Zrušení anonymních uživatelů

108 nepřečtených
  • pop

    Navrhuji zrušení anonymních uživatelů. Nejsme tu žádnej chat na seznamce,abychom se tady „skrývali“ v anonymitě. Tzn.,že by tu každý měl mít řádně vyplněný profil.Myslím si,že by se tady zlepšila trochu úroveň příspěvků :). Viz olkyc a spol. :)

    Anketa: Jsem pro zrušení anonymity?

    ano
    10x
    13%
    ne
    26x
    35%
    39x
    52%
    0 0
    • jonti  

      Tak si tam vyplnia par pismen a je to to iste. Takym ako je O. nezabranis :(

      0 0
      • pop  

        Hmm máš pravdu,ale pěkně se to tady zvrhá :(. Starý dobrý B-F.

        0 0
        • cabbage  

          tuhle hlášku smyšim už od r. 2004 co jsem se přihlásil, imho na starym bf bez pomlčky to bylo stejný…;)

          0 0
          • pop  

            Nepamatuju se(je to dost dlouho),ale asi to bylo tím,že tenkrát jej tolik lidí neznalo…

            0 0
    • hmi  

      .....a meli by se vyplnovat i rodny cisla a cisla obcanky!;))))))

      0 0
      • Krys  

        … a samozrejme cislo uctu, ale hlavne farbu pleti, narodnu prislusnost, vierovyznanie a velkost topanok,

        0 0
        • hmi  

          no bude s tim asi prace ale urcite se to vyplati;))

          0 0
      • Vampix  

        no mysliš že bude problem s tim tam naťuka nějaka čisla?:-D

        0 0
    • chupas  

      necim mi tohle VAZNE smrdi ! kdo bude rozhodovat o tom, jestli vyplnene informace jsou dostatecne verohodne?

      0 0
    • lysergine  

      S tím nesouhlasím. Excesy jako olkyc se nakonec vydiskvalifikují sami a ve finále to bude jen krátká epizodka.

      0 0
      • wlk  

        mě už to teď připadá jako 3 roky, ten borec je neuvěřitelnej, za ten rok a něco tady něco ta šílenýho ještě nebylo..

        0 0
    • náčelník  

      Ono by stačilo na debilní příspěvky nereagovat. Jenomže je tady spousta jinak slušných uživatelů, kteří to prostě někdy nedokážou.

      0 0
      • cabbage  

        pokuď je debilní přispěvek sranda, tak proč ne?

        0 0
      • pop  

        No právě.Já na ně nereaguju,ale je jich tu stejně čím dál víc… :)

        0 0
    • Peslezedirou  

      Je mi více či méně jedno :o) Je na každým soudruhovi jestli si vyplní profil, jsem raději, když vydím vyplněný profil, abych se třeba trochu o tom člověku něco dozvěděl, ale pokud chce zůstat v anonymitě je to jeho věc. Stejně to Jarinům nezábrání.

      0 0
    • pop  

      Možná by ale stačilo,kdyby se dodržovalo „desatero“ a kdo by jej permanentně porušoval,tak by se vyloučil…

      0 0
    • ekib  

      Neboj, v USA už dlouho vymýšlejí organizace jako FBI, CIA, UFO apod. jak zbavit internet anonymity. Pak se budeme všichni znát navzájem a budeme se mít rádi :-)

      0 0
    • milan1  

      Nevím, co na tom tak prožíváte? Navrhoval jsem již dříve řešení s moderovanými thredy, a nikdo to nechtěl. Psal a upozorňoval jsem, že tohle řešení posune fórum určitým směrem. a taky že posunulo. Zdejší atmosféra prostě přitáhne své lidi, tak čemu se divíte? Tady je to přeci pro zábavu a ta se konná, přesně tak, jak si to většina přeje. Přečetl jsem jenom část koncových debat s Olkičem a musím říct, že mnoho nicků, které na něho reagují jsou daleko hnusnější a nepřijatelnější než on sám. On se třeba baví, zrovna tak jako se baví mnozí zdejší. Proti nim je ale ve strašné výhodě. On ví, co dělá. Baví se v tématech off topic a ne jako mnozí zábavníci, kteří tohle přenesli do všech thredů. Myslím, že dost lidí poznalo, že psát sem něco rozumného je zbytečné a to, co zbylo je přímo pobídka pro Olkiče a spol. Prostě to je prostor pro něho a on je v těchhle podmínkách králem. Co jste chtěli, toho jste dosáhli.

      0 0
      • pop  

        Máš pravdu,hlavně v posledním odstavci. Tady už se pomalu dají domlouvat jen srazy a vyjížďky…

        0 0
        • -Alan-  

          Nesouhlasím. I na vcelku konkrétní dotazy se nakonec najde pár lidí, kteří odpoví věcně a může to hodně pomoct. Jednoznačně zde ale chybí moderování vláken, protože se v nich pak vyskytuje spousta balastu mimo téma, případně úplně na jiné téma, které by mělo být samostatně. Abych sám tohle nerozvíjel ve vláknu, které je o něčem jiném, tak si myslím, že anonymitu zachovat. Vymyslet si údaje dokáže každý, já to pouze nechci dělat. A snad každý chápe, že o sobě na různých fórech, jako je toto, nechci psát všechno. To co tam je stejně stačí, aby mě každý dohledal. Až si tam pak dám foto a někdo mi přijde ukrást kolo, nikdy se nezbavím pocitu, že si to vyčíhal dle Bike-Fóra.

          0 0
      • kurýr na bajku  

        Ačkoliv stále nejsem pro moderovanou diskuzi, tak by mne zajímalo jak by sis to představoval ? Kdo by to jako moderoval ? Myslíš, že by se do toho adminovi chtělo ?

        0 0
        • milan1  

          Už jsem to tady psal v diskuzi o moderovaných thredech. není to nic složitého, nevyžaduje to žádné zásahy, vyžaduje to pouze toleranci a přistoupení na určité zásady, které se budou respektovat. Týkalo by se to výhradně vážně míněných thredů, nikoliv off topicu. Diskuzi by měl možnost moderovat zakladatel a to pouhým oslovením dotyčného v diskuzi a oznámením, že není vítán, to považuju za naprosto dostačující. Tady totiž vznikla vzájemně se podporující skupinka, která rozvrtávání témat považuje za ohromnou zábavu. Že při tom na znalé lidi působí jejich projev stejně jako jsou projevy Olkiče tady to rozpozná málokdo.Začátečník určitě ne, ten pozná akorát hádku. Shodou okolností, když vidím ty rozčílené reakce na Olkiče od nicků, které dobře znám a znám i jejich přístup, tak mě to celkem baví. Oni jsou najednou ve stejné pozici, do které se vždy snaží dostat druhé. Znovu zopakuju. Olkič není žádný fenomén, který se objevil z ničeho nic a je vyjímečný, je to jenom do extrému dotažený přístup, který se tady provozuje dlouho a všem to vyhovuje. Někdy z toho bývá i cesta zpět ale tady už bylo dost pokusů o nápravu a nevedlo to k ničemu, tak proč se ještě snažit o další. Příjemnou zábavu všem.

          0 0
        • milan1  

          A ještě mě to nedá. Thred, který založí někdo jako Olkič může v rozumné společnosti klidně zapadnout. Nic důležitého se v něm neřeší, tak proč reagovat a může si zakládat další a další bez odezvy. Bohužel mnoho zdejších nicků považuje to, být viděn a tedy přispět za natolik důležité, že začnou Olkičovi závidět slávu a máme tady záplavu jejich reakcí. Nicky provokatéři musí dle své logiky působit ve všech tématech, to že nemají co říct, to je vedlejší. Podle této logiky a jejich snahy o zviditelnění to tak taky vypadá. Když se řeší téma, na které oni nestačí, musí ho zvrhnout do nesmyslu. A to se v početní převaze vždy podaří. Rozumní lidé dávno rezignovali a nepíší sem. Vyjádření několika z nich tady máte, kdyby byli náhodou pochybovači.

          0 0
    • mosquito  

      no spis zavedl nejake overeni identity, tj reg. se muze jen ten uzivatel ktereho zna jiny uzivatel nebo se proste predstavi na nejakym zavodu

      popr. aby se dalo nekde prepnout zobrazeni threadu/prispevku od takto neoverenych uzivatelu

      0 0
      • náčelník  

        Nekádruj …

        0 0
      • motylekmodry  

        JJ UDELEJ Z TOHO WEB PRO CYKLISTY SNOBY. JESTE SE BUDOU MOCT PRIHLASIT JEN TI CO JEZDI S HELMOU MAJI DRES A KOLO MIN ZA 30 000 ,– Z TOHO JE MI FAKT NA BLITI. CYKLISTA JE KAZDEJ KDO JEZDI NA KOLE A MA RAD TENTO DRUH SPORTU CI RELAXU. TUDIS MA PRAVO CIST I PRISPIVAT NA B. F. KDYZ SE TI TO NELIBI MAS SMULU.

        0 0
        • sun7dots  

          No s tim pravem bych byl opatrnej – pravo mame dokud se to libi adminovi. Je to jeho server, takze pokud si usmysli, tak si sem muze prispivat treba sam a my muzeme tak akorat soupat cvickama. Spousta lidi si porad mysli, ze servery a skripty na nich plavou ve vzduchoprazdnu a patri tak nejak internetove vsem. Coz je ale blbost.

          0 0
          • motylekmodry  

            jde spis o to trideni, je jasne za pokud se zde bude nekdo chovat jako dobytek bude mu bloklej stup na tyto sajty. tedy aspon doufam ze to zde tak funguje, jsem zde totiz novackem :)))

            0 0
            • Lance  

              neboj, novacky tady maj radi:)

              0 0
              • jaski  

                presne tak a cim vic off topic threadu o blbostech zalozi tim vic ho bude mit kazdej rad :-)

                0 0
                • Lance  

                  motyl se ukazuje zatim v pohode:)

                  0 0
                  • jaski  

                    treba je to jeste housenka a ceka az se z nej vyklube ten pravej motyl a to teprve uvidime :-)

                    0 0
    • Meesha  

      to neni o vyplneni profilu ale o debilite…

      0 0
    • Mamut  

      Bud zaviest moderovane thready (ale ani to nezabrani olkycovi a podobnym debilom zalozit 20 threadov denne), alebo to nechat tak ako je.

      Pri moder. threadoch je riziko, ze niekto bude velmi prisne selektovat, co necha v „jeho“ threade a co vyhodi. Potom bude kazdy druhy autor zmazaneho prispevku zakladat dalsi thread, ze majitel toho 1. threadu je blbec a tyran a zmazal mu prispevok, ktory tam vlasne patril a pod.

      Takze tu sice budu ideovo ciste thready, ale okrem toho tu bude este raz tolko kecacich threadov o tom, ze tie ciste su ciste az prilis.

      Mozno by stacilo, aby vlastnik threadu mohol prispevky iba tagovat „k veci“ a „odveci“ a dalo by sa prepinat medzi zobrazenim iba „k veci“ a vsetkych prispevkov.

      Pripadne este verejne statistiky, kto nabieral kolko „odveci“ prispevkov, cim sa bude obecne vediet, ze toto je troll, ktory nevie rozlisit co pise a kam a nema vyznam na neho reagovat.

      Overovanie na zaklade pozvanok, prip. ucasti na zavodoch je blbe pre zaciatocnikov, ktori sa chcu nieco spytat o biku a nebudu predsa kvoli tomu liezt na zavody.

      0 0
      • Peslezedirou  

        Nebo by možná stačilo psát víc recenzí :)

        0 0
      • pop  

        Ty moderovaný thready mají něco do sebe. A na zakládání nových může být limit,třeba 1 na den – i když zas se může zaregistrovat pod jiným nickem…ach jo :(

        0 0
      • la-da  

        Taky si myslim ze moderovany thready nic nevyresi – akorat vlastne pak bude moct olkyc moderovat svoje thready.A to se prece vyplati!

        0 0
      • mechanik  

        Kdo chce vyplní a napíše pravdu kdo je b..nevyplní a nebo vyplní a napíše kecy.To je svobodná volba každého :-)

        0 0
      • -Alan-  

        Vcelku rozumně napsaný a je v tom i pár nápadů navrch k moderovaným vláknům. Jen asi dodám, že moderovat nemůžou na klasických fórech všichni, ale pouze vybraní uživatelé. A tady je nutná selekce, která je plně v kompetenci admina. Přináší to víc užitku než škody, i když někdo může mít ukřiděný pocit. Omezení počtu založených vláken za den by asi taky nebylo od věci, i když člověk může mít akutní potřebu řešit více věcí. V tomhle nemám tak jasno jako v moderování. Někdy mi přijde, že lidi, kteří tu moderování kritizují snad nikdy na žádným takovým fóru nebyli!

        0 0
    • grafik  

      hlasuju „ne“ protoze by B-F prislo o Lance-ho, jinak bych dal „je mi to fuk“ :)

      0 0
      • Lance  

        nova doba grafik vyhazuje Lanceho, ja odchazim ja odchazim, jen si to zkus tady sedet cist a vymyslet ptakoviny, kreslit obrazky na jednom svem compu, pak to poslat na koleguv tam to premenit v jpg a zase zpatky, nova doba ja odchazim........

        0 0
    • Volf  

      Pohybuju se tady skoro 3 roky a tyto situace se docela pravidelně opakují. Nic s tím nenaděláš, jen je prostě potřeba vydržet. Jinak pokud můžu naprosto subjektivně hodnotit B-F, tak se jeho úroveň docela snižuje. Hlavní problém je ten, že se tady vytvořila určitá skupina lidí, kteří se znaj a začínaj fungovat proti nově příchozím radama typu ,, hledej v historii ,, nebo nabízením úplně něěeho jinýho než se člověk ptal. Je fakt, že když jsem kdysi objevil BF, tak jsem se dozvěděl spoustu užitečnejch věcí a to si troufnu tvdrdit, že nejsem co se týká kola úplnej laik. My co se tady pohybujeme už nějakou dobu zapomínáme na to, že toto forum je o cyklistice. To znamená, že máme stejnýho ,, koně ,, se stejnejma problémama. Takže ono to odkazování do historie je mimo mísu, protože naše problémy se prostě opakují i u ostatních, kteří na rozdíl od nás s kolem začínají a řeší stejný problémy jako my kdysi. Stejně jako každá jiná skupina se stejným koníčkem řeší pořád dokola stejný problémy. Jenže my na to už zapoměli, že jsme kdysi taky věděli kulový. No a dneska když si to tady přečteš, tak je zde takovejch sraček, že přímo vytváří živnou půdu pro nejrůznější týpky jako je Jarin nebo Olkyc. No a je ještě jeden problém a to ten, že se cyklistika strašně rychle štěpí na nejrůznější směry a společný je tam už jen to, že se na tom šlape. My jsme na kole uměli jen jezdit no a dneska jsou skupiny, který nechápou, že se na kole daj ujet taky nějaký kilometry nejen z kopce dolů nebo na něm jenom neskákat. No a vzniká docela netolerance, protože každej z nás už má tu svoji cyklistiku někam posunutou a podle toho taky radíme. Proto ty vášnivý debaty na téma jedině full, 130 mm vidlice a tak dál. Prostě se mně zdá, že se tady vytratila taková ta snaha pomoci ostatním a spíš už jen bojujeme a hlavně ,, novou ,, krev, která nám může taky něco dát většinou ihned odeženeme do historie.

      0 0
      • Luka  

        rozumny nazor.

        Ja uz jsem tu taky nejakej ten patek.. a v posledni dobe na sobe pozoruju, ze moc neprispivam, hlavne ctu, a kdyz nahodou chci prispet, jeste si to 3× rozmejslim, jestli to odeslu. Duvody jsou tri: agresivni reaktoři , pramalo temat ke kterym mam co rici a to, ze mnohde se to probiralo a opakovala bych se.

        Mrzi me, ze to tu upada… coz je fakt… ale aspon se to neztrati jako sveho casu Velo-konference na pandore. Nejdriv to jelo, pak uz nebylo moc o cem psat co by melo souvislost s kolem…a pak se rozutekli ucastnici, nutno podotknout, ze prvni to zabalila redakce vela. Diskuze jeste chvili jela, ale ted? Ted uz tam pise tak akorat Dan Kovarik, kdyz zase zapomene, jak se jedou Krkonose z kopce :) … a jak tam bylo dobre, na pandore… joooo, kde jsou ty casy…

        Hlavni je si pamatovat, ze cyklistika je jen jedna a ze si musime pomahat. Howg

        0 0
        • Frankie  

          Vidim to podobne jako ty a Volf.. taky jsem si vsimnul, ze nektery lidi uz se tu moc neobjevuji

          FV

          0 0
        • Peslezedirou  

          To co si napsala mě to dojalo, cítím to jako ty. Udělal jsem sebereflexi a už nebudu do nikoho rýt, zakopávám válečnou sekyru :)) Howg Pes!

          0 0
          • Luka  

            ty a zakopat valecnou kost? neverim! ty si muj bikeforak-fatale … haf-fatale… proste nemam te rada, ale za tvoje ustepacny kecy uz nepojimam vrazednou nenavist a zlost… proste ty uz si takovej.....pes… ;)

            0 0
            • Peslezedirou  

              Jo! Věř nebo raději nevěř a uvidíš. Peace :o)

              Pes

              0 0
            • Beeda  

              to vis dostal od nas parkrat papirem do hlavy na bf srazu a od te doby nas nema rad:-) B

              0 0
              • Peslezedirou  

                Tvářili jste se jako kámoši a pak jste si na mě počkali před hospodou, naštěstí umím dětský karate.

                Tsss, se s váma vůbec nemusím bavit, víš? :o)))

                0 0
              • Luka  

                tebe taky,??? …

                ALe musimn se psiska zastat..on mi nikdy nerekl, ze me rad nema… ale ja mu to rikam porad. protoze je ustepacnej a zlej…ale na srazu se zae tvari uuuplne opacne… milej klucina a je s nim i sranda… takze nevim, asi je to rozdvojena osobnost… psoclovek…

                0 0
                • Beeda  

                  pes ktery steka nekouse, tak tenhle pes nesteka ze te nema rad a proto kouse !!!:-)B

                  0 0
      • cabbage  

        posílání do historie bude spíš tim že se stejný(znalostně) lidi praj na stejný věci pořát dokola „jakou vidli do 4kkč?“ a pod. nebo jednou za 100let se objeví thread na kterej tu neumí odpovědět nikdo. když si prohlídněš prvních 100threadů tak smysl maj jenom ty co zvou na vyjížďky- ostatní je ± jen omýlaná vata…

        prostě ta nová krev se ptá na starý otázky. vymyslet dotaz kterej by zaměstnal starousedlíky a nedal by se najít v historii je skoro nemožné. takže jarinoidi jsou vlastně takovýspestření b-f kde víc než kdekoliv jinde platí, že „historie se opakuje“

        0 0
        • Volf  

          To máš sice pravdu, ale on vývoj žene docela dopředu a vidlice za čtyřku loni a letos bude o něčem trochu jiným. a pak taky jde o zkušenosti v reálným čase a ne něco ze skanzenu. Tak to vidím já. Jinak souhlasím s tím, že pokud se co dva dny opakuje stejnej dotaz, tak to unavuje. A taky se přikláním k tomu co napsala Luka, protože dost často taky jen čtu, protože nemám co říct. A kdyby takto autocenzuroval každej, to by byla pohoda :-)

          0 0
          • martt  
            • ako namazat retaz
            • ako nastavit prehadzovac
            • ako fukate
            • Racing Ralph versus Python

            a naslo by sa ich este spusta. Podla mna je lepsie ak sa novacik pozrie do historie lebo tym, ze ti, co vedia uz neodpovedaju, odpoveda dost ludi kraviny.

            0 0
          • chupas  

            tvuj nazor je i mym nazorem. /mlcici chupas/

            0 0
        • Lance  

          ok, takze spoustu lidi uz tu nechodi ja zustavam,ale koncim s prispivanim, pouze pokud budu chtit neco vedet,tak se zeptam:) mejte se hezky:)

          0 0
      • Smazaný účet  

        Tak nějak. Podle mě tady chybí prachsprostej chat, kde by se sešli lidi, který se znaj a chtěj jenom prohodit pár slov (viz thready o počasí). Pak by se snad taky zbytečně neřešily víceméně osobní hádky ve threadech. A/nebo moderovaný thready viz Mamut. Uraženecké thready by šly bloknout, nebo by se vyvztekali na chatu a hotovo.

        0 0
      • Mamut  

        Uplne zcestny nazor. Odkazovanie do historie nie je „chod do riti“ povedane inymi slovami. Je to snaha co najrychlejsie pomoct pytajucemu a usmernit ho uz na existujuce riesenia.

        Problem je, ze sa tu uz v historii vyhladava strasne tazko. Kategorii pri zadavani prispevkov je zufalo malo a aj tak sa podla nich neda vyhladavat. Nedaju sa jednoducho vybrat thready o vidliciach a v nich klucove slovo. Vysledkom je, ze ked dam hladat Reba, tak sa mozem obesit. Pricom keby bolo forum dostatocne kategorizovane, tak mi nevadi, v kazdom druhom threade niekdo vykrikuje „Reba pico!“

        Okrem kategorii by sa mal dat specifikovat aj cas. A to rok pri vytvarani noveho prispevku (nebavime sa o programovacih jazykoch, kde su celozivotne platne finty, ale o komponentoch, ktore sa kazdy rok menia) a taktiez aj pri vyhladavani ako rozsah, z ktoreho obdobia ma zaujimaju prispevky.

        Pomohlo by aj uz spominanae tagovanie, aby sa vyhladavalo iba v prispevkoch „k veci“.

        0 0
      • maxtor  

        Volfe, máš u mě bod!!!

        0 0
    • CZiko  

      sice mám taky radši, když je profil vyplněný, ale nikoho nemůžeš nutit, nebo ho za to vyhazovat… pořád jsme v demokracii a každý si může vybrat, kolik svých soukromých informací zveřejní, nebo nezveřejní.

      0 0
    • oIkyc  

      Jsem pro to, aby každej měl vyplněnej profil. Zamezilo by to excesům. Viz olkyc. (i když je to kámo, tak to co tu předved je fakt síla) Ideální by bylo, kdyby měl každý svůj jedinečný elektronický podpis, kterým by se přihlašoval. Nebo placený přístup a je pokoj. Třeba 100 kč měsíčně nikoho nezabije a provozovatelům zpříjemní práci. Zapřemýšlejte…

      0 0
      • sportovni_biker  

        100 Kc? Ses normalni? Videl si nejake forum za ktere by se platilo?

        0 0
        • Vojtas  

          ja bych to zavedl tem co tady furt prudej a stalym bezproblemovym userum bych to nechal gratis tak jak to je ;)

          0 0
        • admin  

          100kc mesicne by se me libilo :))) sem pro :)))

          hmm myslim ze to je zcela nerealne, nedovedu si predstavit ze by nekdo p[latil za to ze muza navstevovat bike-forum :))

          0 0
      • Krys  

        Tak mozno 100 na rok by este slo. Ale ked sa to tu zavedie tak zbytok B-F ta zlyncuje :))

        0 0
      • fousek  

        me kazdej mesic schazi asi tak 1000, takze pro me je i 1 kc moc

        0 0
      • dieegoo  

        To není špatnej nápad… bych měl najednou spoustu času na ostatní věci :)

        0 0
    • Rolei  

      Současný stav není dokonalej, ale myslím že je dobrej. Proč se nenaučit být na fóru s lidma jako je M1 nebo olkyč (je pravda že olkyc byl fakt extrém, ale co…) a trošku křivdím Milanovi už občas píše i docela normální věci…A někomu zase nesedne tamten a dalšímu tady ten…myslím že tak jak to je je to ok.

      0 0
      • milan1  

        No vidíš a mě to, co děje zrovna normální nepřipadne. Spousta původních prudičů se může zmagořit z někoho, kdo se jenom špatně přiučil něčemu, co se tady pod názvem zábava odehrává už dávno. Přesto tě to nevede ke snaze z toho nějak vybřednout ale zatáhneš do toho i mé odsouzení. Už je mi to ale jedno. Dost dlouho jsem se snažil aby to alespoň v části týkající se techniky vypadalo jinak. Rezignoval jsem, tady to nemá cenu a nikdy ani nemělo. To, kam se to dopracovalo je pro mě už jenom zábavné, ne spíš smutné i na podívání. Tobě se to ale líbí a přeju ti příjemnou zábavu.

        0 0
    • mosquito  

      vyresilo by to HODNOCENI PRISPEVKU

      • beru stupnici 1–5
      • kazdej prispevek by mel od zacatku treba hodnotu 3
      • kdyz to bude kravina tak mu ostatni budou sazet treba 4–5, v opacnem pripade 1/2
      • pokud bude mit uzivatel po case horsi prumer za prispevky nez 3 tak ho to omezi

      ted je jen otazka koho by to bavilo a jak by to vytezovalo server (asi dost)

      0 0
      • Marika88  

        To je zajímavý nápad, ale snadno zneužitelný. Najde se tady pár prudičů, kteří budou schválně srážet body kvalitním příspěvkům. Je to celkem začarovaný kruh.

        0 0
        • MlokCZ  

          Není, na to existují propracované systémy jako se např. používá na ocguru fóru. Ovšem ten systém je dost komplikovaný. Funguje na základě hodnocení příspěvků ostatními, ale každý má jiný vliv na hodnocení (podle svojich aktuálních bodů), dále má vliv také doba registrace na fóru. A jsou tam ošetřené věci typu, že někdo by chtěl schválně neustále někomu negativně hodnotit jeho příspěvky, protože se mu ten člověk nelíbí. K tomu jsou tam thready ještě navíc moderované.

          A myslím, že je to jedno z nejlepších fór vůbec, kde se člověk opravdu něco dozví. Ale nadruhou stranu občas tomu ty offtopic příspěvky chybí.

          0 0
    • multib  

      A co takhle zamyslet se nad sebou? Naříkaáte, že nikdo nic kloudného nepíše, stálé opakování témat, nuda, hnus … Já zcela vážně nanesl pár problémů, rozdělil jsem je, aby příspěvek nebyl obsáhlý a mohla se probrat 1 věc a vy jste začali jančit, co si to dovoluji. Proč by nováček (ten zejména, protože nováčci mají nejvíc dotazů z principu titulu) nemohl mít víc dotazů? Mnozí se ptají vyloženě na ptákoviny, až si myslím, že si dělají srandu (Jak poznám, že píchnu!!) a já se zcela vážně ptal, jestli má někdo podobné fyzické tělesné změny jako já! A že mi přišlo vtipné přidat nějakou blbost, to taky nevidím ke křiku!
      Vidím to tak, že většina z vás jste netolerantní, zejména když nechápete, o co go, protože vám to přijde neuvěřitelné a nemožné, anebo když dotyčný po prvním seřvání nesklapne. To se pak nedivte, že ostatní jsou zaraženi a nepíšou a ani neodpovídají, protože jim to za vaši „pozornost“ nestojí.
      Přijde mi, že mnozí z vás jsou už teď nerudnými dědky, kdy pojem „děděk“ není dán věkem, ale chováním (stejně jako když použiji „vesničan“, „sedlák“, nejde mi o bydliště dotyčného). Nechci vás vidět, až budete skutečnými dědky, pak budete mlátit holí okolo.
      Tož tak, ogaři a včíl mi napište, že o můj názor nestojíte, kdo se mne ptal, že jsem ....., nebo ..... Čao, chlopici.

      0 0
      • MlokCZ  

        I když pár tvojich threadů a pár příspěvků mě přišlo přinejmenším podivných, tak s tímhle vcelku souhlasím.

        0 0
      • jaski  

        jeeee ty si tu dlouho nebyl :-) jak se mas? :-)

        0 0
      • kurýr na bajku  

        Stejně jako, dyš řeknu cikán, tak nemyslim barvu pleti… BTW: jak můžeš vědět, že zrovna ty nebudeš nerudnej dědek ? Nepřipadáš mi jako prototyp hodnýho dědečka.

        0 0
        • multib  

          Nerudny dedek j clovek utocny, vybusny, nneceka, jak se vec vyvine, nevnima argumenty, ale slepe si stoji za svym nazorem.? Kouzelny dedecek vycka, jakk se situace vyvine, klidne vysvetli, kde dotycny udelal chybu a jak ji napravit.? A jestli ja budu nerudnej deddek? Budu, ale jiny typ. Mnozi prskaji bez priciny, z natury, uz dopredu, vadi jim veci, ktere se jich netykaji. Ja jsem protivny, kdyz jsem v ohrozeni, kdyz na mne jde kour, kdyz chodec prekazi v ceste a chodnik je vedle.? Jeste se vratim. Nekdo napsal, co ze mu je do kurich ok v mych dlanich. Urcite nic. Ale pak si reknu: proc bych tu psal o nefunkcnim presmyku, co je komu do toho, proc by meli na to opovidat! No a ja naivne myslel, ze tohle ma jeste nekdo a vi o tom vic! No sry, ze jsem se zminil. On je takovy zvyk mezi cyklisty (lidmi), ze si sdeluji sve zazitky, dojmy, problemy a snazi se je spolecne vyresit (vic hlav, vic vi). A jestlize druhy rekne „co mi je do toho“, je to typicky „neruda“. Hodny dedecek: „jak mohu pomoci, mladiku?“.Vic nevle

          0 0
        • multib  

          Sak cikany nemaj lidi radi ne pro jejich barvu, ale protoze sou hnusny svine a to i ti bili! Cigose nemusis videt, abys je poznal, oni jsou slyset z dalky (a citit z blizka)!? (Bohuzel muj browser omezuje delku textu.)

          0 0
    • motylekmodry  

      vyplneny profil nikomu nedava takt urovne prispevku. kazdej si tam muze napsat cokoli

      0 0
    • enjoy  

      no tak nektery navrhy me musim rict i dost zakocily.. viz kadrovani,placeni atd.. holt lidi udelame to,ze se nad sebou pekne zamyslime,uvedomime si,ze to tady mame radi,budeme hodny a pojedeme vesele dal.. tecka.a nema cenu vymyslet nejaky sileny teorie.

      0 0
    • admin  

      Samozrejme nehodlam niho sem poustet pokud vyplni profil nebo ne. Vyplnit ho vymyslenym obsahem celkem neni problem.

      Problem nesmyslnych debat: nejvetsi problem vidim v tom ze se porad dokola na blbosti reaguje, asi aby kazdy videl ze ja taky to povazuju za blbost tak tam napisu jinyma slovama to samy co pise 10 lidi uz predemnou. Protu je tu blokace temat atd.

      0 0
    • maxtor  

      Pěkná kravina. Takže napříště podle tebe bude stačit si vymyslet nějaké jnémo, místo bydliště, na procházce nebo v cykloshopu vyfotit nějaký bike, hodit do profilu stejně jako fotku nějakého bikera stáhlou z netu a jak poznáš že za tím profilem není člověk, který na kole nikdy neseděl a jen žvaní??

      0 0
      • maxtor  

        Ještě bych k tomu dodal, že člověk, který se tu nějakou dobu pohybuje (alespoň soudě podle svých zkušeností), si časem vytipuje pár uživatelů, kteří umí poradit a vědí, o čem mluví, když už tu nějaký příspěvek napíšou. Já takových pár znám. Pak je tu spousta jiných, jak píše Volf, kteří si myslí, že kolo je jen na sjíždění a skákání, a žvaní kraviny. Těch znám taky pár.

        0 0
    • Peslezedirou  

      Jsem pro zrušení všech uživatelů!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.