• Leos

    Ahoj, začátkem července jedu s na dovču k Vodňanům. Znáte tam někdo nějaký pěkný místa, který by bylo dobrý navštívit? Nebo taky nějakou pěknou trasu, kterou bychom třeba sami neobjevili. Díky za reakce, pokud od někoho budou.

    0 0
    • pary  

      cau, zalezi jestli chces na silnicku nebo teren, po silnici urcite stoji za to zajet se podivat na zriceninu hradu Helfenburg, je to kousek za Bavorovem, nebo vyjizdet z Vodnan smerem na Cicenice a dal na Tálín (Písecké hory) nebo zajet kouknout na Hubokou, k Hnevkovicky prehrade..... Na bike doporucuju spis podhuri Sumavy nebo Pisecky hory

      0 0
      • Leos  

        Všichni máme bejky, takže bychom si dali spíše něco terénního, i když jak jsem koukal na mapu, tak to spíš bude ježdění po loukách a hrázích. Akorát kolem Písku mi to připadalo zajímavé, takže bych si nechal poradit, jak to tam vypadá.

        0 0
        • pary  

          okoli Pisku ne biku projety moc nemam, nedavno jsem tam jezdil, ale jen na silnici, je to uz od nas trosku z ruky, ale muzes zkusit najit na netu stranky piseckeho bikemaratonu (anlen serie), popr protivinskeho maratonu a jet ty maratonsky trate.....jinak Klet je dobra, ale jeste lepsi je Libin, hlavne pak sjezd dolu po cervene do Prachatic, vseobecne v tom podhuri je spousta turistickych znacek, kde se da bikovat bez zakazu, narozdil od Sumavy

          0 0
    • carpenter  

      Doporučuju to vzít spíše směrem na Netolice, Lhenice, tam se dá jezdit třeba v Blanenském lese a to dokonce i po turistických značkách, kultovní záležitost je cesta z Netolic na Kleť právě po takovýhle turistických značkách – na ní doporučuju vyhradit celý den :-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.