Vyprodaný Canyon Strive co teď?

14 nepřečtených
  • bjaly

    Zdravím Vás,

    Měl jsem v hledáčku Canyon Strive CF 06 spokojil bych se i s CF 05 ve velikostech Xl. Bohužel jsem zjistil, že letos už kola nebudou. Zaujala mě univerzálnost kola s přepínáním geo přes shapesifter, protože si rád pojezdím v težsím terénu a zároveň sem tam vyjedu s přítelkyní na výlet a ta moc neholduje tomudle stylu jizdy, tak je třeba sem tam vyšlápnout i nějaký kopec. Jen pro zajimavost by mě zajimalo co by jste poradili jako alternativu tomudle kolu na 29’’ Zaujal mě Giant Trance 2 29 ale nevim no.. :-/

    0 0
    • X-biker  

      Taky vybírám nový 29" bike a v hledáčku mám Strive 7.0, YT Jeffsy Pro a Stumpjumper… Trance vs. Strive to jsou dost odlišné kola.

      0 0
    • novas752  

      A přítelkyně jezdí republiku že na ní potřebuješ přepínací geometrii aby si jí stačil do kopce?

      V praxi je rozdíl dost malý, stejně furt brzděj pláště.

      Je to závodní enduro, takže alternativy YT Capra, Giant Reign, Radon Jab…

      Trance je alternativou ke Spectralu, i trochu k Neuronu, ke Strivu ale určitě ne.

      0 0
      • lubosalbi  

        Ten rozdíl, jak to jede v XC a DH módu je právě dost velký. Sám to kolo mám

        0 0
    • theedge  

      Na prepinaci geometrii se vykasli. Na vsech endurech se da jezdit do kopce … zvlast s pritelkyni. Ono totiz aby jsi na enduru mohl jet z kopce, tak na nej napred musis vyjet.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Lanovky voe, lanovky. Nova doba. :D

        0 0
      • Nutribird  

        Tady se hodí právě ta otázka. Potřebuješ ty vůbec enduro ? Jestli někdo vypotí takové otázky má zkušenosti kulové. Borci, co opravdu dávají enduro, totiž na těch svojich mašinkách jedou s větrem o závod. Mám roční nájezd kolem 4000 km a na cyklostezce mě krom, opravdu závoďáků moc lidí nedá. Ovšem z té party enduro borců mi to ukáže každý s prstem v nose. Dole kopcem je vydím pouze tehdy, když na ně pod ním čekám.

        0 0
    • Honza03  

      V rámci ceny to bude trochu problém pokud máš v plánu jezdit nějaké „Enduro“ lajny tak bych koukal po těch 29 s cca 150 a cca 160 vpředu teď je toho dost napadá mě třeba Ripmo nebo Hightower, tam je ale problém že tu cenu Strivu dostaneš o hodně horší výbavu. Pokud by ti stačil trailbike tak Jeffsy 29 je to celkem ok za podobnou cenu. Pořád máš možnost přišetřit a vzít vyšší verzi Strivu, za ty peníze to pořád není špatné. Starý Striv je v mém okolí hodně populární jezdí na tom spousta lidí výlety a nemá problém.

      0 0
    • bjaly  

      Asi jsem to trochu blbe zformuloval. Myslel jsem at se snim da ujet nejaka relativne vetsi vzdalenost. Rad si slapnu nemam s tim problem. U striva mi proste prislo to prepinani univerzalnejsi. Nejsem zadny sileny enduro jezdec ale chtel bych jit timhle smerem. Omlouvam se jestli jsem se dotkl nekterych zkusenejsich borcu :)

      0 0
      • theedge  

        Hele musíš to víc specifikovat :-) Co je to relativně větší vzdálenost ? Jsou lidi co na enduru jezdí 80+ a pak tu jsou dotazy jestli se dá na enduru po silnici ujet 5km a jestli s tím vůbec jde jet do kopce. Do hlavy ti nikdo nevidí a nikdo neví co myslíš. Dobrý je i napsat kolik vážíš a měříš – borec tu vedle tebe shání kolo na svých 140kg :-)

        To jak to kolo jede není až tolik o zdvihu jako hlavně o obutých gumách, použité směsi a tlaku v nich.

        Cena v poměru k osazení vychází dobře hlavně německý značky jako YT – Jeffsy nebo Capra, Canyon, Radon – Slide Trail, Cube Stereo 150 29, slušně vychází i Giant Reign nebo White S-150. Ve výprodeji se teď dal dobře koupit Trek Slash. Je toho hodně.

        Hledal bych nějakou 29 se zdvihy 140–150 na tlumiči.

        0 0
    • Hammr  

      Mají skladem CF 7, což je loňska CF 6, akorát posunuli číslování modelu. Xlko je, ale pouze v barvě Stealth. Mrkni na to: https://www.canyon.com/….0/2239.html?…

      0 0
      • lubosalbi  

        A trochu jí ojebali na kazetě a na tlumiči, za to je zase levnější než byla CF 6 před slevami.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.