• Bbrouk

    Ahoj, zvu Vás na již 3. ročník Velké ceny města Úval – závod v Cross country a Dirt jumpu se uskuteční tradičně v sobotu 29.srpna v Úvalech u Prahy. Samozřejmostí je i dětský závod a doprovodný program pro malé bikery a bikerky. Letos chystáme několik zásadních novinek, o kterých budu průběžně informovat.

    Důležitou zprávou je, že "trať ":http://www.triprozdravi.cz/…r/trat.jpguž je prosekaná a připravená k projetí (musíme ještě doladit sjezd v lesní části). Značení a lávky přes potok budou až těsně před závodem.

    Přihlásit online se můžete ještě dnes, předem za 150, na místě za 200Kč.

    0 0
    • pajan  

      Jel jsem loni a naprosto skvělý… Už jsem přihlášenej a moc se těšim :D

      0 0
    • Bbrouk  

      Ještě jedna zpráva – před samotným závodem Velké ceny města Úval plánujeme „Malou cenu města Úval“ – půjde o pravidelné prohlídky trati a následný trénink/minizávod. Myšlenka je taková: každou středu sraz v Úvalech na hřišti cca v 18:00, první kolo bude prohlídka trati – tempo dle nejpomalejšího. Následně cca v 18:30 bude probíhat závod/trénink na 2 – 3 kola (dle nálady a počasí). Bez přihlhlášek, bez startovného, bez značení trati. V cíli bude jeden pořadatel měřit čas, následně můžeme zajít na pivko pokecat. Cílem je poznat trať a potrénovat, nebude se jednat o opravdový závod.

      Poprvé se sejdeme předběžně ve středu 29.7. Pokud máte jakékoliv nápady, připomínky – piště, pokusíme se Vám vyjít vstříc. Co Vy na to, přijedete?

      0 0
    • Bbrouk  

      Tuto středu tzn. 29.7. proběhne první letošní prohlídka trati v Úvalech – sraz v 18:30 na Škvárovém hřišti. Nejprve projedeme trať – tempo udává nejpomalejší, pak – v 19:00 dáme „trénink“ – dvě kola na čas – bez startovného, značení atd.

      0 0
      • Yaron  

        Rád bych se ve středu zůčastnil, můžeš prosím napsat kde tam to hřiště je, jsem z Nehvizd a moc to tam ještě neznám. dík.

        0 0
        • Bbrouk  

          Ahoj, z Nehvizd to vezmi přes Horoušany a Horoušánky do Úval, přejedeš trať a dáš se doleva – k železničnímu přejezdu, doleva dolu na náměstí a pak viz mapka: (dolu na náměstí, po levé straně je kostel – okolo něj a za ním už uvidíš hřiště, tak tam). Těším se

          0 0
      • Yaron  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • Yaron  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • Yaron  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
    • Bbrouk  

      Zítřejší sraz v 18:30 na škvárovém hřišti platí, dnes jsem ve sjezdu „vyrobil“ hup/skokánek přes spadlý kmen, tak ho zítra můžete také vyzkoušet, sám jsem na něj zvědavý:o)

      0 0
      • capo  

        To zní zajímavě, doufám že se nedá objet :))

        0 0
        • Pebe  

          počítám to bude něco podobného jako loni, nebál bych se toho

          0 0
          • Bbrouk  

            Drop přes kládu zůstává stejný (viz fotka). Přes sjezd ale spadl další kmen, tak jsme se rozhodli sjezdík trochu zpestřit – zkusím ho někdy v dohledné době nafotit a dám sem, dnes ho teprve otestujem, jestli a jak moc drží, případně upravíme, ale je o trochu větší než zmíněná kláda.

            Za necelé dvě hoďky konečně zase na bika:o)

            0 0
          • Bbrouk  

            Hoodně blbá kvalita-foceno mobilem, ale aspoň pro představu. Ale skokánek ještě asi dozná mírné změny.

            0 0
        • Medunka  

          Tomas to loni dal na silnicce :-)

          0 0
          • Bbrouk  

            Na to nezapomenu:o) Jsem zvědavý, jestli se i letos někdo najde nějaký odvížlivec:o)

            0 0
            • jecnak  

              Ja bych jel, ale jsem v terminu zavodu opet na zavode v Alpach. Ale mozna nejakou stredu se na silnicce dostavim.

              0 0
              • Bbrouk  

                Dostav se, trať stojí za to, obzvlášť asi na silničce:o) Díky všem co dnes dorazili, příště se sejdeme „už“ v 6. Jen krátce k dnešku – dali jsme jedno ostré kolo – rozjezd na škvárovém hřišti cca 200 metrů, čas vítěze je 13:33, tak máte co atakovat. Těším se za týden! btw. skokánek docela kope, chce projet buď hodně rychle, nebo přibrzdit, v pohodě se také dá objet zleva.

                0 0
      • Medunka  

        ten strom tam porad je? :-) Dnesni projizdku nestihame a pres zavod jsme mimo CR, ale aspon dobra zprava pro ostatni, na bedne o misto vic :-)

        0 0
        • Bbrouk  

          Škoda na závod..ale prohlídka a trénink bude každou středu, tak třeba za týden.

          0 0
          • xxhonzikxx  

            Následující středy až do závodu se budou konat pravidelné prohlídky trati. Sraz vždy v 18:00 na ŠKVÁROVÉM HŘIŠTI. Tzn. 5.8. se na Vás budeme těšit! Nejdříve projížďka v poklidném tempu, pak cca v 18:30 až 18:45 dáme „trénink“ – na jedno či dvě kola – bez startovného, značení atd.

            Prohlídka byla posunuta o půl hoďky, protože později už bylo špatně vidět…

             

            honza a brouk :-)

            0 0
            • Milan  

              Spolehlivě mi utekly obě letošní akce trojlístku-Újezd-Klánovice, stavím se alespoň na zítřejší prohlídku Úvalské části. Výbornej nápad, díkes za pořádání. Kdysi jsem tam jel Kolo pro život a málem jsem tam zdechnul …bahno, do toho vichr a kroupy. Vycachtat se ve Výmole bylo spíš za odměnu, byla příjemnější než zmrzlý kroupy co nás řezaly do zad …počasí se snad opakovat nebude, ale tuším, že stoupání je tam bude pořád stejný :-)

              0 0
              • xxhonzikxx  

                Naše trať dá se říct kopíruje tu, co se jela, když v Úvalech bylo Kolo pro život.

                Rozdíl je však v tom, že zatím se na nás při každém závodě usmívalo sluníčko – podmínky byly naprosto ideální. Tak snad i letos nám to dopadne!

                Určitě doraž, jedná o trať náročnou hlavně na techniku, členitou… a kopeček je tam taky – hned na začátku :-)

                http://www.triprozdravi.cz

                0 0
    • Smazaný účet  

      Bych tam letos asi chcíp. :-/

      0 0
      • Elwing  

        Já tam málem chcípla i minulý rok, o letošku ani nemluvě.

        0 0
        • Bbrouk  

          Tempo záleží na každém..:) Jestli chceš, připoj se tuhle středu v 18:00 v Úvalech na hřišti na prohlídce trati a následném „tréninku“ a uvidíš jak ti to sedne..

          0 0
          • Elwing  

            Díky, zrovna mi přišla pozvánka na mail a jak koukám na datum, tak stejně nebudu v Praze. Dobrá zpráva pro ostatní, o poslední místo víc ;-)

            0 0
    • Bbrouk  

      Připomínám – zítrra v 18:00 sraz na škvárovém hřišti, nejprve prohlídka trati 1 kolo na pohodu a pak dle chuti 2 kola na čas a následně probereme dojmy v blízké hospůdce. Těším se na Vás, čau zítra!

      0 0
      • xxhonzikxx  

        Dnešní prohlídka se myslím povedla, 3 pivka zahučely jedna radost :-)

        0 0
      • xxhonzikxx  

        Dnes byla vyčištěna problematická část trati – asi 400 metrovy kousek zabral 2 lidem 1,5 hodinky, ale snad ufff už to bude bez píchnutí :-)

        Tuto středu 12.8. od 18:00 se koná pravidelná prohlídka trati, tentokráte již po prohlídce mini-závod na 3 kola (3-tí prohlídka) a potom samozřejmě plzíňka na náměstí :-)

        http://www.triprozdravi.cz

        http://velkacenamestauval.wz.cz/main.html

        0 0
        • capo  

          Dneska bohužel nedorazím, pokouší se o mě nějaká nemoc.

          Až budete chtít tisknout ty plakáty, dejte vědět, čas letí......

          0 0
    • petkoo  

      Ahoj, jsme tu novej týpek :-), několik let jsem jezdil na biku kondičně a letos jsem mu už naprosto propadnul a není týdne, kdybych nebyl na švihu minimálně 3× kromě dovolených bez kola, mám rád ale i běh, když není čas a počasí na bike…

      Letos jsem se začal věnovat i víc tréninku, ale nemám ještě techniku, kterou bych moc rád zdokonalil :-) Mám za sebou tři krátké maratony (50–60 km) a atmosféra a sporotvní zážitky závodů mě chytly naplno, dojížděl jsem zhruba v polovině startovního pole, jednou v první třetině na Houšteckém cyklomaratonu…nej­důležitější byli ale endorfíny a snaha dostat se pod osobně stanovený čas…

      Některé tréninky jezdím i po silnici, ale nejdraději mám přírodní traily, singletracky a mezi tím lesní cesty na rychlé švihy…Myslíte, že zvládnu technicky náročnou trasu XC závodu? Koukal jsem na fotky a fakt mám obavy…no rád bych zítra dorazil a vyzkoušel si trať a pak se uvidí…

      Mějte se fajn a budu se těšit zítra…

      0 0
      • pajan  

        Pokud si to před startem projedeš, najdeš správnou stopu, myslim, že by neměl být problém :-)

        0 0
      • xxhonzikxx  

        Já myslim, že to bude bez problémů. Jsou tam minimálně 3–4 úseky, které jsou naprosto super! Nejdříve volným tempem se zastávkama pro­jedeme trať a pak dáme mini-závod na 3 kola… Zatim pokaždé nás bylo minimálně 9 a perfektně jsme se projetli ! :-)

        0 0
      • Bbrouk  

        Ahoj, můžu se jen připojit – stačí trať párkrát projet a nebudeš mít problém – Yaron (viz výše) by mohl potvrdit, poprvé taky nevěděl, občas slezl, ale už si to v pohodě dává. Navíc když si trať projedeš ještě před závodem, budeš mít velkou výhodu.. Zkus to s náma zítra – v 6 v Úvalech. Čau zítra, Ondra

         

        PS: jedna z mých oblíbených fotek z loňska..

        0 0
    • Bbrouk  

      Ještě odkaz na facebook.

       
      0 0
      • Yaron  

        JJ, je to zajímavá trať, technicky náročná, po projetí se dá pěkně užít, i když u mě se nedá mluvit o závodění… leda tak o poslední místo :-)

        0 0
      • Sgt.Marek  

        Ahoj taky zítra přijedu jsem na tu trať zvědav, doteďka jsem jel pouze pár závodů kpž.. doufám že vyjde počasí

        0 0
    • Bbrouk  

      Dalších pár novinek ohledně Úval: Prohlídka trati XC je stále aktuální – příští se usjuteční ve středu 19.8., sraz opět v 18:00 v Úvalech na škvárovém hřišti. Během příštího týdne se již můžete těšit na plakáty, které se začnou objevovat v okolí. Na příští sobotu – 22. (týden před závodem) je naplánované definitivní doladění trati – máte-li čas a chuť nám pomoci, dejte vědět na triprozdravi@seznam.cz nebo tady. Lávky přes potok a skokánky na Dirt jump se budou připravovat v týdnu před závodem.

      0 0
    • Bbrouk  

      Plakát Velké ceny města Úval 09' je na světě. Přijďte si projet trať tradičně tuto středu od 18:00. Závody se blíží, stále je možné se on-line přihlašovat za zvýhodněných 150..

      0 0
      • xxhonzikxx  

        Tak už jen týden a je to tady, konečně :-)

        0 0
      • pajan  

        Dotaz :-)

        Bude tuto středu zase projíždění trati? :-)

        0 0
        • Bbrouk  

          Ahoj Pajane, jasně – i tuto středu tradičně v 18:00 sraz v Úvalech na hřišti. Opět si dáme jedno zahřívací kolo, během něhož seznámíme nově příchozí s tratí a pak dle libosti 2 kola v tempu (trénink). Těším se, ahoj

          0 0
    • Bbrouk  

      Novinka: kromě kapely Medvěd 009 si na Velké ceně města Úval budete moci v sobotu poslechnout zadarmo i Keep Flexi. Stále je možné se přihlašovat online přeem za pouhých 150 (na místě 200).

      0 0
    • Bbrouk  

      Pokud máte zájem si prohlédnout trať ještě před závodem, zítra máte poslední organizovanou možnost. Tradičně se sejdeme v 18:00 na škvárovém hřišti pod kostelem, dáme 1 prohlížecí kolo a dle chuti 2 tréninková! Zveme všechny zájemce:o)

      0 0
      • black.horse  

        ahoj, mám bajka v práci v kufru auta a pokusím se stihnout na těch 18h dorazit… je na čase taky nějaký to XC zkusit:-)

        0 0
        • Bbrouk  

          Pokud nestihneš v 18:00, cca v 18:30 se vrátíme z prohlížecího kolečka a můžeš s námi dát dvě ostrá)

          0 0
          • black.horse  

            radši zkusím stihnout to první „tupý“:-)

            0 0
            • black.horse  

              Stihnuto, projeto, líbilo se:-) pokud bude rozumné počasí rozhodně na závod přijedu a zkusím překecat Eilu ať to zkusí taky, ta trasa je fakt pěkná;-)

              0 0
              • Bbrouk  

                Jsem rád, že se líbilo:o) a na sobotu říká předpověď polojasno až oblačno, 22stupňů – ideální počasí. Snad vyjde i v reálu a dorazíte.

                0 0
      • pajan  

        Díky

        Líbilo se, už se tešim na sobotu ;-)

        0 0
    • McBlacky  

      škoda, že jsem letos vyrakvenej :(

      loni to bylo fajn, zajímavá trať. V plný palbě je tam pár srdcařskej zatáček :) A lávečky taky fajn.

      0 0
      • Bbrouk  

        Škoda, že nemůžeš, dej se brzo do kupy. Pro fajnšmekry jsme přidaly ve sjezdu skokánek, na kterém se dá dát dobrý polet, ideálně skoro do klopenky:o)

        0 0
        • McBlacky  

          možná dneska přijedu jen se podívat na silnici – podle počasí. Jezdit už můžu, ale ne závodně. To až tak konec září lehčí maratonky. XC až napřesrok.

          0 0
    • pajan  

      Tak jsem si doběhl pro jedenáctej flek :-)

      O5 jste nesklamali s organizací, ze zajištěnim a tak se všim :-)

      Škoda jen, těch mejch defektů a ničeho z tomboly :D Holt mi nebylo letos přáno :-)

      0 0
      • Reggie  

        tak v tombole mě pobavila cena 3 6-ti packy kofoly, jestli to vyhrál někdo kdo jel na kole domů, tak to měl takovou pěknou výhru za trest :D

        0 0
      • black.horse  

        hehe a já myslel, že jsi si to spletl s cyclocrossem, že jsi tam tak běhal s kolem na rameni:-D ale dobře Ty, zabojoval jsi ;-)

        0 0
    • Twister  

      Fakt paráda pánové. Nikdá jsem si nemyslel, že kroužení na okruhu a navíc „je 20 km“ může bejt tak zábavný. A taky je pro mě velkým překvapením provázanost B-F a lidí z 24h v New Bubu. Mára nevypadal, že by o B-F kdy slyšel. Tak se budu tešit za dva týdny. :)

      0 0
      • Bbrouk  

        Jirko, díky za pochvalu, jsem moc rád, že se líbilo. Já ti děkuji za parádní poukázky pro vítěze – dobrá práce. No a snad sis užil nejen závod, ale i Medvědy – podle mě dost vymazlenej koncert:o)

        0 0
    • Bbrouk  

      Díky moc všem lidičkám, kteří přišli závodit nebo jen koukat a poslouchat. Hodnotím to velmi zdařeně, ale hodnocení nechám samozřejmě na Vás! Ve středu proběhne (beze mě – dávám si ode všeho pauzu a mažu na týden pryč) další „prohlídka“ – spíš slezina lidí, kteří se účastnili prohlídek trati ale i všech nově příchozích. Opět sraz v 18:00 na hřišti, pokecá se o závodech, projede trať a domluví co bude se středečníma večerama dál.

      První fotky najdete tady: /…/article.php?…

      reportáž od WTB zde: www.fafekbiketeam.wz.cz

      Pokud máte jakékoliv připomínky, nápady atd (bereme i chválu:o), ozvěte se nám na triprozdravi@seznam.cz

       

      Díky a zase za rok!!! (vlastně dřív v Újezdě na duatlonu a v Klánovicích na MTBO)

      0 0
      • Bbrouk  

        fotky

        0 0
      • vikicek  

        Za mě super závod, super organizace, dobrý značení trati .. já si to užil :) .. díky.

        Doufám, že přibyde víc fotek :)

        0 0
      • black.horse  

        Osobně se mi závod moc líbil! Pěkná příjemná trať, kterou si myslím užil každý a organizace taky povedená:-) Fakt velká pochvala pořadatelům! No a na závěr krátká story: Při tréninku před startem jsem rozříznul gumu o sklo, dal tam novou duši a doufal, že by to mohlo chvíli držet:-) každopádně díky zdržení jsem startem jsem projel s drobným zpožděním (na louce jsem nikoho ze závodníků už neviděl – asi na mě nechtěli čekat:-) ). Stáhnul jsem to a začal se probíjet odzadu… no a ve 4tým kole duše povolila a prolezla skrz díru v pneu a už jen tsssss… takže jsem si došel v klídku do prostoru cíle, kde jsem si vypůjčil zadní kolo od Lucky (tímto jí velice děkuji, jako správná partnerka mě opět podpořila! :-) v těžkých chvílích ) a na druhým zadním kole už jsem naštěstí dojel v klidu do cíle a vrátil ho nepoškozený. Takže sobota byla lehce divoká, přesto jsem se vyřádil a užil si to:-) tímto velmi děkuji dvěma pánům na „kontrole“ na konci asfaltového úseku za mohutnou podporu a fandění, bylo to SUPER!

        0 0
      • Sgt.Marek  

        Díky za super závod, organizace pefektní, a středeční projížďky trati byly taky super. Marek/Sup XP920

        0 0
    • Bbrouk  

      Krátké videoohlédnutí za 3.ročníkem Velké ceny města Úval si můžete prohlédnout zde:

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.