Zkusenosti s rukavicemi Rogelli...

8 nepřečtených
  • marshalll

    Ahoj! Mate nekdo zkusenosti s temito rukavicemi, nebo s touto firmou?

    www.rogelli.cz/…n-cerne.html

    Popripade doporucte jinou alternativu do 400…diky!

    0 0
    • pavelr  

      Dělali jsme u nich vloni 2 objednávky. Dodání trvalo 3–4 týdny. Vždycky jsme něco měnili. Naprosto bez problémů, ale zase to trvalo další 3–4 týdny. Měl jsem objednaný rukavice Bloomfield. Poslali mi každou jinou (M/L), ani jedna mi neseděla. Poslal jsem je zpět, peníze jsem dostal obratem. Takže jednání super, naprd doba dodání a problémy s velikostmi.

      0 0
    • kámen úrazu1  

      S rukavicemi ne, s firmou malý. V únoru jsem objednávala dva dresy. Na rozdíl od Pavle s objednávkou nebyl žádný problém. Přišlo to, co jsem chtěla a asi dva dny po objednání. Dresy vypadají slušně šitý. Myslím, že by se prodávaly i za vyšší cenu. Venku jsem je ještě neměla, tka zůstávám u vizuálního zhodnocení. Grinch vozí od Rogelli vícero oblečení, myslím, že i rukavice. Možná se tu ozve.

      0 0
    • marapara  

      Od Rogelli mám kraťasy a vestu neprofuk. Abych pravdu řekl, nemůžu si na věci stěžovat. Jsou docela levní a kvalitní. Kraťasy mám rok a i po 3 pádech, z toho 2 silnice, jeden šotolina žádné známky prošoupání, odření. Jsou totiž z trochu silnějšího materiálu, takže elastan je poměrně odolný. Jiné tenší kraťasy bych určitě prodřel. Nikde ani známky, že by se elastan začal rozpadat, jak mi to dřív kraťasy dělaly. Po sezoně se začaly objevovat místa, kde už elastan drolí a po 2 sezonách se to nedalo nosit, pač prosvítala prdel :). U Rogelli ne, ale asi to bude silnějším materiálem. Vestu co mám od nich, je taky ok, po půlroce jezdění. Chtěl jsem koupit teplý dres od nich za cca 800, ale vadí mi, že není ke krku, má nízký límec, tak jsem to nebral. Ty rukavice vypadají hodně dobře a dobrá cena. Tipl bych, že u jiného výrobce by stály 500–600. Docela se mi líbí ten modrý dres bez rukávů, do něj asi půjdu.

      0 0
      • pavelr  

        S tím teplým dresem souhlas. Kvůli nízkýmu límci je model Salerno nepoužitelný. Já mám Madrid, ten je na tom trochu líp.

        0 0
    • wacker  

      Mám od nich zimní i letní rukavice , zimní kalhoty , letní kraťasy a vše bez problému . Chodím si za nimi na provozovnu ......

      0 0
    • Hyko  

      Od Rogelli mám pár kousků oblecni jsem s nima spokojen, akorat dodávková služba DPD trochu selhala, musel jsem to triktrat urgovat aby mi to poslali. Jinak matros je good! :)

      0 0
    • orca  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce