Závěr sezóny na Rychlebských stezkách

24 nepřečtených
  • blackwater

    Zveme všechny na „Ukončení sezóny“. V pátek 28.11. oslavíme svátek prací – Brigádou na trailech – v 9:00 je sraz u Infocentra. Kdo přijde pozděli tak bude nasměrován za náma. V sobotu si dáme společnou vyjížďku s focením a točením. Pojedeme nejen po stezkách, ale mrknem ještě na pár dalších zajímavých míst a cest v okolí. Sraz v 10:00 u Infocentra. Jointové nápoje s sebou!!! Večer bude na sále kulturního domu vystoupení divadla z Vápenné a potom proběhne na stejném místě posezení s promítáním bike videí a muzikou. Prostě zakončení:-)

    Pokud nám ještě chcete pomoci tak nás od svého počítače podpořte v hlasování 7 divů Olomouckého kraje, které končí 15.11.

    Potřebujeme, aby vedení kraje vidělo, že to co děláme je smysluplné a lidi o to mají zájem. Toť vše. Díky.

    Jinak se stále maká na úpravě trailů. Jsou teď v super kondici a velmi vytuningované. Takže přijeďte, protože barevný podzim tu za to stojí.

    http://www.7divuok.cz/…ky-d-21.html

    0 0
    • Lister  

      Tak jestli si všichni přinesou jointové nápoje, tak tam bude veselo :-)

      Jinak předpokládám, že pátek měl být 28.10 a v sobotu budete konkurovat Poslednímu kilometru sezony – takže silničáři vs bajkeri :-) Asi dám přednost vám, na RS jsem letos byl snad jen jednou.

      0 0
      • blackwater  

        Omlouvám se za chybu, samozřejmě 28.10. Jsem po návratu z Walesu ještě nějak mimo.

        Zatím se furt jezdí a zákaz žádný snad ani nebude – jen budem informovat o sněhu.

        0 0
        • Lister  

          Dneska jsem si dal tréningové kolo, abych nebyl příští týden za trotla :-)

          Stezky jsou opravdu ve velmi dobrém stavu. Vymazlili jste je moc hezky. Dneska jsem si to krásně užil, byla sice kosa a často ještě námraza, ale jelo se příjemně – čekal jsem hodně lidí, ale dopoledne jsem potkal jen dva jezdce. Nevím, jak se vám to povedlo, ale stezky mají aktuálně fakt příjemný flow, už to není taková zasekávačka jako na počátku. Řekl bych, že až na dvě prudší místa na Walesu stezky v aktuálně podobě nemůžou dělat většině zkušenějších jezdců problém a jsou bez potíží sjízdné.

          Moc se mi líbilo upozorňování na extra rozbité úseky – červené křížky na stromech – dneska jsem to na klopenkách poprvé pořádně pustil a kdyby tam to varování nebylo, tak by to asi nedopadlo úplně nejlépe – takže za tohle palec nahoru!

          Čekal jsme, že výjezdy budouz hodně vymleté, ale ono vůbec, dokonce i výjezd na wales je aktuálně bez potíží zvládnutelný. To zkrácení začátku walesu bylo kvůli těžbě?? V každém případě teď už se dá jet z původního startu bez potíží.

          Pokud nenasněží, tak příští týden přijedu. Trochu mě mrzí kolize se silničářským „Poslední kilometrem“, ale co se dá dělat.

          0 0
          • jIrI___  

            Ta, pro mě nejetelná, zkratka na wales mě dneska taky zaskočila :)

            0 0
            • Lister  

              Takže nakonec tenhle týden?

              Škoda, kdybych věděl, tak bych se s tebou rád setkal, poslední dobou nějak začínám vyhledávat ježdění ve skupině.

              Na zkratku se vykašlat a pokračovat po cestě až na opravdový začátek walesu – je to bez potíží průjezdné.

              0 0
              • jIrI___  

                Jo, byl jsem tam ještě s jedním kolegou dneska. Přesvědčilo mě hlavně počasí, kdoví jak bude příští týden. Tepleji už asi ne :)

                0 0
          • goofy  

            Jo taky se mi to libilo. Hlavne konec Walesu je krapet zasypany a da se tam pekne letet. Uz jksem si to i celkem najel, takze super. Akorat Cerny potok me zklamal. Ty muldy na zacatku co tam pribyly, to je des. Ne da se tam slapat, tak clovek ztraci rychlost, a pumpovat se s vysunutym sedlem taky moc neda. Skoda :-/

            0 0
            • jIrI___  

              Já u těch muld přemýšlel, jestli to je zamýšlené jako mini dvoják nebo jak se to „odborně“ nazývá (prostě odraz a dopad), ale na přeletění by člověk asi musel mít celkem dost vysokou rychlost. Jinak se mi ten trail ale líbil, vyloženě člověka nutil zrychlovat :). Jen ten návrat zpět je takový nijaký a otravný.

              0 0
              • goofy  

                no ten navrat je peklo.. kor po dvou dnech jezdeni to pro mne uz bylo fakt na moral :-)

                0 0
              • Smazaný účet  

                hlavne byt to dvojak, tak je to docela trefovacka abys pred nim nezapich predni kolo nebo netrefil stromy za nima. Taky mi ty hupy trochu vadily.

                Jinak jsme ten trail jel jenom jednou, jeste asi opily, ale az tam moc jsme z nej odvareny nebyl. Mozna byt pri sile, tak to bude jina dupacka.)

                0 0
                • blackwater  

                  Muldy jsou nahrubo, budou se ještě šejpovat a naši pracanti je ne vždycky udělali na dobrém místě. Ale vyladíme to. No stress…

                  Zkratka před koncem Walesu byla kvůli těžbě. Lesáci nám to neoznámili, stezku zarubali a my jsme to zjistili až v polovině víkendu, když bikeři bloudili po lesích, tak se tam honem stříkly ty růžové šipky. Uklizený je to teprv krátce, takže musíme ty šipky zase zamaskovat.

                  Díky všem za podporu v hlasování o 7 divů Olomouckého kraje. Díky vaší podpoře jsme skončili na 2. místě. Moc díky. Za to právě makáme na novém úseku – prodloužení Arcibiskupského. Krásné přejezdy skal, klopenky, houpáky, šutráky se na vás už těší…

                  0 0
                  • goofy  

                    Gratuluji k umisteni a tesim se zase na jare. Doufam, ze uz bude novy trail postaveny :o)

                    0 0
    • goofy  

      No my jsme si naplanovali konec sezony u vas uz tyden drive, tak to uz tam dva tydny po sobe asi nepojedem :o)

      btw: chtel jsem se zeptat jak je to s povolenim v tomto obdobi. Muze se jeste nahoru na Wales? Protoze loni v tomhle case to uz myslim bylo zakazano, ale na strankach se mi to nepodarilo dohledat

      0 0
    • hanness  

      Uzijte si to,budu na vas myslet:-)!

      0 0
    • Lister  

      Vypadá to, že počasí by mohlo klapnou (olbačno až polojanso, teploty kolem 10st), to by bylo fajn.

      Anketní otázka – kdo se chystá přijet?

      0 0
      • blackwater  

        Budu tam :-),

        budeme makat na Arcibiskupském – jeho prodloužení mělo být jen, aby se nejelo dlouho po cestě. Ukazuje se ale, že to bude jedna z nejzajímavějších částí a asi to bude označeno jako samostatná sekce s možností objezdu. Pravděpodobně černá. Veliké balvany, hoooodně a celkově hodně zajímavý terén. Tak přijeďte ať s tím pohneme.

        0 0
        • Lister  

          Arcibiskuspký bude prodloužený tak, aby se nemuselo po cestě? To by bylo hodně fajn.

          0 0
          • blackwater  

            Něco po cestě povede, ale skrátí se to, hlavně ubude sjezd po cestě a povede po stezkce :-)

            0 0
            • Lister  

              Tak když jsem si to dneska procházel, tak jsem si teprve uvědomil, jaký jsi blázen :-)

              Jsem si absolutně nedokázal představit jakým terénem dokážete tu stezku protlačit – aktuálně to vypadá spíš na horolezectví. Jestli tady bude někdy sjízdný trail, tak teda klobouk dolů. Ty pojezdy po skalách jsou super (tvrdil jsi, že se to jet dát, tak jsem to sjel, ale bylo to dost na morál), jen ten nakonci už bude možná pro dost lidí moc.

              Nějak se mi podařilo vás dneska ztratit, protože po lávkách jsem potřeboval vytočit nohy a pokračoval jsem rovnou na Wales a tam čekal, ale vy jste asi uhli někam jinam, tak jsem hledal i na Riperáku, ale nikde nikdo – tož jsem to dokončil sám.

              0 0
          • Smazaný účet  

            Kurna tenhle trail jsme hledal a bud nenasel, nebo si neuvedomil kde je:D

            0 0
    • terkad  

      Doufám, že se vám akce vydařila, my se flákali po Rychlebkách pěšky. Říkala jsem si, že je tam nějak víc bikerů než obvykle. Tak se přiznejte, kdo jste to dojel k nám na srub s hlaďákem v patách a prosil o svačinu :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.