• kaprus

    Ahoj bikeři, potřeboval bych poradit. Mám na kole přední střed SH XT HB M-778. Chtěl bych ho vyměnit za nový na průmyslech. Chtel bych třeba NOVATEC, nebo něco podobného. Dělal sem na tom, makal, ale vůbec se v tom neorientuju. poraďte prosím jaký konkrétní střed použít. Může být i jiná značka v podobné cenové relaci a kvalitě. Šířka středu je 100mm, 32 děr, 15mm pevná osa, kotouč na 6 děr. Dráty bych chtěl pokud možno ponechat.

    Díky za pomoc.

    0 0
    • Ricci  

      Len pre upresnenie,nejedna sa o stred, ale o predny naboj

      0 0
    • Vilém  

      No draty asi nebudes moci zachovat, protoze Novatec naby maji jiny prumer prirub, nez to XTcko.

      Muzu se zeptat co te k tomu vede? To XTcko odeslo? nebo dela problemy? Jinak to dle me nema valny smysl prepletat.

      0 0
      • kaprus  

        Omlouvám se, jedná se samozřejmě o náboj.

        V tom XT se po 6 mesících rozsypala klec, reklamace, dali novou. vzimě při údržbě sem zjistil, že klec mněnit asi nejde, tak ju mechanik rozrízl a vměsnal, což se mi moc nelíbí, i vzhledem k tomu , že mu to trvalo asi 3 týdny.V konusech se furt delá vůle a centrlock už nechcu taky ani vydět.a pak jšte hmotnost,ale to je vedlejší. jde mi spíš o spolehlivost. nový dráty bych ještě unesl. Jde o to, že se vtom moc nevyznám a nejak se mi nepovedlo ten náboj vyhledat, konkrétně z hlediska té pevné osy.

        Jinak dekuji za reakce.

        0 0
        • Vilém  

          Tak to potom ano, pokud s nim byly problemy a navic chces krapet odlehcit.

          Nedavno jsem shanel taky nejakou 15mm nabu. Puvodne jsem chtel SRAM9, ktera v setu se zadnim stoji cca 1600,–. Tak jsem myslel, ze by mohl nekdo prodat jen predni, za nejaky pomerny dil ceny. Bohuzel jsem nikoho takoveho nenasel a bylo mi receno, ze samostatny predni je cca 1100,–. Nakonec jsem vzal Hope ProII, ketry mi byl nabidnut o 300,– draz jako ten SRAM.

          Ty pokud chces Novatec, tak mas moznost tento, ketry je vsak zbytecne v provedeni 3v1.

          0 0
          • kaprus  

            Diky moc za tipy.Na ty hope sem se taky dival. jeste to omrknu, zvazim a vyberu.Časem budu mněnit i zadní(předpo­kládám).

            Jeste jednou díky za ochotu. Ať to jezdí!

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.