www.chainreactioncycles.com chcete neco objednat?

14 nepřečtených
  • Casiopea

    Chci si toho eshopu objednat nekolik veci (za cca 70 liber).Nad 100 liber je do­ruceni do CR zdarma, pokud chcete nekdo neco pribrat, priberu (ne vsak cele bicykly nebo ramy prosim!).

    V pripade objednani v pondeli by to v Praze do patku melo byt. Platba mi staci az pri predani. Nemam duvod nikoho podvest a snad to plati i naopak :)

     
    0 0
    • Nimrod  

      moc bych nevěřil, že by to tu bylo do pátku, už čekám hodně dlouho a furt nic :-(

      0 0
      • MlokCZ  

        Pokud je to skladem a objednané v pondělí, tak to do pátku dojde téměř vždy (vyzkoušeno na větším množství objednávek).

        0 0
        • Nimrod  

          5.8. posílali, zatim nic nepřišlo

          0 0
          • Casiopea  

            Putovani baliku muzes online sledovat. Na webu ve svem profilu vidis objednavku a u ni tracking ID podle ktereho si balik vyhledas.

            Objednavala jsem u nich vicekrat, problems  dorucenim nebyl.

            0 0
          • MlokCZ  

            Tak to je divné. Já vždy sleduju zásilku dle čísla pro ověření kde je, tak hned zjistíš problém. Tedy bych si už dávno zjistil, kde ta zásilka je a proč to tak dlouho trvá. Jen je nutné si při použití Parcel Force vyžádat druhý den po odeslání nové referenční číslo zásilky, protože se změní po překročení hranic UK, když balík vstoupí do sítě GLS. Při požádání mailem o tohle nové číslo reagují poměrně rychle, vždy do pár hodin odpověď.

            Je ale škoda, že teď už nelze při objednávce nad 100 liber použít Royal mail a mít poštovné zdarma jako to šlo dříve. Teď už je pro poštovné zdarma jediný možný způsob dodání zásilky.

            0 0
            • MlokCZ  

              U ostatních typů odeslání kromě Parcle Force je to vidět dle toho čísla u objednávky po celou dobu putování zásilky, tam tedy není nutné žádné druhé číslo.

              0 0
            • Fenous  

              Co presli na Parcelforce, tak je to pomalejsi, zasilka poslanou Royal Mail-ve ctvrtek objednano, v pondeli byla doma, ted v pondeli objednano, poslano Prcelforce, doma az dalsi utery.

              0 0
          • maxtor  

            Mám zkušenost, že balík mi šel z Rakouska přesně 16 dní… Už jsem podezíral odesilatele (prodejce přes Ebay) že jsem mu naletěl. Taky bych zkusil online sledování balíku -CRC ti posílá číslo zároveň s oznámením o odeslání objednávky – najdeš ho na svém účtu.

            0 0
            • Nimrod  

              díky vám, ale objednával jsem to přez kubada ( tímto mu děkuji ), takže nic nevim a stejně se v ničem nevyznám. naštstí na to moc nespěchám, takže netřeba to hrotit

              0 0
              • maxtor  

                Tak to tě David určitě natáhl – poskládal nové kolo, vytřískal se z prachů, do výplaty daleko a rodina nemá co žrát:-)))

                PS. Doufám, že si to přečte:-) 

                0 0
    • dieegoo  

      Mam zajem, ozval jsem se na icq ;)

      0 0
    • Neddy  

      Já bych chtěl něco objednat za 65 liber, ale bohužel nejsem z Prahy :-(. A sám se odtamtud něco nakoupit neodhodlám…

      0 0
      • Casiopea  

        S tim je trosku problem, kdyby to bylo neco za 20, tak se to da jeste risknout, ale za tu vyssi castku je to riziko – musela  bych ti to preposilat. Nedejboze ze by to posta ztratila nebo poskodila. Proto radeji preferuju osobni predani, zejmena u drahsiho zbozi. 

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.