• Spící kníže :-)

    Chystá se někdo letos na Zlaté kolo Vysočiny v Rudě poměřit síly?

    0 0
    • micu  

      Byl jsem minuly rok a moc se mi to libilo. A to i presto ze mi po 10km ujel balik a zbyvajich 200 jsem jel vetsinou jako casovku. V porovnani s ostatnimi cyklomaratony maji malou ucast mozna i proto, ze moc nedaji propagaci. Napr. nejsou v kalendari na roadcycling.cz, nejsou casti zadne serie, i na jejich vlastnim webu se informace o tom , ze se zavod kona objevily celkem pozde apod. Pritom trasa je to pekna a v zavode samotnem nemuzu rict proti poradatelum ani slovo.. Je to skoda. Tento rok to ovsem bude tezke rozhodovani, protoze to koliduje s Malevilem.

      0 0
      • Spící kníže :-)  

        A to až z Litoměřic do Rudy?

        0 0
      • Spící kníže :-)  

        A jak jsi dopadl ten minulý rok? A jel jsi to na horském nebo silnici?

        0 0
        • micu  

          Byvam pres tyden v Praze a po D1 mi to do Rudy prijde vic v pohode nez jet na o 100km blizsi zavod po okreskach. Dal jsem to na silnicce za necelych 9h, ale pro mne je spis uspech ze to cele ujedu. No jestli to das za 7h tak podle lonskych casu bys mel bojovat o vitezstvi… Jak uz jsem psal poprve se to delilo nekde na 10km kdy tam byl takovy dolik (sjezd a pak kopecek), mne se v tom sjezdu nechtelo moc riskovat a kdyz pak za to do kopce lidi vepredu vzali, tak uz jsem je nechytil.

          0 0
          • Spící kníže :-)  

            Zítra pokud bude čas dám cvičně 200 kilců a napíšu čas. Kolik toho tak ročně najezdíš? Já jezdím denně do párce tam a zpět asi 50 kilců denně to dělá cca 100 km. Plus potom ve volné dny jak se mi chce od 100 do 350 kilců..

            0 0
          • Spící kníže :-)  

            Pro mne je uspěch a meta cílová 500 kilců, 200 kilců je standartka. Není to každodenní ale tak dvakrát třikrát do týdne to dám.

            0 0
            • micu  

              Cyklocomputer nepouzivam a statistiku nevedu, ale evidentne jsi trosku dal nez ja. Do prace to mam 20 a nejezdim kazdy den. O vikendech 100vky. 200km dam parkrat do roka. Ono je to slozitejsi a zalezi i na profilu tras, intenzite atd. To ja ale moc neresim, proste jezdim(netrenuju) a sem tam si to zpestrim zavodem. Nevim jestli jsi nekdy jel silnicni zavod, ale tam je to trochu jinak. Po rovine vcelku v pohode v baliku, pak prijde kopec, tam do toho jdou vsichni naplno, odpadnou slabsi kusy, rovinka pohoda, kopec naplno… Jakmile jednou odpadnes z baliku uz se to dost tezce honi.

              0 0
              • Spící kníže :-)  

                Čau tak jsem dnes zmákl těch 200 kilců, čas 7:06:23, průměr podle počítadla byl 28,1 km/h. Jel jsem z Březky to je mala obec za Velkou Bíteší do Jihlavy kousek před ceduli a jak bylo na tacháči pade tak obrátil a zpět. Dal jsem to dvakrát a jsou z toho rovný dvě stovky. Trat na Jihlavu je spíš do kopce, zpět se to dá víc rozjet. Ze začátku to šlo docela rychle po 150 km už bylo na nohou hotovo. Nevzal jsem si dnes žádný energetický gel. Jen 3 litry pití. Před vyjezdem asi hodinu a půl jsem do sebe loup 7 tmavých chlebů s máslem a medem, 4 banány, a 100 gramů ovesných vloček kousky čokolády a med. Ale i tak, energie bylo málo. Jsem zvyklý dávat po max hodině tubu gelu. To jedu naplno jak pila. Dnes mi štává chyběla. Navíc bylo opravdu chladno, proto jsem se dost navlíkl, vzal jsem i membranovou podčepku pod přilbu, festovní rukavice, bundu co vozím v listopadu. No a spešl kalhoty co vozím taky v listopadu, neprofuk membránou. Z přední části na kolenou. Nevzal jsem návleky na tretry a slabé ponožky byly na nic.

                Když vylezlo slunko tak jsem se potil jak prase, ale ve sjezdu kde jsem jel asi 75 km/hodina mi byla zima.

                Tak asi tak dnešek.

                0 0
                • ELx  

                  Člověče, ty mě neustále překvapuješ. Před jízdou se nacpeš k prasknutí a pak 7 hod nic nesníš? Nebylo by lepší sníst toho polovinu a druhou si vzít s sebou do kapsy?

                  0 0
                  • Spící kníže :-)  

                    Já když se najím na lehko musel bych vézt něco sebou a to jsem dnes vůbec nechtěl. Něco pojídat. Tak se radši najím víc a pak už nic nejím. Ale po tom dojezdu to bys mel vidět vyplením celou ledničku od vrchu dolů..

                    0 0
                  • Spící kníže :-)  

                    Mám na dresu tři kapsy. Vetšinou sebou vozím klíče, telefon, ubrousky a podle délky trasy 5–15 tub energetickýho gelu. Plus sáčky s naváženou gramáži prášku jontáku na flašku. Vypiju někdě doliju čistou vodou a jede se dál. Víc se toho tam fakt nevleze a svačiny typu, dva chleby mezi to salám, to prostě nevozím.

                    0 0
                  • Spící kníže :-)  

                    Kolega z Jihlavy se nechystá pozávodit, bude hezky :-)

                    0 0
                • Krutor  

                  Tady to smrdí Olkyčem, ale fest :-)

                  0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Vloni tam byl známý, ale oproti tobě béčko, na 200 km celkově třetí s průměrem 30.2 km/h.

      0 0
      • Spící kníže :-)  

        No tak, já to mám tak, letos to pojedu poprvé. Nevím jak silní budou zdejší borci. Ale vetšinou to mám tak že první rok sbírám zkušenosti ale jdu i poprvé docela ve startovce nahoru a druhý rok pokud je dost najeto, tak útok na bednu. Většinou se mi to daří, protože já co si před sebe položím to ještě překonám. Neznám že něco nejde. Jdu tvrdě za tím. Ať je to běhání,nebo kolo. Co jsem koukal z lonska, měl bych to zvládat okolo 7 hodin. Tak jistě poslední nebudu.

        0 0
      • Spící kníže :-)  

        No tak se nám to přiblížilo, jsem zvědav jak dopadnu. Dá někdo tip do jakého místa se umístím? :-)

        0 0
        • Lada,s  

          Vypadá to na slušnou opalovačku, konečně :-)

          0 0
          • Spící kníže :-)  

            No asi to bude chtít se namazat. I když ty to uvalíš za 3 hodiny tak to zas tak moc červenej nebudeš. Já to budu mět asi horší. Vidím to na faktor 50+

            0 0
          • Spící kníže :-)  

            Jinak padla sázka po vypití nějakýho toho piva u grilu, že to dám do 10 místa. Pokud ne tak kupuju bedýnku čokolád Kofila. Co jsem koukal tak jich je tam dost. Kupovat se mi to nechce. takže budu muset zabrat.:-)

            0 0
        • JackXl  

          Hned na začátku píchneš nebo zdemoluješ kolo a dojedeš jako poslední :D :D

          0 0
    • Lada,s  

      Jedu, střední trať :-)

      0 0
      • Spící kníže :-)  

        Je tu někdo kdo se letos chystá?

        0 0
        • JackXl  

          Jedu na krosovi 50. Přes 30km/h na krosovi nebo horském udělá málokdo. Já taky ne :D

          0 0
          • Spící kníže :-)  

            Já jel těch 200km podotýkám že bez spánku předešlý den jsem vstával v 09:00 ráno, pak celej den fachčil, připravoval věci kolo,no a na noční na šichtu. Po šichtě v 6 ráno přesun do Rudy. Už tak jsem byl hodně unavený.

            Závod musím říct organizačně velmi dobrý značení na jedničku.

            Ovšem prvních cca 35 km jsem jel na špici s p. Prokešem tímto ho zdravím a tím jsem se patřičně odrovnal. Na prvních 100 km byl průměr něco okolo 29 což v tak extremním terénu je po nespání výkon. Ale pak jsem šel do kytek a zbytek už dotočil s hodně velkým utrpením. Dojel jsem něco nad 9 hodin. I tak, to hodnotím dobře, protože v takovém stavu to vůbec odjet je výkon. Jen musím říct že ty kopce byly opravdu v hojném počtu a opravdu těžké. Snad i proto byla letos učast nízká na dlouhou trať.

            0 0
            • Člověk a jeho svět  

              No jo, stane se. Jen opatrně s těmi průměry, ty ti nikdy nešly. Jestli jsi jel první stovku s průměrem 29 km/h a celkový čas byl 9:03:05 (dle výsledků první čas „nad devět“), tak bys musel mít druhou stovku průměr pod 15 km/h.

              0 0
              • Člověk a jeho svět  

                Edit: si jel + celkový čas 9:23:05

                0 0
                • Spící kníže :-)  

                  Je to možný ta druhá stovka mne uplně dostala. Myslím že konec těch posledních 30 km už jsem jel silou vůle a tlačil to i očima a snad ten průměr nebyl ani přes 10. Ale poslední jsem nebyl. Což je vcelku zázrak. Ale Standa byl dobrej. Pokecali jsme. Zkusím na jeho radu 24 cítku. Když jsem ji skoro dal ted.

                  0 0
                • Spící kníže :-)  

                  Ale každá zkušenost dobrá, nicméně ty kopce byly opravdu výživné. Netušil jsem že je tam daj v tak hojném počtu.

                  Teď je další cíl, pokud se mi podaři v práci volno tak 14.8.2013 – Krušnoton těch 240 km. Něco do tý doby ještě najezdím a snad to dám líp než těď.

                  0 0
                  • pelhrimov  

                    Krusnoton se koná 10.8.2013. A neměl by jsi nejprve začít na krátkých závodech a časovkách? Dlouhý Krušnoton je celkově asi těžší než Zlaté kolo Vysočiny a vzhledem k tomu Tvému vytuhnutí v druhé půlce by bylo asi lepší, kdyby jsi Krušnoton o pár let odložil. Je to kus cesty na sever Čech, tak jestli to za to dobrodružství stojí, i když prý zážitek má být hlavně silný :) Pokud nezačneš lépe počítat, tak 24 hodinovku nedojedeš a ukončíš ji před svítáním.

                    0 0
                  • Člověk a jeho svět  

                    Jak píše kolega níže, dej si stovku a třeba si pěkně zazávodíš. Za každou cenu zdolat nejdelší štreku je kontraproduktivní. Na maratony je třeba potrénovat, dozrát, nabrat zkušenosti…

                    0 0
                    • ELx  

                      Nééé, to je blbost. On přece jezdí běžně 300 kilců průměrem 28km/h. :-D Tak ho nemůže nějakých 240km vůbec rozhodit.

                      0 0
                    • Lada,s  

                      Souhlasím. Raději si hezky zazávodit na kratší, než se protrápit na dlouhé

                      0 0
                      • miche  

                        Divím se, že na toho „spícího …“ vůbec někdo reaguje … navíc Olkyč byl zábavnější.

                        0 0
                • Spící kníže :-)  

                  Čoveče ale ten bajker na horským ten byl fakt drsnej. Jsme jeli ve skupince do těch 94 km a on jel pořád za náma a to si myslím že byl ten průměr okolo 30. I ostatní daleko lepší borci, kteří mi pak frnkli říkali že to není možný že jede pořád za náma. A on to dal. Neuvěřitelnej výkon. Vydržel to tempo na horským celých 210 km. Před tím fakt smekám.

                  0 0
          • Spící kníže :-)  

            Tak tos neviděl nejtvrdšího bajkera, jel těch 200 km a myslím že dal víc než těch 30 kilců průměr na 200.

            0 0
      • Spící kníže :-)  

        Tak jak jsi dojel? Bylo to ok, podle tvých představ?

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce