Výběr levného krosového kola

6 nepřečtených
  • Aegis

    Vážení přátelé,

    chtěl bych vás poprosit o radu s výběrem opravu levného krosového kola pro mé velmi občasné ježdění. Již jsem si dva adepty vyhlédl, ale protože se v kolech vůbec neorientuji (jediná kritéria výběru je druh přehazovaček na řidítkách, počet převodů >21 a aby nebylo extra těžké), ocenil bych, kdyby mi mohl někdo poradit, jakého adepta vzít. Případně navrhnout kolo jiné, které bude stát do 8 000 Kč.

    Velice děkuji za jistě užitečné rady. :)

    https://www.insportline.cz/…/sedo-zelena

    https://www.okolokola.cz/…ac-d4842.htm

    0 0
    • mattew1  

      Tak predne jestli je to opravdu tvuj cenovej strop tak bych se radsi poohlid na bazaru. Za tuhle cenu budou vsechny kola velka bida. Pokud chces novy, tak urcite s pevnou vidlici. Tyhle odpruzeny vidlice jsou jen zbytecna vaha navic, funkce zadna…Jeste napis kolik vazis a meris.

      0 0
    • novas752  

      8000 vážně neni moc, extra těžký bude každý a 3×7 nebo 3×8 z nejlevnější řady to nezachrání. Bazar.

      0 0
    • Aegis  

      Děkuji za rady. Zkusím tedy projít nějaké bazary :)

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Bazary a výprodeje.

        Na minimum ježdění stačí i Acera a poslouží dlouhodobě (na trekových kolech doma se vyskytovalo ledacos právě od Acery až po XT – podle intenzity a frekvence použití).

        Potíž extra levných nových kousků je ta, že možná jako skoro dobře chodí úplně nové, ale jakékoliv seřizování je záhy za trest a velmi rychle se kolo stává neservisovatelným.

        Treková kola si dlouhodobě v obchodních sítích drží cenu a vyjde technologicky výhodněji koupit si 29" MTB a nazout jezdivější pláště.

        0 0
    • Jakobo  

      Odkud jsi a jak jsi vysoky? Spousta lidi i tady na foru (vcetne me) ma doma nejake uz nepouzivane trekove kolo a za 3000 ti jej rada prenecha. Dej si inzerat do bazaru a nejake nabidky urcite dostanes. Nejlepsi je z blizkeho okoli at se na kolo muzes jet podivat a vyzkouset.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.