• BikerM

    Jaké zpravodajské weby nejčastěji navštěvujete a proč?

    V současné době je hlavní téma koronavirus a vše okolo něj. Ale už mě přestává bavit číst si jen o koronaviru. To by mi za chvíli hráblo… myslím si, že se toho ve světě i u nás děje mnohem víc než jen koronavirus..

    Díky!

    0 0
    • Smazaný účet  

      Aeronet protože jenom tam píšou pravdu, kterou jinde zamlčují!

      0 0
    • tsunami  

      Dřív jsem hodně četl infobaden.cz, ale po tom co se odmlčeli jsem přešel na https://az247.cz

      0 0
      • BikerM  

        Nene :D

        0 0
        • RapMan  

          Ale tam ne to taky samej koronavirus… „Čím dál více bytových koček páchá sebevraždu. Nechtějí být doma s lidmi v karanténě

          0 0
      • strtom  

        tak jsem šel na ten tvuj doporučenýAZ247 a první článek mě odradil.

        Voda stříkající ze záchodové mísy vlivem padající stolice může léčit hemeroidy a rakovinu konečníku

        0 0
    • Libores  

      Žádné. Nevěřím ničemu, co si sám nevymyslím.

      0 0
    • Bubaaak  

      Pistonheads, wrc.com, Evo.co.uk, autocar…

      0 0
      • pepek  

        wrc.com je o ničem. Všechno by chtěli platit. Lepší si pustit RedBull.tv

        0 0
    • MirosPikos  

      Kupředudominu­losti.cz, kechlibar, neviditelnýpes, reformy.cz…někdy parlamentní listy. Když nevím co, tak se kouknu které weby jsou na práskačském seznamu označeny jako manipulativní nebo proruský.

      0 0
      • Romancero  

        +1

        0 0
      • JakeF  

        Takovy to kdyz si o sobe myslis jakej jsi disident, ale pritom si lejes propagandu direkt dobrovolne :))

        0 0
        • raw 4  

          Přesně… Hledáš v ho.nu zlato, která tam není… Horší je když to ho.no sdílíš…

          0 0
    • iron.hide  

      pocul som ze pornhub ma zadarmo premium pre cely svet

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Smazaný účet  

      Na to klasicke zpravodajstvi sleduju jen Udalosti na CT. Z webu si obcas poctu Hlidacipes, Forum24 nebo Neovlivni. Po te eskapade s Babisovym synem uz na tyhle weby tolik nechodim. Spis jen kdyz si obcas vzpomenu.

      0 0
    • Speedster1944  

      momentálně nejlepší zpravodajství v čr je aktualně.cz a ct24.cz (y)

      0 0
    • snas89  

      No dobry perly tady:)

      0 0
    • dedek55  

      Ahoj…Já tedy preferuji Pravednes.cz tam si vyberu takřka ze všeho.

      0 0
    • madcat  

      Hele kterej to je ten web, co vznikl poté, co Babiš převzal iDnes a někteří redaktoři zdrhli a udělali se radši sami pro sebe? Mám takovej pocit, že to mělo v názvu „24“, ale možná si to s něčím pletu..?

      0 0
    • BikerM  

      Myslel jsem si pri zakladani tohoto vlakna, ze objevim nejake super weby. :-D Zatim jsem toho moc nepochytil.

      Osobne dost ctu www.irozhlas.cz www.idnes.cz www.lidovky.cz

      Idnes ma podle me posledni dobou nic moc clanky, taky me tam dost stve ta premium verze. Ale zase tam mam rad nektere rozhovory se sportovci. Lidovky maji par zajimavych rubrik, ty me bavi dost. A irozhlas mi vetsinou prijde jako nejlepe psany co se tyce zpravodajstvi. Sam sice nepisu gramaticky na moc valne urovni, ale obcas me nektere veci na idnes doslova tlaci do oci. :D a na irozhlas se mi to nestava.

      Resi se tu jak moc jsou zpravy verohodne. To si asi kazdy musi prebrat sam… neverim vsemu co ctu a obcas se divim zabednenosti lidi v komentarich pod clanky. Nekdy me to rozesmeje a nekdy je mi tech lidi az lito. :/

      Jinak znam babu co dela v CTK a v lonskem roce jsme se bavili o tom, jak moc je nase zpravodajstvi pravdive… divil jsem se, kdyz jsem se dozvedel jak se proveruje pravdivost informaci, respektive vubec neproveruje…

      0 0
      • JachymP  

        Aha, tys to myslel opravdu. Tak to se omlouváme (omlouvám se ti i za ostatní). My jsme mysleli, že si s tím vláknem děláš srandu :)

        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • -b-n-x-  

      www.bike-forum.cz

      0 0
    • Smazaný účet  

      No právě, že nic jiného se neděje. Tvůj dotaz bych přirovnal k situaci, že je třetí světová válka (co v podstatě je) a Tebe už to nebaví a rád bys i něco jiného. To my všichni. Neboj, dočkáme se:-((…

      0 0
      • BikerM  

        Ke svetove valce bych tohle neprirovnaval.. dalsi svetova valka by klidne mohla znamenat uplny konec vseho…

        Co se ted deje je sice hruza, ale konec vseho to snad znamenat nebude.

        Myslim, ze se zajimavych veci mimo koronu deje jiste dost. Jen media uprednostnuji koronu, coz chapu, ale rikal jsem si, ze vsechna media to tak mit mozna nemusi…

        0 0
        • Smazaný účet  

          Nepřirovnával? Po celém světě omezování osobní svobody. Zavřené hranice, fabriky, obchody, služby… Světová ekonomická krize ať už nutná či ne nás čeká, to je jasné. A jen na okraj – jen v Evropě několik tisíc mrtvých denně. Co na tom, že většinou starých a nemocných. Ono i to, že marodí statisíce vysoce infekčních lidí měsíc je celkem *******. Obvykle jezdím aspoň jednou měsíčně k rodičům, teď naprosto nemám odvahu a netuším kdy ji naberu a pojedu… Shrnuto – ve většině světa je v podstatě výjimečný stav a většina z nás to víceméně odsere. Takže co si tak představuješ, že se děje a nemá to žádnou návaznost na koronu? Teda krom toho, že v Bělorusku se hraje fotbal a hokej, to jsem viděl v čt snad stokrát…

          0 0
          • Barak  

            Jestli kolem sebe máš nějakého pamětníka II. světové války, tak se ho po skončení epidemie zeptej, jaké to za války bylo. Dneska je to nepříjemný, ale rozhodně to má daleko k tomu, když mi děda vyprávěl, jak jako dítě chodil za tmy na nádraží a riskoval kulku, aby přinesl domu pár kusu uhlí a brambor, které tam zůstávaly po překládání. TeĎ většina národa sedí u televize a přežírá se, to bych s válkou fakt nesrovával.

            0 0
            • BikerM  

              Presne tak! Prijde mi zcestne srovnavat aktualni deni se svetovou valkou…

              0 0
            • Smazaný účet  

              Zrovna tak jako mnoho pamětníků druhé války (hlavně z venkova) říká, že o válce věděli velice málo a horší byl pak nástup bolševika. Btw – pokud jsi starší a máš nějaký chronický trabl (respirační, arytmii, cukrovku…) je pro Tebe korona v podstatě ta kulka. Asi jsi neviděl jak to vypadá v Italských a Španělských nemocnicích kde umírají lidi na příjmu na chodbě na zemi… Další věc – mluvíme-li dnes o válce nemusí to být nutně o přímém zabíjení lidí. Moderní válka má mít přesně ty následky, které bude mít tato pandemie a to jsou ekonomické, sociální a kdovíjaké další dopady. Není náhodný názor, že svět je vlastně ve válce stále.

              0 0
              • BikerM  

                Hele rizikova skupina nejsem. Omezeni je pro me dost. Treba jsem kvuli korone prisel o dva tydny prace a bohuzel uplne o praci do ktere jsem mel nastoupit od dubna..

                Taky me otravuje to, ze musim nosit rousku. Nebo to, ze v obchodu pouzivam jednorazove rukavice a nektere veci se mi nepodarilo uz tri tydny koupit.

                Ale tohle a valka?! Nebojim se toho, ze me na ulici nekdo zastreli. Nebojim se toho, ze padne bomba na dum mych rodicu nebo blizkych. Muzu jit do prirody, kterou mam za barakem a necitim se tam ohrozen. Takze ne, za me tohle srovnavat s valkou je mimo.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Myslím, že jsi nepochopil a to navzdory tomu, že jsi v podstatě přišel o práci. Tak znova – v případě, že tato situace potrvá delší dobu/bude se rychle opakovat apod. tak ty bomby padat budou a to v podobě plošné insolvence obyvatelstva napříč celým světem, protože jak se krásně ukázalo už po pár dnech mimořádných opatření valná část populace žije na dluh (největší problém opět hypotéky) a naprosto na hraně finančních možností. Závidím Ti tvůj neohrožený postoj, ale to co jsi napsal v posledním odstavci pokládám za rouhání a doufám, že jednou se tomu zasmějeme (upřímně, ne ironicky).

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    lidi, kteří žijí na dluh (ať už co se týče finančních zdrojů, tak zdraví atd…), místo aby tvořili rezervy a mysleli na budoucnost, si imho nezaslouží přežít

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Souhlasím i když nejsem o moc lepší:-). Konečně bych si mohl koupit vlastní bydlení a nezadlužit se na sto let…

                      0 0
                    • BikerM  

                      Tohle se tu uz resilo hodnekrat. Doufal jsem, ze se to v tomhle tematu resit nebude. :D

                      Ono to s tou financni rezervou bude pro spoustu lidi dost komplikovane. Nekteri lide proste maji prijem tak maly, ze se jim financni rezerva dela dost tezce.

                      Vidim to u sebe. Poridil jsem si v zime novy skialp komplet, odesla mi na aute spojka, musil jsem si koupit nove letnaky, do toho jeste par veci na aute a financni rezerva byla ta tam.. No a aby toho nebylo malo, tak jsem ted prisel o praci.. spim klidne, penize na minimalne dalsi dva bez prace mam… ale dokazu si predstavit, ze jsou lidi, kteri maji rezervu, ale prijdou necekane vydaje a jeste prijdou o praci. Proste blbej sled udalosti a jsou nahrany aniz by predtim zili na dluh.

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        no, i s rezervou a kdybych trochu utrácel, vejdu se s měsíčníma nákladama do 10000,–

                        to mám rezervu tak na 8 let :-D

                        0 0
                      • JakeF  

                        To zní jako nedostatečná rezerva…

                        0 0
                        • BikerM  

                          Jasan, dva mesice nic moc. Kdyz se budu snazit, tak klidne 3–5 mesicu.. coz ted asi pujde lehce, kdyz jsou hospody zavreny. :-D ale co prachy budou, my ne! Penize me netrapi, zivim jen sam sebe..

                          Ale jen jsem tim chtel rict, ze je snadne se dostat do situace, kdy lidi nebudou mit dostatecnou financni rezervu. A v danou chvili je to proste schoda blbych nahod, ne tim, ze by byly neschopny si nasetrit.

                          0 0
              • Barak  

                Mnoho pamětníků z venkova říká, že o válce věděli velice málo? Myslíš, ty pamětní, kterým i na venkově odváděli příbuzné do armády nebo na nucené práce a mnozí z nich se nevrátili? Ti, kteří i na venkově měli za války hlad? Nebo, zmínil-li jsi už Itálii, kterým se přes vesnici několikrát prohnala fronta tam a zase zpátky?

                Jasně, ekonomické škody budou velké, budou i ztráty na životech, mnohem větší, než jsou teď, ale s válkou bych to fakt nesrovnával, ačkoliv se to v titulcích článků dobře vyjímá. Z našeho pohledu to nevypadá dobře, protože jsme už zvyklí na totální pohodu. Ale v Sýrii, Iráku, Jemenu atd. by asi řekli „zlatý koronavirus, hlavně ať už není válka“.

                0 0
      • Rychlej turista  

        Pokud si myslíš, že se nic jiného neděje, tak až koronakrize skončí, budeš velmi překvapen.

        Já jsem ale optimista a proto jsem přesvědčen, že ti, co vedou svět do dža, skončí a s nimi skončí i všichni naši kolaboranti :-)

        0 0
        • Martinson  

          Naši kolaboranti jsou co? Už v tom mám zmatek. Občas se někdo odkope, ale občas nevím.

          Kolaborant má spolupracovat s nepřítelem ve vlastní zemi. Takže asi mluvíš o ruských a čínských kolaborantech. Tak to chci být taky optimista.

          0 0
          • JakeF  

            Není náhodou RT bejvalej komunistickej fízl? To bych asi úplně nečekal, že podle něj je Rusko nepřítel…

            0 0
            • Smazaný účet  

              jen pro jistotu…komunismus je teď od nás na východ, nebo na západ?

              podle aktuálních projevů moci v tom nemám úplně jasno…

              0 0
              • JakeF  

                Na východ… Na západ je socialismus, což je úplně to samý, jenom se nevraždí názoroví oponenti.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  aha…já jen že ti první dva věrozvěsti beztak byli z Německa…

                  :-)

                  0 0
                  • JakeF  

                    Takže za to v podstatě může Merkelová… No že mě to nenapadlo hned :)).

                    0 0
                    • pepek  

                      Tak určitě, bo Makrela je ruský agent, podobně byl Lenin zase německý. Teď to dává smysl.

                      0 0
                    • -b-n-x-  

                      MErkelova byla jejich mama, nebo jak to mam chapat? :D

                      0 0
                      • JakeF  

                        Tetička… Pol Pota je to máma, to dá rozum, ne? :))

                        0 0
              • BikerM  

                Posledni dobou je tak trochu vsude. Jestli se nemylim snad jen Belorusko a Svedsko jede demokracii ve velkym. :D

                0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • Smazaný účet  

      Hele hlavne ze se bavite. Krize za dverma, panize se vytvareji jak o dusu. To bude ohnostroj:)))

      0 0
    • Smazaný účet  

      mimibazar.cz, rodina.cz, pornhub a když něco nevím, zeptám se manželky, ta má dycky pravdu

      0 0
    • dada  

      kdo má premium můžete sem postnout text tohoto??

      https://www.idnes.cz/…to-video_nyv

      díík

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.