• Lakatos173

    Má někdo zkušenosti s Caprou (AL verze) ? Slyšel jsem, že praská? popř. zkušenosti s reklamací a obecně přístupem YT?

    Díky

    0 0
    • novas752  

      Najdi si na Facebooku stránku YT Industries Owners group a listuj historií. Praskala resp. naporaskávala zadní stavba v můstku hned za středovým složením okolo dírky pro odvod plynů ze svařování. Někde jsem tam viděl info, že nejnovější kusy už to mají udělané jinak a už to nepraská.

      0 0
    • Breakpain  

      Měl jsem 2017 a myslím, že jsem ji nakládal vcelku brutálně na DH tratích 1 rok – přežila krásně (ale někdo říkal, že se to týkalo jiného ročníku … takže nevím). Ale nové jsou v pohodě – každopádně když jsem něco od YT potřeboval, vyšli mi v rámci možností rychle vstříc ⇒ za mě OK.

      0 0
    • becis  

      Měl jsem model 2017 v nejvyšší CF verzi a cca 14 dní poté co mi přišla prasklo uložení ložiska v předním trojúhelníku. Přístup YT byl naprosto tragický, na emaily odepisovali cca jednou týdně, řešit s nimi reklamaci byl podobně skvělý zážitek jak řešit s broukem pytlíkem sestrojení jaderného reaktoru.

      Mám pocit, že kdybych nebyl dostatečně rázný a otravný všemi možnými komunikačními kanály tak se snad reklamace ani nedočkám. Jediné co s nimi nakonec hnulu bylo, když jsem se už vážně naštval a poslal jim sloh na cca 3 stránky o tom jak je YT naho*no firma. Potom už aspoň začali odpovídat na emaily, ale stejně se celá reklamace táhla cca 1,5 měsíce.

      Za mě tedy > YT > vyhni se obloukem.

      Navíc dneska už nejsou ani úplně levní a za ty prachy dostaneš pořád „jen“ 4 čep. Doporučil bych se spíš porozhlédnout po SC z Polska http://www.santacruz-pl.com/ kde za podobné peníze dostaneš kvalitní rám, mnohem lepší systém odpružení a pořádný zákaznický servis.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.