mam v planu mnohem vetsi delsi pokud v tomhle meste jeste chvili zustanu :)

mirorek2: Pred tydnem jsem kopal bez trika. Teda ne ze by bylo 20st ale na praci bylo teplo az az, na slapani v triku akorat. Kvuli takovymhle zimam jsem se prestehoval z Whistleru, ale az letos jsem se dockal, az dnes trochu napadlo a snezi doted, ale myslim ze to nebude na dlouho. A pokud ano aspon si odpocinu :D

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

25.1.21 08:19

vili: Co si budem povidat je to super.

Jestli je co zavidet uz tezko rict, bude to o prioritach. Na kole se citim super(az na tu rychlost!), casu v lese jsem za posledni rok stravil asi vic nez kdykoliv pred tim. Ale zase nejsem o moc mladsi jak ty a jsem mnohem chudsi nez pred par lety, tak by asi bylo na case to zacit resit a ne doufat ze budu mit za co zrat, ale to je snad uz v procesu!

Je to neco za neco, pred 5 lety jsem zavodil DH a vydelaval programovanim v pohode, ale pycha predesla pad a ja si od nej nejak nedovedl pripustit mit se dobre. Nicmene z toho mi vzniklo jen to ze krome toho ze jsem byl chudej jsem byl jeste hrozne nespokojenej, ze nemam co jsem mel. Tak se ted v lese ucim vazit toho co mam, neresit co nemam a co vlastne mit chci. Ve finale je to jen o tom na co se zameris, co se jezdeni, staveni a prostredi tyka, urcite je mnoho co zavidet, fotim toho minimum a prezentuju jeste min. Ale ja zas muzu zavidet Barrelimu ze to ma o par levelu dal, nebo mladymu kamosovi co ma po skole nastupni plat $400,000 rocne.

Jsem si nejak vylil srdicko no ale asi tak to je no..

Reagovat
mirorek2
mirorek2

25.1.21 08:13

Překvapivě málo sněhu :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

25.1.21 08:04

No to budeš mít těžké s tou pozicí, protože ten to dovedl téměř k dokonalosti ale zase máš zřejmě výhodu v dobrém zdroji dřeva, velikosti projektů a nepřítomnosti plastových zákazových cedulek. So, good luck new Crazy :-)

Reagovat
vili
vili

25.1.21 07:58

Jsem si představil že jsem na tvém místě a přistihl se jak mi na xychtu hraje takovej ten klukovskej úsměv. Normálně ti zcela upřímně závidím tvůj aktuální život (teda aspoň to co prezentuješ) :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

hovado_cz 19
zbyslavjak 7
bmx20 11
bmx20 7
Muron 3
bmx20 9