:)

Přidat foto

:)

(vloženo 7.2.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Lišák
Lišák

15.2.19 21:00

Kuba78: Za „Y“ se omlouvám, za názorem si stojím.

Reagovat
vpa007
vpa007

12.2.19 12:11

@vanderpoel: jasan, je to obecný… netvrdím, že všechny silikony jsou zlý stejně tak, jak netvrdím, že všechny elektrokola jsou zlý (festovní kolega nebajker to má na ježdění do práce, což je super, ale necpe se s tím do lesa, když jede s náma na vyjížďku, tak si poctivě veme šlapací kolo ;-)) . Je to jako se vším, když danou věc má v ruce blbec nebo pod trikem nějaká modelína. Takže jo, souhlasím s tebou ;-)

@DaD: hele jo… je to stejný, jak když Zátopek běhal v kanadách a pak mu někdo půjčil tretry ;-)

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

9.2.19 10:04

vpa: covece s tema kozama to neni asi uplne dobry primer. znam tri zenske, ktere mely ze svych prsou dost mindrak a vycpavky je toho zbavily. ostatne kdysi o tom mluvila v tv i darinka rolincova. ty dalsi dve se pak najednou uplne rozsvitily v tom smyslu, ze prestaly chodit v dlouhych „humanistickych“ hadrech a tlustych svetrech, zacaly nosit sukne, takze razem jsou z nich holky jak lusk. a neni to o tom, ze ted najednou zacaly nahanet chlapy na denni bazi nebo tak neco. ani o tom, ze jim pak razem zacaly pribyvat akademicke tituly. proste ziskaly rekneme spokojenost, sebevedomi a zlepsila se jim, jak to nazvat, treba „kvalita zivota“. a muzeme si tu rikat, ze jsou to blbky jak brno, kdyz jim zalezi na takove malichernosti, ale holt nektere holky zvladnou cely zivot odchodit v pohorkach a fleecove mikine, jine se zkratka citi dobre, kdyz muzou vypadat jako damicky a ne jako prkno v riflich.

btw. bavime se samozrejme o rozumnych upravach, ne o necem, kdy se z dvou lentilek pod kobercem staly kopacaky s certifikatem fi­fa.

a s tema ekolama to nakonec muze byt vlastne podobne. proste to nekomu muze dat pocit, ze neni diskvalifikovany jen proto, ze je tlusty kripl.

ale ano, taky na tom potkavam povetsinou jen debily :-)

a ano, vim, ze tvuj nahled nezmenim, ostatne sam si pestuju nemalo svych vlastnich „dogmat“ (kupr. ze jugoslavci jsou kokoti, rusaci jsou hovada a albanci jsou zver), ale tak nejak jsem citil potrebu napsat neco k tem kozam, kdyz uz jsem to tu zahlid :-) zvlast kdyz tu stojim uz fakt dlouho na zastavce jak tvrde Y :-D

Reagovat
psbiker
psbiker

8.2.19 22:08

Jakápak cyklistika, když většina síly k pohonu jde z motoru. Normální motorismus a motosport.

Reagovat
learita
learita

8.2.19 21:54

Šlapací kolo jako takové tu bylo po staletí a fungovalo prakticky po celou dobu na stejném principu. Ebike je nový princip a symbol pokroku v cyklistice. Nestydím se říct, že každý pokrok je střípek do rozjetého soukolí které nás všechny jednou semele. Myslím si, že cyklistika už s ekoly není tak čistá a to může některým cyklistům vadit. Já je chápu.

Reagovat
puka
puka

8.2.19 20:40

kuba – je sere že se na ebikách zabijí a o ty zabitý se zabije někdo, kdo to nemá v hlavě v pořádku, ale jede na obyč tuctovém kole

Reagovat
Kuba78
Kuba78

8.2.19 19:07

proc vlastne tolik nenavidite vsechny, kdoz jedou na elektrokole a nemaji k tomu notarsky overenou lekarskou zpravu, ze jsou chabrus na nohy, takze teda oni muzou? jen proto, ze si myslite, ze bude plno takovychto nekde po lesich a ubyde prostor pro vas, pravoverne?

a co si asi taky rikali pred 30 lety turiste a houbari chodici po lese, kdyz se tam zacly objevovat prvni horske bicykly? ze by je to taky sralo? asi meli taky bojovat a nenavidet co..

a jaky je vlastne cil tohoto tridniho boje proti elektrickym bicyklum? uredni zakaz vseho co ma elektricky moturek, nebo jen treba jejich registrace, platba dane, zakaz vjezdu nekam.. no, tady se slusi pripomenout ze s jidlem roste chut, dejte urednikovi pravomoc a za par let se nebudete stacit divit i vy, pravoverni manualni cykliste.

Lisak: radsi nemyslYm, to dost boli, je tam moc tvrdych Y :-)

Reagovat
SKYlined

8.2.19 18:52

No že vás to ještě baví… A ta fotka je dobrá hovadina :D

Reagovat
learita
learita

8.2.19 17:46

Moje panímáma má také elektrokolo, ve středu se vrátila z operace kolene. Celý život těžká práce. Tak si ho na stará kolena pořídila. Jinak na kole jezdila za své.

Osobně mám něco proti zdravým lenochům na ebike, ale mám pocit, že se to rozšíří jak mobily za posledních 25 let.

Reagovat
Lišák
Lišák

8.2.19 17:15

Kuba78: Drtiva vetsina prodanych elektrokol u nas je v nejnizsich cenovych relacich, jezdi na tom duchodci do kramu pro mliko

S klesajícími cenami a zvyšujícími se příjmy se budeme s motokoly setkávat i v lesích častěji. Nebo myslýš, že ne?

Reagovat
Kubánec
Kubánec

8.2.19 17:09

Tak teď ještě přidat Zemana, Babiše a migranty a je to komplet…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 17:03

Kuba78: Inu, Praha je Praha, to se nedá nic dělat. Moc krásné město. Jedna z jejich smutných stránek jistě je i to, že tam bydlí i nějací ti Pražaci, ale co už… Ale i “Brno je tak krásné město, rozmrdané, ale přesto…” O to však asi tady nejde. Podstatné je, že cyklistického hlediska Praha je a byla vždy jen provincií Brna (a periferií Plzně). :)

Reagovat
Kuba78
Kuba78

8.2.19 16:42

pro zelezo.schovane – no, kazdy si najde v tom vtipu to, co tam chce videt. napriklad ja sem si v tom nasel to, ze prazaci se urcite neciti jako nejaky ubermensch, ale proste vubec nepremysli proc by meli brnaky nenavidet, protoze je jim zatacka pred vidni uplne burt.

Me osobne prijdou tyhle elektro-neelektro boje jako naprosto smesne zabomysi valky. Drtiva vetsina prodanych elektrokol u nas je v nejnizsich cenovych relacich, jezdi na tom duchodci do kramu pro mliko a podobne a silne pochybuju ze se pred kazdou jizdou tesi na to, az to v kopcich mezi dolnima a hornima prdelakovicema nandaji nejakemu ziletkari a vysmejou se mu. Urcite se obcas najde nejaky kreten, ale to vsude.

at si kazdy jezdi na cem chce, na ziletkce, na bajku, na elektrice, na lisce, na pompadurce nebo na kozlovi. hlavne kdyz se jeden kazdy bude chovat k tomu druhehu tak, jak chce, aby se chovali jini k nemu.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 16:33

JFTryall: s těma bajkerama na silnici, jak říkaš, su už ve svým věku vyrovnanej. Ale máš pravdu – chvílu mi to trvalo…! :))

Reagovat
DaD
DaD

8.2.19 16:26

vpa007: On tě ten těžký E-bajk ve sjezdech paradoxně posune. Pokud totiž zvládneš tu těžkou mrchu, tak po přesednutí na klasiku doslova létáš. Párkrát jsem si u nás půjčil Levo FSR a když jsem potom skočil zpět na své, tak se nestačil divit, jak to neskutečně reaguje a krásně se to kolo nechá vést.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

8.2.19 16:16

cioran-m: Ono obcas staci, kdyz predjedes silnicare na biku. Natoz s motorem. :-D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 16:08

Myslím, že tady taky nikdo zatím “neřešil”, že jej na kole nějaká věc s motorem předjede. (Nebo jsem si nevšim). Ostatně – proč by tohle zrovna mělo cyklistům vadit?

Reagovat
iron.hide
iron.hide

8.2.19 16:07

kuba78 – to vyzera ako by si naznacoval, ze e-bajkeri su nejaky nadradeny druh (presne ako v tom vtipe o prazacich, co spominas). A to teda fakt neni ani v najmensom pravda.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

8.2.19 15:26

Na Strave je normalne na vyber EBike Ride a nepocita ti segmenty, ze nekdo KOMuje na ecku se nedivim, nekdo uz to proste ma v sobe, nutkani obchazet slozitejsi cesty. :-)

Jinak zive z Gran Canarie, ecek tady jezdi tuna, Cannon tady pujcuje i e silnicky a nikdo tady neresi, ze ho do kopce nekdo predjede. To by se tady brzo vsichni pozabijeli. :-) Lidi si pujci ecko, vyrazi se podivat na Sorii, sjedou dolu a jdou na plaz. Uplna pohoda a klid. Pujcuje se hlavne BH 29er/cross.

Reagovat
Kuba78
Kuba78

8.2.19 15:12

no, pripadaj mi ty vase diskuse uz skoro jak v tom vtipu o brnacich a prazacich.

vite co si mysli cykliste o e-bikerech? jen to nejhorsi. A vite co si mysli e-bajkeri o ostatnich cyklistech? vubec nic..

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

8.2.19 14:53

Nebo na cyklostezce „Cyklisto sesedni z kola!“

Reagovat
RomanH
RomanH

8.2.19 14:47

Zanedlouho se mozna dozijeme toho, ze se zacnou v lese objevovat cedule „Zakaz jizdy na kole“

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

8.2.19 14:33

Jednou se možná dožijeme i toho, že lidi na odpružených kolech se budou do kopce vozit na lanovce, a jezdit se bude jen dolu… počkat!

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

8.2.19 14:23

Já jsem v tom teda našel že třeba za x let, třeba 10–20 let, můžou motůrky pohltit normální bajkování či silničkování.

A nejspíš se toho dožijeme, že motůrkáři se na nás budou dívat v lese jak na exoty a motáky s vlastní silou.

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

8.2.19 14:14

To, že elektrokola na tahle místa i lidi, kteří jsou méně zdatní v technice – ok – ale vyjede to tam i silniční chrt, který to v šotolině taky nemusí moc umět… nebo to tam vytlačej lidi na trekingu… nic nového – jen tam takových může přibývat, no – prostě si tam budeme dávat větší pozor.

Že lidi na Stravě podváděj na elektrokolech – to se mi dvakrát nelíbí – tady už o srovnávání s ostatními skutečně jde a pak to prostě není fér. Nevím, jak je to tam s kategoriema – jestli si tam člověk někde může zaškrtnout e-bike – asi v kolonce disciplíny, nicméně když mu hodinky každou akci defaultně uložej jako kolo (moje garminy maj jen kolo/běh/jiné), tak to třeba jen zapomíná pokaždé ručně přehodit – pak je asi namístě to označit jako podvod a on bude vyzván k opravě. Nicméně podvodům na segmentech na stravě zabránit beztak nelze – ale co – stejně je to jen sranda – kdo chce regulérní srovnání, jde na nějakej závod…

Reagovat
vpa007
vpa007

8.2.19 14:14

Pedro404: hele, jako v tomhle fakt nevím.. ale mám takovýho potucha, jak se chová full ± 12kg a +20kg těžkej ebajk… tak nevím, jak moc by to pomohlo mě osobně.. ale jako nejsem nejchytřejší mozek na planetě, takže to soudím pouze optikou svýho ježdění ¨;-)

Reagovat
Pedro404
Pedro404

8.2.19 14:11

vpa007: Záleží, jak definuješ lepšího bajkera, mně by e-bike skill z kopce (což je to, co mně na ježdění baví) rozhodně zvýšil, protože bych prostě moh najezdit víc sjezdů.

Reagovat
vpa007
vpa007

8.2.19 14:04

Nikovlas: hele, to jako logicky chápu, ale prostě tomu nerozumím (jako že nechci ;-)). Jo, do kopca to pomůže, ale většina laiků pak není schopná ty těžký obludy z kopce bezpečně ovládnout. Zvlášť, když se k tomu přidá šotolina, štěrk, jak je na zmíněným Poledníku ;-)

Ale jo, třeba Poledník je super peklo, když jedem obrok na Šumavu, dycky si jej dám jako výzvu proti lenosti. Je tam segment na Garminu (evidentně i na Stravě). A konkrétně na Poledník z Prášil má nejlepší čas maník na CUBE Reaction Hybrid (asi je i nějak trochu zdravotně omezený, páč tam má chybu a píše to jako Hibrid ;-))… takže tahle fakt ne, to nemí můj šálek čaje. Sem línej s lehkou nadváhou, ale abych si kvůli lepším časům pořídil elektrokolo?!? To radši na sobě zamakám a zhubnu ;-).

Reagovat
puka
puka

8.2.19 13:56

Tak tak nikovlas. Taky jezdím pro svoji radost, ne abych byl nejlepší. Jestli to tu má tak chodit, můžu shazovat lidi, že neumí crankflip :)

Reagovat
wilda81
wilda81

8.2.19 13:48

Spíš trapné než vtipné. Ale chápu, že e-hejtři si v tom vtip najdou.

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

8.2.19 13:45

vpa007: Jenomže dost lidí ani nemá ambice stát se lepším bajkerem. Mohou mít třeba ambice udělat si příjemnej výlet na Poledník, Praděd, nebo jinej docela velkej kopec. Nechtěj se u toho moc nadřít a už vůbec se s nikym nechtěj poměřovat, kdo je lepší. Myslím, že i když jim to e-kolo umožní, bude svět stále v pořádku.

Reagovat
vpa007
vpa007

8.2.19 13:39

Lišák… přesně tak… navíc, já mám malý kozy rád i přes to, že moje bohyně rozhodně plochá není ;-). Navíc, tak jak z blbý nány uměláče lepší kost neudělají, ébajk z nikoho lepšího bajkera neudělá. Jasně, pokud budu bohatej strejc s nadváhou a na ékole se rozjezdím, zhubnu a následně si koupíl lehoučkýho karbon fulla, tak je svět v pořádku.

Reagovat
psbiker
psbiker

8.2.19 13:38

cyklistika je jen jedna, ta bez motoru :)

Reagovat
Lišák
Lišák

8.2.19 12:40

vpa007: Jo, to přirovnání sedí. A k tomu komentu od Houpacího_koně II – Raději placatou, než umělohmotnou.

Reagovat
Bubaaak
Bubaaak

8.2.19 12:28

Prostě dva zdraví, ci se normálně nemusí, se spojili proti fyzicky indisponovanýmu…

Vtip jak potka nacek, rusa, uviděli babičku tak ji zlomili nohu

Reagovat
DoomHammer

8.2.19 12:21

No já bych taky potřeboval Kapitána :)

Reagovat
iron.hide
iron.hide

8.2.19 12:15

Tina – a nemyslis ze je to skor smutne? Ci vlastne pre teba asi nie, asi sa uz tomu tiez v ramci tvojho biznisu zacinas venovat? Nerypem, len sa pytam.

Reagovat
Tina
Tina

8.2.19 11:43

Kubánec: tento „vtip“ chápu iba tí, ktorí nechápu, že e-bicykle sú momentálne najrýchlejšie a najprogresívnejšie sa rozvíjajúce odvetvie „kolařiny“ ;)

Reagovat
Kubánec
Kubánec

8.2.19 11:22

jIrI: Do teď jsem si myslel, že smysl pro humor mám, obzvláště pro ten černý…ale tohle je opravdu mimo mé rozlišovací schopnosti.

Nebyla by alespoň malá nápověda?

Reagovat
puka
puka

8.2.19 11:17

Jiří, humor, kdy se uráží člověk jen na základě své preference se nazývá jak?

Reagovat
jIrI___
jIrI___

8.2.19 10:32

Kubánec: Nezoufej, existuje spousta druhů smyslu pro humor a pokud obrázek člověk nepochopí na poprvé, pak vysvětlení nic nezmění.

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

8.2.19 10:31

Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 10:08

Roman: Buď klidnej, tobě rozhodně ne. To by bylo stejně absurdní, jako snažit se nacpat krajtu do králíčka. :)

Reagovat
petrun
petrun

8.2.19 10:06

Uznávám, že Pirandello není moc dobrý příklad. Ale obecně slnička v elektrice je pro mně stejně odpudivý zjev jako ortodoxní off-road na slickách.

Reagovat
tomxxx
tomxxx

8.2.19 10:05

@kubanec: mne to vtipny docela prijde. Co tak potkavam na cyklostezce, tak je to 50/50 lidi co to potrebujou a pomuzejim to a lidi co jsou jen liny hovada. A 90% e-bikeru jsou nebezpecny sobe a svemu okoli na stezce.

Reagovat
Kubánec
Kubánec

8.2.19 09:55

Pořád mi nikdo nevysvětlil, v čem je tento obrázek tak vtipný…

Reagovat
Tina
Tina

8.2.19 09:53

trápny pokus o založenie flamu …

Reagovat
roman II

8.2.19 09:51

cioran-m se mi líbí jak se marně snažíš druhým vnucovat svůj poněkud jednoduchý a zamlžený obzor:-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 09:41

vpa: No, já to taky tak chápu a myslím, že pro lidi fyzicky nějak hendikepovaný je tohle opravdu moc fajn věc. Na druhé straně se pořád nemohu zbavit dojmu, že pokud si napohled fyzicky zdravej normální chlap koupí za 8000 nebo kolik € tohle Nytro, mohl by být tak trochu hendikepovanej mentálně. Je fajn, jak Fausto tím, že řek, že je to taky proto, aby ženy na švihu stačily mužům, pěkně ženský nasral. Každopádně Pinarello je asi jediná značka, jehož elektromoped je naprosto stejně škaredej jako silnička – skoro k neroznání. Ostatně něco, jako je Dogma, snad už dokurvit (viz obr.) nějakou baterkou ani nejde. :)

https://mtbs.cz/…ike-technika?…

Reagovat
roman II

8.2.19 09:23

cioran-m: e-celopérko teprve vybírám, chtěl bych se vejít do +/- 80–90-ti

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 09:17

Roman: Tobě už fakt vaši koupili opravdický kolo?

Reagovat
iron.hide
iron.hide

8.2.19 09:12

Pinarelo je fancy pokrutena a predrazena znacka, takze u nich je len prirodzene ze maju ebike. Horsie by bolo keby to mali ine tradicnejsie znacky

Reagovat
petrun
petrun

8.2.19 09:08

Pirandello v elektrice? To mi připomíná medvěda třídy G na nizkoprofilových slickách co jsem potkal minulý týden. Stejně perversní zjev :-D

Reagovat
roman II

8.2.19 08:52

vpa007: tak někomu plochá stará co má doma nevadí, hlavně že umí vařit

Reagovat
roman II

8.2.19 08:51

Radek Broz: kdepak, mám připravený e-tubolito, třpytky a další bordel přimíchávat do smíchaných sražených tmelů jak je pravidelně popisováno ve tématech o bezduších nemusím, rád jezdím místo toho řešit co nalejt za sračky do pláštů:-)

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

8.2.19 08:35

roman: A co ty na bezdušový čembí e-kolo?

Reagovat
vpa007
vpa007

8.2.19 08:27

Lišák: já ti nevím… elektrokolo je pro mě něco jako silikonový dudy… chápu, že to někdo chce a vyhodí za ten nesmysl majlant, ale já to nemusím ;-)

Reagovat
roman II

8.2.19 08:27

jak někoho dokáže rozhodit obyčejná e-kolo :-)

Reagovat
Lišák
Lišák

8.2.19 08:25

vpa007: Se pleteš. To je budoucnost cyklistiky. Naprosto přirozený vývoj. Sestimsmiř.

Reagovat
sodek
sodek

8.2.19 08:21

se s tím smiřte, hrozně se vám uleví …

Reagovat
puka
puka

8.2.19 08:18

Rád jezdí i do kopců rychle, no.

Podívejte se an toho buzeranta s upnutýma kraťasama na čtvrté fotce za tím normálním člověk :DDDDDDDD

Reagovat
vpa007
vpa007

8.2.19 08:14

cioran-m: na 4 fotkách z 5 přínosnej nejspíš jo… ale to elektrický Pinarello fakt nechápu, jakej má přínos, borec na něm nevypadá, že by byl v důchodu nebo nemocnej… takže nejspíš bohatá lemra ;-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 08:08

Vdp: Nic. Ilustrace, na který jsem náhodně kdesi narazil. Takovej trochu jinej svět., ale myslím, že pro ty lidi dobrej, přínosnej a přijemnej. Co ale (ze svého omezeného hlediska) naprosto nechápu je fotka čouzka na tom elektropinarellu

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 08:08

Vdp: Nic. Ilustrace, na který jsem náhodně kdesi narazil. Takovej trochu jinej svět., ale myslím, že pro ty lidi dobrej, přínosnej a přijemnej. Co ale (ze svého omezeného hlediska) naprosto nechápu je fotka čouzka na tom elektropinarellu

Reagovat
Kubánec
Kubánec

8.2.19 07:07

Já tomu obrázku nerozumím. Vysvětlí mi to prosím někdo? Nebo když se stanu e-náckem tak to pochopím?

Reagovat
Breakpain
Breakpain

8.2.19 06:52

tak zrovna ta čtvrtá fotka tomu silničáři vyloženě škodí, bo tam vypadá na slušného „…“ :-)

Reagovat
Petronen22
Petronen22

8.2.19 06:33

Čekal bych spíš gravela a ne tohle

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

8.2.19 00:37

cioran: a?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.2.19 00:16

honzarb
honzarb

7.2.19 23:33

dobry na triko;)

Reagovat
roud
roud

7.2.19 23:00

puka
puka

7.2.19 23:00

Hahaha, originální, vtipné, trefné, neotřelé, vyspělé, vyzrálé, sladkokysele povzbuzující … … … … … … 

Reagovat

Další galerie z kategorie

strasny_jester 3
kolo.bazar 4
paw_jh 18
bmx20 3
mojcek 9
hawrda 7