Vzniklé nerovnosti na povrchu rámu Ghost Lector carbon

11 nepřečtených
  • adambiker31

    Zdravím, registroval jsem na svém měsíc použitém biku na rámu Ghost Lector 5 carbon, že se objevily nerovnosti na povrchu. Povrch rámu je běžně hladký a rovný, ale zde na pár místech se objevily nerovnosti, kdy po nahmatání prsty jsou patrná jakási vhloubení a nerovnosti. Na snímku to lze vidět vpravo lehce nad výstupem modrého bovdenu z rámu, je patrný i stín té nerovnosti.Máte někdo podobné poznatky? Bike mám běžně doma a vyjedu si i teď jak je kolem 0°C. Němcům jsem poslal snímky a čekám na vyjádření

    0 0
    • Vilém  

      Nevozis to treba v nosici na aute?

      0 0
    • kubad  

      bych to reklamoval

      0 0
    • DaD  

      Objevily se a nebo je možné, že jsi si toho jen dříve nevšiml? Ze zkušenost se svými koly vím,že snad každý měl nějakou takovouto vadu a ne jen na jednom místě.I když ona to asi vada vůbec není.Rám se dělá ručně a asi není možné, aby to byl dokonalý povrch.Nevím o tom,že by běžný výrobce rámy nějak důkladně kytoval a brousil k dokonalosti.Je to nejvíc vidět třeba u středu a nebo u hlavovky rámu.

      0 0
      • Pijer  

        Když jsem bral nový karbonový rám Ghost, tak jsem na něm našel něco podobného. Tvrdili, že je to jen estetické, že to nemá na nic vliv, ale že nemají problém mi dát jiný. Druhý den přišel na prodejnu jiný kus a ten byl v pohodě, nebo to bylo jen téměř neznatelné.

        0 0
      • adambiker31  

        Ono je i možné, že jsem si toho dříve nevšimnul, ale měl jsem pár podzimních vyjížděk kdy bylo mokro a blátivo a ja rám poctivě čistil, tudíž jsem byl obeznámen s každým detailem rámu a přišlo mi, že to tam dříve nebylo. Tak jsem se nejdřív lekl, že to vzniklo při přechodu z +1 venku do +22 doma. Jakože pro klid v duši jsem to sem raději dal a poptal se i vás bikerů, psal jsem také do Ghostu a pokud jsou to takové miniaturní „nedostatky“ z výroby, tak jsem v klidu a beru, že u karbonu se to může stát. Ale při prvním takovém poznatku jsem nevěděl, co od toho čekat atd, tak jsem trochu znejistil :D Ověřím to třeba jak bude lehce pod nulou, zda zůstane vše jako je nyní, abych mohl případně vyloučit/potvrdit vliv teplot a dle toho řešit dál

        0 0
        • DaD  

          Ono záleží, jak na to zrovna padne světlo.Všimneš si věcí třeba i za pár měsíců.

          Karbonu je jedno jestli je mu kosa a nebo hic. Jezdím do –10C potom hodím kolo do teplé místnosti a fakt není potřeba to řešit.Nic to nedělá.

          0 0
          • adambiker31  

            Snad mě za pár měsíců nic negativně nepřekvapí :D

            Předchozí můj rám Author Master carbon byl taky vystaven značným teplotním rozdílům a nic mu nebylo tak teď už tedy na základě Tvého příspěvku budu klidnější, že by to vadit nemuselo ani zde ;)

            0 0
    •  

      když se podívám na tuto fotku tak mě připadá že jsi tam už tu nerovnost měl od začátku a všimnul teď tím světlem co na to místo jde http://www.bike-forum.cz/…-novy-skvost (fotka-detail převodníků)

      , každopádně já bych to teda u svého neřešil

      0 0
    • Luwa  

      Já mám také lehké nerovnosti místy, okem nejsou vidět. Ale rukou je cítím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.