• yeezha

    Ahoj,

    předem se chci omluvit, jesi vám tu zakládám duplicitní diskuze, klidně si ji později i rád smažu. Už nějakej čas vybírám kolo a vzhledem k tomu, že sem študák a ještě chvíli tu křeč protahovat budu, mám strop 15 000. Za ty prachy koukám i na bazary, ale vzhledem k tomu, že potřebuju i větší rám, je relevantních nabídek jako šafránu. Navíc tam cejtim mnohdy i značný riziko. Kdybych se rozhoupal ke kolu novýmu, vzal bych neco takovýhohle:

    http://kola-sport.stratilek.cz/…0-V-P15.html

    ten obchod je kousek od nás (do Prahy i do Brna to mám daleko, do Ostravy ještě dál), záruka, prohlídka není problém a narozdíl od jinejch krámu tady z okolí, i ty ceny má dost „internetový“. Pokud byste někdo věděl o dobrým cyklu z okolí dejme tomu pardubic, sem jedno ucho.

    Jinak vítám jakýkoliv připomínky ke kolu. Jestli máte něco proti. Sem rekreační jezdec (188 cm, 88kg), keterj rád jezdí lesem bez velkýho divočení. Kotoučovy brzdy v tyhle ceně nechci, dokoupil bych třeba někdy pozdějc, na kole sem seděl a chce to spíš tu 22'… vidlice je takova jaka je, pro začátečníka snad dobrý…ostatní se mi zdá v pohodě. Díky za reakci.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.