• denhill

    Dobrý den,

    mám dotaz jak by jste vyřešili problém se zabezpečením kola v kolárně. Do stropu jsou akorát navrtané háky na zavěšení kola viz. foto. Bohužel jen obmotat kola zámkem nestačí.

    Řešil jste již někdo problém jak to nejlépe zabezpečit? Třeba, aby kolo nešlo sundat z toho háku?

    Díky za radu

    0 0
    • nitraq  

      Tohle řešení nemá. Společná kolárna je jen otázkou času, než je vybrána.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nejlepe to zabezpecis tak, ze kolo nebudes davat do kolarny…

      0 0
    • tomekusti  

      Aby nešlo sundat z háku? To přece nic neřeší. Zůstane ti tam viset přední kolo a zbytek bude fuč. Jako drobné zlepšení mě napadá navrtat do zdi nějaké oko, tím protáhnout pořádný řetěz a protáhnout rámem. To je asi to nejjednodušší, co se dá vymyslet. Trochu to asi pomůže, ale nedělal bych si iluze, že když to bude někdo chtít ukrást, že mu v tom řetěz zabrání.

      0 0
    • Dejv94  

      Driv jsem resil, do zdi kovane bezpecnostni oko s ocelovou hmozdinkou, ješte to slepit lepox metalem a prostrceni motozamku okem a ramem (kovana podkova). Bohuzel, kamarad to tak mel taky a zlodej mu kolo nevzal ale jelikoz na to byl kratkej, tak mu to pridelany kolo aspon rozmlatil. Jinak je uz nikdy kolo ve spolecnych prostorech nenechavam. Vyplatise si na to udelat misto doma.

      0 0
    • pocestny  

      No, tohle je tady časté téma a nikdy se tu nikdo na ničem neshodne. Já jsem o tom taky uvažoval a nakonec jsem to zavrhnul. Za kotvu s řetězem bych dal řádově 8000 Kč a stejně by to šlo překonat flexou. Takže bych si dovolil tam dát maximálně manželčin bike.

      ABUS WBA 100

      ABUS Granit extreme plus 59, 110 nebo 140cm

      Technická poznámka: Nainstaloval bych to do výšky 1 metr, abych alespoň omezil práci s pákovkama, zřejmě bych nepoužil originální šrouby a nejspíš by se k tomu hodil i alarm. Bydlet v paneláku je za trest.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce