NPP Landek - jak se věci mají

Přidat foto

Autor foto: Crazym (pokud si dobře pamatuji)

Vyjádření magistrátu.

Protože jsem nechtěl jen polemizovat a nadávat nad tím proč, kdo, jak… Jestli to náhodou není iniciativa někoho místního. A chtěl jsem vědět, jak to je doopravdy. Takže jsem se obrátil přímo na magistrát, který po osmi dnech poslal vyjádření.

Pro mě naprosto nová informace, že by tam měl být zákaz vstupu už od roku 2011. Nikde tam dosud nebyla ani zmínka o něčem takovém. Nebo vy, kdo tam chodíte/jezdíte, jste si něčeho všimli? Nevím, jestli to je správně nebo ne, nejsem geo pracovník…

(vloženo 8.10.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Smazaný účet
Smazaný účet

12.10.19 11:35

duri80: :DD, tak teď už chybí jen recenze či lajky :-)

Reagovat
duri80
duri80

12.10.19 10:45

je ale prima jak má ta naše mládež, již v útlém věku, správně srovnané hodnoty ;))

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

9.10.19 11:38

A až se to domonitoruje, tak nastane co? Do kdy to budou vlastně monitorovat a jak naloží s tvrdými daty. Jestli se nemýlím, tak po levé straně směr nahoru jsou obytné domy, to tam mají taky od roku 2011 zákaz pobytu. Mě se to jeví jako normální úřednická šikana. Chápu že se to musí monitorovat, ale co od roku 11 tam na základě získaných dat teda provedli jako preventivní opatření? Chápu, ze tady to nemá cenu řešit, ale co si mám jako myslet o lidech, kteří umí jen zakazovat lidem, kteří si je platí z daní, ale nenabízejí žádná vstřícná řešení na straně druhé.

Hawk

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

9.10.19 09:18

Smysluplný by bylo spíš zavřít a nabídnout nějakou jinou trasu, opravy tam by stály balík což nemá smysl pro turistickou trasu. Takhle si jen vytvořili alibi které stojí na vodě už jen proto, že nikdo z těch úředníků nezkontroloval toho ****** co na tom uzavřeném úseku kde hrozí sesuv uzavřel „start“ a v „cíli“ dal ceduli opačně a tudíž je z vrchu stále stejný stav jako před osazením cedulí, kdo jde z Landeku vidí jen závoru zabraňující vjezdu vozidel a pokračuje po zelené turistické :-) Je možná otázkou času než je na to nějaký aktivista upozorní anebo jim to dojde samo. Správný postup úředníků kromě správného označení by bylo současně kontaktovat KČT a dojednat zrušení nebo přemístění trasy a možná přidat info o nebezpečí sesuvu. Jenže to by museli v práci přemýšlet :-(

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

9.10.19 09:08

Doom: takový cedule visej u nás u každýho významnějšího vstupu do lesa.

Reagovat
DoomHammer

9.10.19 08:34

Na druhé straně se můžou najít lidi, co jsou schopní zažalovat „majitele“ území za případný úraz. Jako když kdysi dávno u nás na Olomoucku zažalovala ženská Lesy ČR, když v oblasti Hrubovodských sutí, čili v lese, spadla na její dceru větev. Od té doby v té oblasti visí varovné cedule se „vstupem na vlastní nebezpečí“.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

9.10.19 08:33

Klasika, jsme líný nebo nemáme prachy to nějak řešit, tak tam prdnem zákaz, abysme byli z obliga.

Smysluplný by mi přišlo napsat k tomu důvod zákazu.

Reagovat
McBlacky
McBlacky

8.10.19 21:41

Teoreticky zakaz je zakaz, tvoje to neni, takze bys to mel respektovat.

Prakticky v CR, lidi to jebou.

Jestli to je ok nebo ne je jina otazka. Mohl by to byt i podklad pro sankci, pokud by to nekdo kontroloval.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.10.19 16:47

Závora tam byla co pamatuji ale tabulky se tam objevily nedávnov září. Nemám chuť hledat, tak jen namátkově z května

Reagovat
fery18
fery18

8.10.19 15:57

Chápu to teda dobře, ať si tam každý chodí a jezdí jak chce?

Samozřejmě až se něco stane, tak město je z obliga.

Páč tomu dopisu takhle rozumím já no :)

Reagovat
prsoo
prsoo

8.10.19 15:49

no ta tabulka je tam co si pamatuju, stejne tak ji objizdim co si pamatuju :) kousek za tabulkou je po leve strane urvany svah co pada dolu, ale nevsiml jsem si ze by se nejak posunul (mozna jsou to centimetry, co okem tezko poznas). kazdopadne jak je psano nize, dole se zvesele jezdi bez zakazu (ktery tam jednu dobu byl, ale fseci na to srali tak zakaz zrusili a dali jenom vystrahu na padajici kameni)

Reagovat
duri80
duri80

8.10.19 15:29

To sú *****. Navrchu je to nebezpečné s cedulkou a dole se jezdí jako by se nechumelilo;)) . Týden zpátky byl dole uprostřed chodníku tak 10kg šutr. Úřad je úřad;))

Reagovat
novas752
novas752

8.10.19 15:14

Cesta je zřejmě ve správě města a prostě si tim krejou záda kdyby se tam někomu něco stalo a chtěl by se soudit. Toť vše.

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 3
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19