sup

Přidat foto

(vloženo 21.3.19)

JarekJ
Ohodnoť bajk: (2.6  / 22 hlasujících)
Značka superior
Model xf 909
Modelový rok 2018
Velikost L

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
kocers
kocers

22.3.19 07:20

Jako všechny ostatní s nedostatečně vyplněným profilem kola tě poprosím o řádné doplnění viz pravidla této kategorie fotek. Předem díky za nápravu.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

21.3.19 20:26

no jo, ale s tim povinnym vyplnovanim by tam pak takovi v lepsim pripade psali nahodne znakove retezce, v lepsim pripade ukrutne vtipne blaboly. cimz teda netvrdim, ze by to k nejakemu lepsimu pomeru nevyplnenych profilu nevedlo, ale univerzalni reseni by to rozhodne nebylo.

Reagovat
honzabike
honzabike

21.3.19 20:23

Stím nevyplňováním profilu je to asi tak, jako že spousta lidí nehází odpadky do popelnice, ale na ulici, do lesa atd. Já bych nastavil pravidla tak, že pokud nevyplníš alespoň 80% profilu kola, tak fotku prostěš nevložíš. A basta. Jinak se tady mužem rozčilovat jak chcem. Jinak ktomu kolu – supík základní XFko 2018, taky sem o něm uvažoval. Nakonec jsem dal přednost kellyšákovi, budu rád když tu majitel napíše své dojmy. Jak funguje zadní odpružení, jak je stabilní při jízdě skopce atd. Já jsem ho tenkrát nebral hlavně pro to, že geo je moc závodní a méně stabilní při sjezdech.

Reagovat
Archik
Archik

21.3.19 19:34

Kolo je to hezký, určitě by si zasloužilo lepší fotky a teda škoda toho profilu. Dneska jsem zrovna náhodou taky vkládal kolo a když jsem všude viděl jak zdejší pán a vládce upozorňuje na pravidla profilu, tak jsem si dal radši víc záležet.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Milan17 0
Zucco 4
kycerjaska 7
PDean 23
Ray Tarkin 9
p0spec 13