• Marphy

    Ahoj!

    Přes Alzu jsem koupil v akci pláště Vittoria Corsa Control 2.0 Graphene.

    V popisku bylo napsáno dušový i bezdušový. Ok. Trošku mě zmátlo, že na bočnici není napsáno Tubeless ready nebo TLR Co jsem viděl review na ty pláště, tak to tam měly napsáno, ale bylo to z roku 2020, tak jsem to nijak neřešil. Na plášti to víceméně vyraženo je (viz foto).

    V servise mi to nahodili. Asi týden byl “pokoj”, ale pak v bočnicích ty pláště začaly “plakat”. Nechal jsem to “téct”, aby se to zacelilo, ale 3 dny a nic. Mléko pořád vytékalo. Ráno jsem měl vždy pod kolem loužičku. Tlaky to nicméně drželo, tak nějak, jak se na bezduše sluší. Nicméně jsem se začal bát už na tom jezdit, že to prdne. Nemáte někdo podobnou zkušenost s těmito plášti? Podle mě je problém, že je různá bočnice a běhoun, ten materiál je jakoby spojený a nedrží dokonale pro tubeless. Čekal bych, že to mlíko to zacelí, ale nestalo se. Servisák mi říkal, že některé pláště mlíko prostě nedají. Přijde mi to jak zářný příklad. Nejraději bych to zkusil vyreklamovat na Alze.

    Už jsem si objednal Pirelli P Zero Race TLR a budu řešit, co s tímto.

    0 0
    • Tomalda  

      Mám to samé, posílal jsem mejl do vittorky a po dotazu, co tam používám za mlíko už neodpověděli, ani po urgencích, s vittorkou jsem skončil.

      0 0
    • Tomalda  

      Foto

      0 0
    • milan.v  

      Dobře jsi udělal…

      https://www.bike-forum.cz/…ni-bezduse-2

      0 0
    • Smazaný účet  

      Používám je dva roky s Finish Line a bez problémů ;-)

      0 0
      • rafi  

        Taky tak. Mám je 2 roky na endurance silničce s NoTubes mlíkem a bez problémů. Přitulka je jezdí taky cca 2 roky (stejný setup, jen malinko jiné ráfky).

        0 0
    • Krutas  

      To je tak na reklamaci, to tece moooooc.

      0 0
    • u1461602  

      No. A máš vůbec ty pláště TLR? Mně se to moc nezdá. Připomíná mi to moji zkušenost z minulosti. Zažil jsem přesně to samé. Na bocích pláště byl cedník. Zjistil jsem, že nemám TLR verzi. TLR musí mít nad nápisem control napsáno „TUBELESS READY“. Co už tebe není. Jinak vozím Vitorky Corsy Control TLR Graphene 2.0 a max spoko. S tmelem OKO High Fibre. Super. Nikde žádný průsak tmelu.

      2 0
      • Fazzy  

        Viděl bych to stejně. To že je tam nápis „vyraženej“ znamená spíš jen to, že na obě verze lepí stejný běhouny. Ten z toho ale sám o sobě TLR plášť neudělá. Podle mě nelze reklamovat.

        0 0
    • StandaM2021  

      Přesně jak píšou ostatní, pokud není „Tubeless Ready“ na bočnici, ale jen na běhounu tak to TLR není. Taky sem to zkoušel, ale s klasickou verzi, ne „Control“ a sletělo mi to z ráfku po 60km – naštěstí v malé rychlosti do kopce, ale i tak nic moc pocit. Pak sem dal už opravdu TLR verzi a ty bočnice sou úplně jiné. Každopádně u jednoho pláště taky vzlínalo mlíko (různé druhy) všude možně, ale po reklamaci a výměně už je klid a drží to pěkně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse