výběr trenažéru - rychlá rada

28 nepřečtených
  • exBURN

    Ahoj.

    Mám v plánu pořídit na zimu nějaký trenažér. Vůbec nevím jaké jsou rozdíly, ale chci něco, co bude interaktivní. Mám teď nějaký základ z dekáče a je to děsná nuda. Tak koukám na něco lepšího.

    No aktuálně koukám na zwift hub za cca 599 EUR a nebo je teď v akci Elite Suito-T za cca 11 490,–

    Je v tom nějaký zajímavý rozdíl? – chci to spíš jen na fitness, ne na žádné závody, profi přípravu nebo tak. Nebo nějaký jiný tip? Těch 15 je strop – na moje pálení tuků je něco profi zbytečné.

    Kazetu mám rezervní.

    Dík za rady

    0 0
    • adam1  

      Tam jde hlavně ať tě to baví a bavit tě to bude když to bude co nejvíc identické jako kolo?:)

      0 0
    • plzakj  

      u zwift hubu by mi nejvic vadilo nutnost pouzivat jen se zwiftem. Vybirej nejaky overeny tacx / wahoo/ elite podle rozpoctu. Informaci je tu v odpovidajicich tematech dost.

      1 0
    • milan.v  

      A stávající vlákna?

      0 0
    • milan.v  

      Za ty peníze bude Elite Suito-T ideální volba…

      3 0
      • KRoser  

        Ten vypadá jako rozumná volba, podle recenzí vypadá celkem bez problému, nedávno myslím dokonce cenu globálně trochu snížily.

        0 0
      • exBURN  

        Je u toho suita nějaká zrada?

        0 0
        • Kurt  

          Není, snad jen, že ten software pro ně dělali Italové. Ale nemusíš ho používat, snad jen ke kalibraci.

          0 0
          • exBURN  

            Já plánuji zkusit stejně swift, rouvy atd a pak uvidim co bude nej

            0 0
    • melda  

      Zwift Hub mám, koupil jsem letos v lednu. Tichej, bez problémů, můžeš používat samozřejmně i s jinýmy programi než zwift. Nicměně venku je venku, jezdím na smart trainerechvuž asi 5let a údajnou návykovost nemůžu potvrdit:-).

      1 0
      • KRoser  

        To jo venku je venku, ale jen v pěkným počasí. Na zimu pro Z2 tréninky je trenažer pro mě i celkem zábava, člověk si na 3hodky navečer pustí nějaký serial a klidu šlape, lepší něž být někde zmrzlý na kost ve sračkách na podzim, na to už jsem od doby co mám trenažér moc pohodlný :).

        1 0
        • melda  

          Ono asi záleží i na lokalitě. Tady na jižní moravě je i v největší zimě do –5°C což není zase tak hrozný, ani když fouká. Většinu zimy okolo nuly. A sníh nebo led je na silnici málokdy. V jeseníkách bych asi na trenažéru jezdil víc času.

          0 0
          • exBURN  

            Tak u mě je spíš v háji čas. Přes týden práce kdy vyjíždím a vracím se za tmy a o víkendu rodina. A ve tmě nejezdím

            1 0
    • oddie  

      S dovolením využiju téma. Po ask kolene by asi bylo vhodné jako jednu z věcí dát lehce trenažér. O trenažérech nevím prakticky nic, jen že jsou válcové a direct drive. Asi když už, bych radši ten direct. Jezdila by na tom kdyžtak i ženská… Kola máme jedno s RU a jedno s pevnou osou, takže by to mělo umět upnout oboje (ale příp. bych se spokojil i jen s RU). Kazetu máme stejnou.

      A teď dotazy: Co k tomu všechno potřebuju? Mám notebook s Windows, to je asi všechno. Případně hodinky Galaxy Watch a ženská nějaké Apple Watch. Co potřebuju třeba na nějaké ty „výlety“ promítaný na obrazovku? Říkal mi např. někdo, že na Tacxu jel Tremalzo, tak nějaký podobný srandičky… Ideálně propojitelný třeba s tím výše doporučovaným Elite Suito-T? Sorry za totální lama dotazy, ale doteď jsem se o tom fakt ani trochu nezajímal a potřeboval bych nějaký rychlý výcuc a doporučení :) Dík

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.