Conor McGregor

Přidat foto

trening na fight :)

(vloženo 5.10.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
waters
waters

9.10.18 09:43

vanderpoel: nebudu ti hodnotit kola. dostat se na tvůj profil=škoda kliku:)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

9.10.18 08:56

tak podle řečí je to tvrďák na úrovni chucka norrise, takže by se před ním zem rozestoupila

Reagovat
parischr
parischr

8.10.18 21:25

kubad:

máš důkaz? :)

Reagovat
kubad
kubad

8.10.18 21:16

třeba ji má pod čepicí?

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

8.10.18 21:03

Schrödingerova helma :-D

Reagovat
parischr
parischr

8.10.18 20:59

kubad:

…třeba …ale tipuju, že žádnej výrobce přileb za tuhle kubadovu doměnku moc grošů nepošle ..... ale to je jen ekonomická stránka věci .....tohodle pána sledujou (neřeším důvod proč to dělají) i děti a dospělí.....tak proč ji SAKRA nemá? :)

Reagovat
kubad
kubad

8.10.18 20:53

třeba leží v autě :D

Reagovat
parischr
parischr

8.10.18 20:49

kubad:

..přilbu řeším jen já :-)) … podle mě by ji mít měl i vedle kola… je to sice jen moje doměnka, ale tahle fotka ve mě evokuje i myšlenku, že na tom kole i jezdí … a je mediálně známej ......navrhuju tedy pro Tebe kompromis: …neměla by být alespon zavěšená na rodlech?

Reagovat
kubad
kubad

8.10.18 20:42

nechápu proč řešíte přilbu, stojí vedle kola , nevím proč by ji měl mít

Reagovat
parischr
parischr

8.10.18 20:37

petrun:

tak ještě jednou …minimálně proto, že ho vidí na těch promo fotkách dav …jako relativně známá „postavička“ co za ní evidentně stojí management co „v hlavě něco má“ by měl stát u kola jedině s blembákem na palici …

…pro příklad: …vem si, že by se by se na ten zips nedostavil kvůli pádu na kole …a úrazu hlavy, protože neměl přilbu …

..a pro otrlé:

https://www.sport.cz/…skandal.html?…

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

8.10.18 20:35

waters: si ****. zjevne netusis, kde je sever. ale nic si z toho nedelej, klikni na muj profil a vsem mym kolum dej 1*. pomuze ti to. ver mi. potvrdi 10/10 namistrovanych bajkforistu.

Reagovat
waters
waters

8.10.18 20:23

vanderpoel: o tvé matce, případně otci ti nic říci nemohu… tebe evidentně vysral mcgregor, když měl průjem po stereoidech, který mu vygumovali makovici;)

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

8.10.18 19:47

waters: tvoje matkaje *****!

spartacus: fas cínovaný. fas je slovensky, cinovany je jako cin, prvek znacky Sn

Reagovat
petrun
petrun

8.10.18 18:18

Na co přilbu? Podle toho co vypouští z huby toho v hlavě stejně moc nemá.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.10.18 16:57

Vanderpoel: Ne že bych si z toho něco dělal, ale co to znamená " fasove cinovani" ? ;)) Nějak to bez té diakritiky nedávám.

Reagovat
Martin_75
Martin_75

8.10.18 12:08

Roman II: tak ono je to i v UFC poměrně vělmi časté, že si soupeři vyjádří po zápase nějaký respekt, nebo aspoň potřesení rukou. Pokud jsi viděl všechny zapasy co byly na kartě, tak to tak všude bylo. Volkov dokonce sám přestal bojovat s tím, že Lewis má něco v oku. To jen Conor to absolutně vyhrocuje. Khabib se to snažil ustát, ale pak se to v něm všechno sečetlo a posr*l to jak na něj začal Danis hulákat..

Podle mě White bude muset přijmout nějaká opatření aby i trash talking měl nějaké hranice. Ted se mu ta show trochu vymkla. Reklama je sice reklama a ty co to sledují to neodradí a ty co mají UFC za cirkus a bandu debilů to možná jen utvrdí, ale nic extra to podle mě nezmění, ale pokud by se to mělo opakovat tak by to mohlo mít nějaký důsledky na negativní postoj sponzorů.

Nikdo nechce sledovat výtržníky jak se perou u autobusu nebo s diváky..to je sračka

Reagovat
roman II

8.10.18 11:45

Martin75 : přesně, že conor na zemi prohraje jsem předpokládal a právě proto si myslím že Fergusonem by to mělo šťávičku každopádně to divadlo co conor dělá snižuje sportovní stránku mma, díval jsem se v sobotu večer na XFN 12 a tam to uznání soupeře prostě funguje a tak by to mělo být

Reagovat
Martin_75
Martin_75

8.10.18 11:35

Roman II . těžko říct Ferguson je taky postojář, Khabib ho dostal na zemi, ikdyž je fakt, že conor nebyl ve své nejlepší formě, protože i od Khabiba schytal pěknou pravou, která to začla, každopádně to mohlo bejt zajímavější s Fergusonem. Conor je na zemi slabej – pokud prohral, tak vždy na zemi – před tím Nate D. a ted Khabib..

Reagovat
waters
waters

8.10.18 09:53

Přečetl jsem si článek zde: https://sport.idnes.cz/…/sporty.aspx?…

Netušil jsem, že ten White je takovej naivní *****… Co on mele za hovna? Prý chtěl tenhle sport dostat jinam, ukázat světu jak je tenhle sport fajn:) Přitom toleruje chování takového sráče jako je Connor. Dobře mu tak. Sám jeho hlavní kůň velkohubej Connor ho dostal do UFC pekla.

Je mi trochu líto Rusáka, že to prostě neustál.. Ale může se mu někdo divit po těch mediálních sračkách, které na něj celé UFC ušilo..

Reagovat
roman II

8.10.18 09:29

a to může bejt Connor rád že nenarazil na tohodle bouráka, s ním by se ani do čtvrtýho nedostal http://www.ufc.com/…ony-Ferguson

Reagovat
parischr
parischr

8.10.18 08:22

Hlavu…se na tom kole vyseká a do ringu přijde dobitej :) …to by nevypadalo dobře :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

8.10.18 05:29

parischr: co bys tou přilbou chtěl chránit? :-)

Reagovat
parischr
parischr

8.10.18 00:00

Hmm…nějak se mi z této politicky nekorektní diskuze vytrácí absence přilby u mediálně profláklé osobnosti..a stále nechápu přítomnost platforem na silničním kole opřeném o pána co si na chleba vydělává v moderním ringu alias oktagonu :)…nějak mi to celé (bohužel) připomíná cirkus.....

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

7.10.18 21:01

tak v tom pripade jsou spartacus a martin75 fasove cinovani. v poradku. vyraz muslimske opice je rovnez naprosto v poradku.

Reagovat
Martin_75
Martin_75

7.10.18 20:39

nazývat věci pravými jmény je samozřejmě něco jiného, nevím jak sis spojil Allah akbar a opice, co je na to pravdivého? nic… kdybys napsal „dagestanckej pi*us psal nějaký sra*ky“, tak je to nějakej tvuj dojem, ok..

jěšte jsi mohl napsat třeba" žluťák" to je podobné úrovni..

zajímavý je, že muslimská opice píšící fuck connor tě zvedne na tolik, aby ses k tomu vyjádřil, ale conoruv trash talking o víře, rodné zemi, nadávkách do krys a sousloví „drž hubu“ skoro za každou větou na adresu Khabiba je v pořádku..

tím se rusáka nezastávám, jen je zvláštní jak jsou někteří lidi v ČR citlivý na islámský opice, ale civilizivanej Ir nevadí…

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

7.10.18 19:55

Jen nazývám věci pravými jmény. Vím, politicky nekorektní a nezvyklé. Ale pokavaď někdo v live-chatu pořvává něco ve smyslu fuck connor, nebo allahu akbar (v poměru 20:1), tak první, co to ve mě evokuje, jsou opice. Pravda těm bych křivdil. Měl jsem zvolit raději výraz barbar.

Jinak najdou se na B-F také „odborníci“ na šachy, piškvorky nebo jiný pseudosport? Neškodilo by založit těma na viceboj typu Pevnost Boyard.

Reagovat
Martin_75
Martin_75

7.10.18 13:47

zapas dobrej, bylo vidět jak Conor postupně ztrácí ten svůj vlastní kult. Kahbib si ho podával a nakonec ukázal kdo je tady „small rat“

Palec dolů za Conoruv Trash talking před zápasem

Dva palce dolů za Khabibuv, podle mě, „Epic fail“ po zapase.

Jestliže v jednu chvíli se stal Khabib legendou (27–0) tak s výskokem na klec už bude pouze „ten co skočil mezi diváky aby se popral“, škoda ikdyž rusáky nemusím. Bohužel to neudělalo dobrou reklamu tomuto sportu už jen proto, že drtivá většina fighterů si po zápase potřese rukou a uznají kvality soupeře. Pak čte bohužel člověk komenty jako tady „co bylo po zápase je celkem typický pro tento sport“, což je samozřejmě hovadina. Tady ale Conor šel příliš do osobní roviny a po zápase to Khabib nezvládl, to ho ale neomlouvá..

Nevím, zda dává smysl dvojka, Khabib příliš dominoval.

Za mne fajn, že naložil velkohubýmu Conorovi (ikdyž to k tomu patří), ale srač*a po zápase to hodila do ho*en… shame

Reagovat
Martin_75
Martin_75

7.10.18 13:36

MirosPikos: Mě zas fascinují lidi používající podobný výrazy… ikdyž v dnešní době už méně, ale i tak mě to vždycky udiví..

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

7.10.18 12:01

Mě spíš fascinovala horda muslimských opic na live-chatu.

Reagovat
waters
waters

7.10.18 08:39

To co předvedl Khabib po skončení byl big fail! A ten co napadl McGregora ze zadu-nečekaně. Mohl ho i zabít, kdyby se „špatně“ trefil. Všechny odpůrce tohoto sportu (včetně mě) to jen utvrdilo, že to je šaškárna, kde jde o život, protože účastníci jsou tupci.

Reagovat
wilda81
wilda81

7.10.18 08:08

Roman II: Tak co si budem. Podobné sporty nepritahuji zrovna myslitele. Pak stačí podobná věc a už startují.

Mě spíš zaráží kolik investorů je ochotných cpát tolik peněz do sportu obecně a tím nemyslím jen tuhle maskaradu, ale i fotbal, golf atd.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

7.10.18 08:02

co bylo po zápase je celkem typický pro tento sport. show a adorace agresivity, kdy více než o fight jde o tu tunu keců a videí okolo.

Reagovat
roman II

7.10.18 07:43

Khabib celkem zasloženě vyhrál, Ir to odplácal jako kuře přes škubáním, co bylo po zápase je celkem nechutný pro tento sport

Reagovat
orm
orm

6.10.18 23:59

@Martin75: Mne osobne na tom vadi asi to, jak se ti lide chovaji mimo ring. Ta „show“. Nevim zda to hraji nebo opravdu takovi jsou, ale ta jejich „show“ pak pritahuje publikum, ktere mne uz tolik sympaticke neni.

Sport jako takovy ok, stim nemam problem.

Reagovat
Martin_75
Martin_75

6.10.18 21:28

Spartacus:

stejnou optikou může někdo říct, co je na tom šlapat jak magor na kole 5 hodin denně i více 3 týdny a lidi na to ještě i čumejí v televizi. Nebo se 10 magorů honí za balonem a hážou na koš – na oba sporty (obojí – cyklistiku i basket miluju) jsem podobné názory slyšel. Pokud mě nějaký sport nic neříká – pro mne třeba golf nebo šipky – tak to prostě přenechám těm kterým se to líbí. Nevím co je přínosného na šipkách, nebo světoborného na golfu, ale prostě to lidi baví a koukají na to, tak to má komerční úspěch – no problem.

Podle mne zcela zbytečný koment z tvé strany – nebere tě to – ok, přeskoč to…

A ted k věcné části tvého komentu – samozřejmě nejde o nějaké mlácení lidí, to si asi pleteš s bitkou někde pod mostem kde dojde na nějakému mlácení lidí, kteří to nečekají nebo na to nejsou připraveni, někým nebo partou debilů, kteří se potřebou vybít a způsobí dotyčnému vnitřní zranění leckdy ohrožující život napadeného . Tady ( v UFC) se jedná o špičkově připravené vrcholové sportovce trénující několik měsíců na konkrétní zápas podle jasných pravidel chránících zdraví bojovníků připravenými rozhodčími. Krev která se při souboji objeví je z povrchových zranění (Cutů atp.). Navíc UFC je nej top liga, kam se dostane opravu promile těch nejlepších. Jinak jde o poměrně komplexní sportovce, hlava tam dělá poměrně hodně..

Statisticky se v hokeji stalo více závažnějších zranění, než tady.

Jinak pro upřesnění – nejsem žádnej militantní člověk – místo vojny sem si střihnul poctivou civilku a dalo mě to víc.

Trocu mě to přijde jako bych se mrnul na web o šipkách a napsal jim tam, co je to jako za trapárnu, házet jak pytel do terče? v hospě po 5tým škopku, možná ok, ale jinak trapárna… wtf? :)

a snad ješte.. „obdiv“ je trochu silné slovo :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.10.18 20:11

Mě zas fascinuje, kolik lidí je schopno obdivovat a obhajovat týpka, co umí dát někomu do držky a umí dostat do držky… Není na tom nic světoborného ani přínosného, leda tak to, že se puberťáci mají o čem bavit při ustrkávání monstera… Že na tom vydělá spoustu peněz, budiž mu to přáno, ale nějak nevidím důvod „si to sám zkusit“ nebo „rvát se s někým takovým v pubu“. Mlácení lidí není sport. Ale tak co by ne, když někdo nemá v hlavě, ale v pažích, a provozuje to mezi sobě rovnýma, vlastně proč ne.. ;)))

Reagovat
parischr
parischr

6.10.18 15:55

iron:

…a kde je určeno,že přilbu musíš vozit od určitého nájezdu km?

Reagovat
parischr
parischr

6.10.18 15:54

iron:

…odkud víš,že nejezdí na e-biku? …

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

6.10.18 15:34

Iron: naložil protože je tu každej chytrej jak rádio a skutek utek a sice to neni jeho hlavní sport ale kondici a fyzčku bude mít :-) A to s tou helmou bylo jen z ****** protože za 60 komentů si žádnej z místních dobroserů nepostěžoval, že ji nemá ;-) :-D

Reagovat
iron.hide
iron.hide

6.10.18 14:08

Hovado – preco si myslis ze by „vetsine mistnich borcu“ tento typek na kole nalozil? Pokial vidim kolo neni ani zdaleka jeho hlavny sport, jazdi ho len obcas v ramci treningu, vidno to aj na tom ze na ziletke ma platformy (!!) a ze nema helmu. Ale ku cti mu zas sluzi to, ze nejazdi elektro jak jager

Reagovat
petrun
petrun

6.10.18 13:08

Jestli je „to“ pro někoho vzor, tak by si měl rychle zajít k psychiatrovi:

https://isport.blesk.cz/…padnout.html

Reagovat
Strakááč
Strakááč

6.10.18 12:01

kde se to dá sledovat, pořád hledám a ani *****, a nova 2 sport nevedem… někdo nějaký stránky na netu ?

Reagovat
roman II

6.10.18 11:01

už se těším, ve čtyři ráno usedám k tv, můj tip je že když ho Khabib dostane na zem tak vyhraje

Reagovat
kOmE
kOmE

6.10.18 10:28

Myslim, ze ten prcek je o 1cm větší než já. A si teď připadám mnohem menší než kdy předtím :-O

Reagovat
parischr
parischr

6.10.18 10:08

…se tu řeší platformy…ale kde má helmu?!? :)

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

6.10.18 10:08

Koukám po pár pivech mi to píše :)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

6.10.18 09:43

jak píše Sun29, MMA mi nic neříká, ani sem netušil jak se jmenuje ten pán na obrázku – dokud sem si to nepřečet :-D Stejně tak nechápu některý bezduchý komenty. Nehledě na to, že by většině místních borců na kole naložil takovým způsobem, že by nechápali :-)

Kolo super „ale má holt platformy“ – tak se z toho tady všichni svorně poserme :-) Jinak by mě spíš zajímalo to Géčko vzadu na tý fotce :-D

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

6.10.18 00:55

orm: u tebe je vidět že víš, o co kráčí, nicméně je tay pár reakcí lidí jejichž životním výkonem je propotit podvlíkačky a už se cítí být fundovaní k tomu hodnotit sportovce o jejichž sportu ví čisté, ničím neovlivněné HOVNO.

Sláva jim jakož i celému B-F plnému praktikujících, špičkových jezdců co vžd erudovaně poradí :)

Reagovat
orm
orm

5.10.18 23:38

@Sunshine 29: Ja osobne ho nehatuji, jen si s z nej delam legraci, protoze mne svym chovanim a vystupovanim nic jineho neevokuje :-).

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

5.10.18 22:52

Je srandovní číst komenty místních haterů.

Ten kluk má všechno co vy ne a nikdy mít nebudete.

Moc ho nemusím, ale svou šanci chytnul a vytěžil z ní 1000%.

Sranda.

Reagovat
Chribak
Chribak

5.10.18 22:05

Výborně, jen ty kola na autě nesedí.

Reagovat
petrun
petrun

5.10.18 21:56

Fuj to je ale hnusná gorila :-D

Reagovat
iron.hide
iron.hide

5.10.18 21:12

to je Gimli?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

5.10.18 21:07

Komik a jeho svět…

Reagovat
orm
orm

5.10.18 20:49

Vzpomnel jsem si na toto :-) – https://www.youtube.com/watch?…

Reagovat
orm
orm

5.10.18 20:43

@kajda93: Vzdyt je to prcek s vahou tezsich vrcharu. Vetsina lidi by musela pokleknout, aby mu mohla rici neco do oci :-).

Reagovat
waters
waters

5.10.18 19:57

Když už mu tu všichni nakládáme… Máte někdo tip, kde se to dá dnešní zápas shlédnout online (neplacené)?

Reagovat
kajda93
kajda93

5.10.18 19:54

Zdendyš: řekni mu to do očí :D

Reagovat
Zdendyš

5.10.18 19:43

Tupa hlava.

Reagovat
Yatza
Yatza

5.10.18 19:08

Jo, tohle uz vypada lip :D

Reagovat
Martin_75
Martin_75

5.10.18 18:41

Yatza

https://youtu.be/eIqGTyo9Cho

Jj zakpl a conor ještě stačil uhnout aby na něj Aldo nepadnul ☺

Aldo už trošku skleněná brada ale před fightem byl favorit

Reagovat
Libores
Libores

5.10.18 18:21

sodek: voe, slipáče přes punčocháče nosí i Superman:)

Reagovat
Yatza
Yatza

5.10.18 18:16

Martin75

Nemas nejaky lepsi video? Z toho co si postnul to vypada, ze typek zakopnul, riznul sebou a Conor ho akorat dorazil kdyz uz lezel :P

Reagovat
mirorek2
mirorek2

5.10.18 17:54

sodek
sodek

5.10.18 17:38

tvl trencle přes punčocháče jsme si z ****** oblíkali ve školce a pak na nějaké akci jako puboši

Reagovat
Martin_75
Martin_75

5.10.18 17:28

každopádně to bude show at vyhraje kdokoliv.

jen aby nebyl problem ve váze (khabib), nebo v nějakém zranění (to už asi nehrozí) aby to conor netrefil zase po 13s :)

https://www.youtube.com/watch?…

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

5.10.18 17:09

kajda93
kajda93

5.10.18 16:59

:D :D

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

5.10.18 16:44

kajda: neboj, samozřejmě vím že UFC je organizace stejně jako xx dalších. Myslím že všichni to pochopili, jak to bylo myšleno.

Ale vždycky se najde někdo chytrej až do ****** a bude takový hovna mazat po zdi a křičet :" Špatně, špatně, já, já mám pravdu, podívejte" :) Ale pro tebe se polepším:

https://m.youtube.com/watch?…

Reagovat
Džey Ár
Džey Ár

5.10.18 16:09

Kdo pindá že je to jen showman, tak ať to zkusí taky. A když má lováče, ať si koupí to nejlepší a nejdražší. Ten kdo mu to prodá bude jistě rád. Pochybuji že je na BF někdo kdo by z Pubu po rvačce s ním odešel po svých :-). Existují samo přínosnější zaměstnání, ale každý děláme co umíme. Některé dokonce živí i to co neumí :-) :-)

Reagovat
Hroch obojzhivelnyj
Hroch obojzhivelnyj

5.10.18 16:04

Neco o tom kole a jeho story. Vcetne tech pedalu.

https://cyclingtips.com/…rs-fiftyone/

Reagovat
kajda93
kajda93

5.10.18 16:00

Atilla: tak jako jo..trochu puntičkařím..o tom žádná. Ale pokud děláš takhle hádáš vítěze zápasu co bude a na konci napíšeš to co napsal Sunshine je úsměvné. Více komické ale je, že se na webu s koly rozebírá MMA…to jen poukazuje na to, jak velká událost ten zápas je a jak tenhle sport (MMA ne UFC :D) stoupá na slávě :)

Reagovat
Atilla
Atilla

5.10.18 15:49

Že se člověk přepíše se stává poměrně běžně. Normální lidi pochopí a přejdou to. Ti druzí … to už znáš

Reagovat
kajda93
kajda93

5.10.18 15:44

Atilla: Kdo se o to nezajímá, je mu to asi jedno. Pro ostatní je to jakoby si „mám rád ten sport tour de france“ :D

Reagovat
Atilla
Atilla

5.10.18 15:21

Kajda: Všichni krom tebe to pochopí

Reagovat
kajda93
kajda93

5.10.18 15:12

Sunshine: Nic proti, ale napsat že sleduješ sport UFC jen ukazuje, kolik o tom víš. Asi myslíš sport MMA pod organizací UFC, stejně jako česká obdoba Oktagon.

Reagovat
Martin_75
Martin_75

5.10.18 14:52

Sunshine 29: taky myslím, že mu naloží, teda pokud ovšem pude Khabib na zem. V postoji hrozí, že by Connor mohl dobře trefit. viz Aldo…

Reagovat
Martin_75
Martin_75

5.10.18 14:47

orm: tak to byla samozřejmě dobře zaplacená sračka, to bez debat :)

ale v oktagonu, v lehké a pérové váze s ním nemám problém, sice hodně blbejch, dementních keců vokolo, ale že je fighter na špici a držel v jednu chvíli dva pásy je prostě fakt..

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

5.10.18 14:46

Taky si myslím, že mu Khabib naloží.

Ten jeho styl chování jsem chápal, byla to prostě sebeprezentace, na kterou lidi slyšeli + určitě se dostal protivníkům „do hlavy“ – mám ale pocit, že už je za hranou a už „žije ve svém světě“.

orm: s Floydem to bylo jen o show a o penězích.

Každopádně UFC je v poslední době jedinej sport, kterej pravidelně sleduju. Čistej, technickej, zajímavej (+ samozřejmě NFL když je dobrej zápas).

Reagovat
bernie
bernie

5.10.18 14:45

aneb umí si nechat rozbít hubu za nejvíc peněz!!! Dámy a pánové, kdo z vás to má? :)

Reagovat
orm
orm

5.10.18 14:34

@Martin75: Umi uplne nejvice na svete dostat na hubu od vyslouzileho boxera :-). Myslim, ze to mu vydelalo nejvice penez.

Reagovat
Martin_75
Martin_75

5.10.18 14:29

kdyby nebyl „šílenec“, tak neudělá tokovou „show“, lidi (tel.stanice) by za to nebyli ochotni(y) zaplatit, UFC by mu nedala taky prachy a on by neměl ani medoura a možná asi ani to kolo..

svým způsobem rozhodně něco umí a umí to skoro úplně nejlíp na světě, to uvidíme zítra :)

Reagovat
waters
waters

5.10.18 14:11

a meďoura.. :)

Reagovat
waters
waters

5.10.18 14:10

svým způsobem je to trochu chudák.. žije si v nějaké své bublince, do které mu teď někdo strčil pěkné silniční kolo..

Reagovat
Martin_75
Martin_75

5.10.18 13:39

Kaire:

jo, opravdu "jezdí ":https://www.youtube.com/watch?…

:)

Reagovat
Atilla
Atilla

5.10.18 13:26

mira90: No jo a teď si představ, že on ani neví, že existuješ.

Reagovat
Kaire
Kaire

5.10.18 13:13

to GCN video odpoví všechny vaše dotazy ohledně toho: kdo to je, proč jezdí, jestli jezdí a proč má platformy. Foto sem videl na instagramu ale že opravdu jezdí mě překvapilo.

Reagovat
mira90
mira90

5.10.18 13:05

@orm Mno, nebo se na to video podívejte. @rorschach detto A ano, nějaký McGregor je mi zcela ukradený.

Reagovat
rorschach
rorschach

5.10.18 13:02

Podle platforem místo pedálů je to ten kluk co na silničce dělá ty freestyle a streetstyle parádičky..

Reagovat
DoomHammer

5.10.18 12:53

kdo je to?

Reagovat
tomxxx
tomxxx

5.10.18 12:50

@orm: Spíš že to má hlavu a patu pro jeho použití, jak je to postavený.

Reagovat
orm
orm

5.10.18 12:45

@mira90: To ze nekdo ma drahe kolo jeste neimplikuje, ze na tom kole jezdi nebo umi jezdit :-).

Reagovat
rorschach
rorschach

5.10.18 12:42

Ty hadry vypadají jako underwear.

Reagovat
Atilla
Atilla

5.10.18 12:37

Kajda: no nevím

Reagovat
kajda93
kajda93

5.10.18 12:20

Atilla: Khabib nemá šanci :D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

5.10.18 12:19

jiří: nepředjede… ale když mu dost zaplatíš, tak s nim rád prohraje

Reagovat
jIrI___
jIrI___

5.10.18 12:15

Nevím kdo to je, ale už podle postavy Jardu Kulhavého nepředjede.

Reagovat
motacek
motacek

5.10.18 12:14

Strašný šašek

Reagovat
mira90
mira90

5.10.18 12:11

https://www.youtube.com/watch?… Nevím jak Jarda, ale Connor na tom kole nejspíš fakt jezdí

Reagovat
bade
bade

5.10.18 12:03

podobnost a v com? ved Jager tam ma motorku :-D

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 2
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19