Dlouhý Stráně

Přidat foto

Tak tři kiláky pod horní nádrží

Spodní okruh u horní nádrže

horní okruh

Svědomitý občan mi dal hned školení, že se tam na kole nesmí (a to sem ještě ani nezačal lízt po schodech nahoru )

Tak výjezd ještě není moc optimální, pokud člověk nechce být zaházené od vody, která tam všude teče z tajícího sněhu. Okruh pod horní nádrží se ještě nedá vůbec jet, je to víc jak z poloviny pod sněhem. Tím pádem se nedá ani vyjet k hornímu okruhu (tam kde se nemá jezdit). I když to člověk chce vynýst na horu na hrbu po schodech, tak musí jít půl těch schodů po sněhu.

(vloženo 20.4.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
D3VL3R
D3VL3R

24.4.19 10:29

Jel jsem den po tobě, nejdřív na Praděd z koutů, ale u Švýcarny jsem to otočil. Ještě tam byla kupa sněhu a běžkaři, takže jsem jel na Dlouhé Stráně. Celá cesta v pohodě na suchu.

Reagovat
Barak
Barak

20.4.19 16:25

Chlapi, co čekáte v půlce dubna na horách. Zvlášť po zimě, tak bohaté na sníh v horských oblastech. Suche a prašné cesty?:) Vzdyt v Jizerkach se jeste bezkuje…

Reagovat
Wojtkingson
Wojtkingson

20.4.19 15:25

Já byl vcera směr černý důl a tam jsem chtěl jet nahoru ale cca v 850m výškových the end, protože tam bylo dost sněhu.

Reagovat
Zvanty
Zvanty

20.4.19 14:35

Jsem zapomněl dodat cca. 1.2 km nastoupaných:-), jo od 1km výškových je tu sníh snad ještě všude…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

20.4.19 14:32

Zvanty: Díky za tip ale měl jsem to v plánu v neděli jak se budu vracet z Lipové domů jen proto, že tam je lanovka a malý kochací pojezd jen kolem Dlouhých Strání by mě neměl teoreticky zabít a taky s ohledem na kamaráda co je vyjetý ještě méně než já :-) A pak jen sjet z toho místa ten trail dolů k autu a pokračovat do Ostravy. 55 Km i když po asfaltu by mě asi v tu neděli už zabilo :DD

Je vidět, že BF je k něčemu, protože jak jsem viděl ty fota tady, tak mě ta výdrž sněhu překvapila, bo tady je 20°C a tak se holt mrkneme jinam pokud tam budeme a budeme schopni pohybu :-)

Reagovat
Zvanty
Zvanty

20.4.19 13:52

Crazym: můžeš vyjet z M.Morávky naproti benzínky do lesa po asfaltce na N.Ves Vyhlídka pak na Alfrédku, sjedeš do Staré Vsi k pile, nahoru do Žďárského Potoků pak cca. kilometr po 11. k chatě Čokoládka, tam odbočíš doleva na Rabštejn. Pak kousek zpět jaks přijel a odbočíš na Skřítek, kde odbočíš doprava na Jelení studánku, po kilometru odbočíš doprava a sjedeš zpět do Staré Vsi(pozor po cca. kiláku a půl končí asfaltka bez upozornění ve stromech v 50km/h paráda, sjedeš pod ni a asi 0,5km je lesem po kořenech než najdeš zas na asfalt). Ve S.Vsi najdeš zas směr Alfrédka, ale po 300m odbočíš na první křižovatce doprava a vyjedeš jinou cestou na N.Ves Vyhlídka a zpět do M.Morávky. Trasa cca. 55km krom 3km po hlavní silnici č. 11 vše lesní asfaltka.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

20.4.19 13:15

Tak díky synci, já to tušil, jdu vymýšlet náhradní variantu kdyby se ty Jeseníky uskutečnily.

Reagovat
Radez
Radez

20.4.19 12:25

Obávám se že pokud by slezl sníh v místech kde chceš jet tak tam bude blatisko :-). Já byl zajebanej jen z asfaltu dost :-).

Reagovat
Zvanty
Zvanty

20.4.19 12:12

Crazym: jestli myslíš lanovku z Koutů, tak to je pak ještě cca. 3 km po silnici nahoru. Lanovka končí v 1093mnm a nádrž je v 1350mnm, takže sněhu se asi nevyhneš.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

20.4.19 10:20

Tak to já se raší zbaběle zeptám :-) Protože se asi budu příští víkend vyskytovat v Jeseníkách, měl jsem v plánu se tam podívat, bo jsem tam nikdy nebyl a chtěl jsem se zbaběle nechat vyvézt, udělat si kochací kolečko nahoře a sjet dolů k parkovišti Trail Uhlířská stopa tady někde odtud inspirován podle tohodle ale vidím, že jsem asi dost naivní tvor z nížiny a to bílé svinstvo mi zřejmě udělalo čáru přes rozpočet :-)

Takže myslíte si jako já podle těch fotek a Radezova popisu, že jsem fakt naivní a je to nereálné? Kolečko nahoře po asfaltu s bikem by asi neměl být problém ale vracet se zpět asfaltem či šotolinou po nějakých cyklostezkách se mi zdá nuda a asi bych to měl odložit na někdy příště bo za každou cenu tam nemusím hned :-)

Reagovat
JFtryall
JFtryall

20.4.19 09:21

No ja jsem zkusil Krkonose a to je jeste dost spatny. :-) Prazska je led v lese, na silnicce nesjizdne a Vyrovka jeste dost rozbredleho snehu.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

20.4.19 08:06

Žádné zbabělé vyptávání se na fóru, jak to tam vypadá, jestli už se to dá, ale průzkum bojem. Tak to má být :-)

Reagovat
DoomHammer

20.4.19 07:13

dobrá práce :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19