• DavidD

    Prvni den s SPD-ckama, a 2 male pady pri zastavovani. Me se vubec nic nestalo ani kolu, ale sedlo pri padu na stranu se rozbilo. Lyziny se uvolnili od sedla asi nejspis tlakem. Byl jsem dost prekvapenej, ze se to stalo, stejne jako ze se mi vubec nepodarilo lyzina zasunout zpatky do sedla. Tam jsou zasunuty jen do plastovych otvoru, ktere jsou soucasti kostry sedla. Nedaji se stelovat ani jinak pripevnit k sedlu.

    Zajimalo by me jestli se neco podobnyho vam uz stimto sedlem stalo. Jestli je to na reklamaci a pokud ano, nevyplatilo by se spis koupit kvalitnejsi sedlo a vyvarovat se s podobnymi problemy.

    PS: jeste ze se to stalo v civilizaci, a narazil jsem na prijemnyho chlapka, ktery mi aspon poskytl lepici pasku, kterou jsem ± sedlo fixoval, abych mohl aspon dojed zpatky domu.

    Diky za tipy

    0 0
    • Premik  

      ten název mi nedá a tak oživím staré vlákno – mám na víkend půjčené sedlo WTB Pure V Comp. Dnes jsem ho hodinu testoval na trenažéru a je to opravdu pohodlné sedlo. Jen mě překvapila jedna věc – sedlo má hodně pružnou střední část skeletu a boky – při nasednutí a při každém šlápnutí se střední část sedla prohýbá a zároveň se zvedá špička sedla. Je to běžná vlastnost toho sedla nebo vada kusu? – otázka pro ty co ho jezdí. Trochu se bojím, abych to při svých 90kilech brzo neproseděl. Nebude vyšší model ze stejné řady – Pure V Race o něco tužší, tzn. možná i vhodnější pro mou váhu?

      Tož budu rád, když se podělí o své zkušenosti někdo, jehož pozadí mělo co do činění s tímto sedlem.

      0 0
    • LuSter  

      Me se neco podobneho stalo u sedla Velo. Hodil jsem salto pres rodla a pri letu jsem lytkem zavadil o sedlo tak, ze taky vypadlo z lyzin, zpatecnich deset kilometru jen na lyzinach bylo docela zahul. Doma jsem to taky zkousel narvat zpatky, ale bez uspechu. Nakonec to dopadlo tak, ze lyziny jsem o kousek zkratil flexou a pak tam zbytek sedla dorval. Pak uz jsem s tim problem nemel.

      A k sedlu WTB Pure V – mam ho, pri padu se rady trhaj boky a pri jednom nepovedenym dopadu do sedla jsem lyziny ohl. Ale na to, jak mu davam zabrat, tak je to pohodlnej drzak.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.