Radhošť

Přidat foto

…ráno v osm, je tam ještě klid!

(vloženo 24.1.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
capis
capis

25.1.19 09:20

Hrabal možná napsal knihu jednou větou, ale mělo to hlavu a patu. ( pak to asi někdo stylizoval )Z tromboonena Hrabal určitě nebude.

Reagovat
Zbyněk
Zbyněk

24.1.19 19:27

Tak Hrabal taky dokázal napsat knihu jednou větou a jakej to byl spisovatel! :-)

… jinak krása

Reagovat
capis
capis

24.1.19 14:57

tromboonen, člověče, plácáš tady páté přes deváté. Nemá to hlavu, ani patu. Zkus si to po sobě přečíst, vypadá to jak od dementa. Ty bys dokázal snad i knihu napsat jednou větou. kolik ti je? Patnáct??

Reagovat
tromboonen
tromboonen

24.1.19 14:17

Pustevny a vůbec vše okolo a podél tý trasy, snad kromě daleko od túrist center a ne na hlavních štěrkových „dálnicích,“ to je část Beskyd, co snad spolkla Prahy a některý český hory a teď se podle toho chová, včetně většiny návštěvníků (?) Samozřejmě jsou i výjimky. Jako dítě jsem tam byl často, kamarádi tam měli chaty a některé vleky byly ještě romantičtější a zajímavější než ty na Lysé tenkrát, což byl snad top, snad i soukromé a podnikové otevřené více méně pro všechny, poměrně málo lidí (žádná infrastruktura, smetánka jezdila většinou jinam), krásné stavby sice některé zchátralé, ale zas nezničené ani nez***vené jako dneska někdy, sníh a podmínky na lyžování super, vždy a skoro pořád, lidi většina dneska škoda mluvit, svahy možná fajn na lyžování, ale to prostředí, ten tlak na komerci, vs. výsledky na oko i na pocit, no nevím… tohle bylo někdy v osmdesátkách kdy už jsem tam moh sám s partou, snad i konec sedmdesátek, ale to si nepamatuju moc. Naposledy před pár lety Pustevny a Radhošť plus „tour mezi“ s mladým a dědou a oběd, no všechno jinak, ne vždy líp a ti lidi… to je jak Krušný hory, ale často bez sněhu nebo vhodného počasí, jako neobhajuju komouše, ani náhodou, ale něco ten živelný nerozvoj jako reakce na oficiální šlamas a nedostatek měl do sebe… dneska na takových místech, ve vysokých „Beskydech“ snad jen tady, plus možná na pár místech víc dole, ale v Čechách skoro všude na pořádných horách, který jsou teda jen okolo. No nemá to takhle dobrej směr ani na tak super místě :( Kapitalismus nechci taky špinit, ani náhodou, tohle je spíš českej (a moravskej) šlendrián a neschopnost myslet na místo, budoucnost a návštěvníky (i sebe). Na pár místech třeba v Jeseníkách? ještě občas funguje starý „systém“ se samodomo vleky, ale vymíraj lidi, co by se o to starali a provozovali a opravovali to, uživatelé jsou rozmazlený a chtěj Alpy v ČR, že za 2× tolik peněz, přecpaný a lyžování nakonec na nic kvůli podmínkám nebo tlačenici, to je asi pro všechny lepší? Ale za pár let to budem buď rušit, nebo se snažit předělat na něco normálnějšího. Hlavně aby do tý doby nedotáhli tohle do celých Brd, jako že místa a lidi to odspoda kvůli dotacím už zkoušej dneska a vidi skutečnej sníh i ten umělej co tam chvíli vydrží po snad třech letech… sodoma na komoru zrovna jedné z posledních zachovalých a dokonce svérázně vyvinutých kvůli vojákům oblastem…

Reagovat
Auditor
Auditor

24.1.19 13:25

krasa!

Reagovat
hrota
hrota

24.1.19 11:05

Včera jsem byl na Lysé, počasí bylo fakt skvělé.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

24.1.19 10:18

Jé…! Přidávám se k předchozímu.

Reagovat
Cavendish
Cavendish

24.1.19 10:06

Krásný fotky a mega velká závist :(

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19