• Rockodendronus

    Čau.

    Velikonoce asi budu trávit v Žilině a potřeboval bych od místních nebo znalců prostředí poradit, kam tam vyrazit na silničním kole. Zájem mám především o Stráňavy, Višňové, Turie a okolí.. tj. Polom, Hoblík, Minčol.. ale netuším, jestli tam jsou asfalty a v jakém stavu. Popř. na sever od Tepličky. Nebo kamkoliv jinam, samozřejmě, pokud to bude stát za to. :-)

    Pokud by byl i nějaký plánek, mapka nebo ideálně odkaz na aktivitu nebo GPX soubor, bylo by to super. Dík moc!

    0 0
    • RomanKa  

      Dovolím si oživit, za dva týdny se tam taky chystám, takže jestli může někdo doporučit nějaké trasy, popř. gpx, bude to super. Řídil bych se pomocí segmentů na stravě, ale bohužel podle toho nedokážu určit, co je road bike suitable a co ne.

      0 0
      • platypus  

        Za mě můžu doporučit Fačkovské sedlo, od Žiliny po Rajec silný provoz pak už dobrý, a ještě Čičmany, architektonická památka lidového stavitelství, asfalt dobrej čtyři roky zpět.

        0 0
    • za-biker  

      zilina teda nieje ziada slava pre cyklistiku, teda cestnu. MTB trasy ano ale po cestach by som tu nejazdil teda. a na ten rajec fackov uz vonkoncom nie

      0 0
      • IndyCZ  

        Teď jsem tam týden byl a celkem pohoda, pravda některé cesty přecpané až hanba kvůli Strečnu, ale spíš je problém (ne)kvalita silnic horších tříd. A na mnoha cestách z pro mě nepochopitelných příčin hromady štěrku a bordelu. Cesta na Rajec je mimo špičku úplně v pohodě. A třeba na Sačné je pro silničku krásný výšlap nebo u Kuneradu je do kopca nový asfalt, takže taky super.

        Ale pro MTB (přinejhorším pořádný gravel, cx) je to samozřejmě mnohem atraktivnější lokalita.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.