• civetta

    http://www.viprahlo.snadno.eu/…onur_08.html

    Kdo nebyl, prohloupil – u mne je to horkej kandidat na akci roku. Gratulace McBlackymu a prosba – nedal bys sem postup, kterym lze stihnout vsech 20 za 3 hodiny??? My jsme tri nestihli (19–15–20–16–18–14–13–12–6–1–2–7–5–3–10–9–11) a to mi to prislo jako celkem optimum i vecer u vina :-)… Ale nepis prosimte ze je potreba jet rychlejc! :-)

    0 0
    • McBlacky  

      díky

      příští týden to zakreslim do mapy. Kromě jednoho postupu, kterej z mapy nevyčteš a já ho znal /8–10 min ušetříš/ jsem jel cesty co vyčteš z mapy.

      0 0
    • McBlacky  

      možná to rozklíčuješ v reportu na http://www.mtb-blog.cz/…hly-bajkonur je to tam trochu popsaný, ale bez čísel K

      zatím to je web v testu, ale texty už číst jde bez problémů

      0 0
      • civetta  

        Diky, to asi rozsifruju v poho. Neskutecnej vykon, ale mam trosku podezreni ze sis v lihovaru nesportovne nedal pivo :-)

        0 0
      • civetta  

        Pockam si na mapu – zajima me treba to Zahoransky udoli. Zbytek celkem odpovida, je to holt o ty kudle :-)  jinak ocenuju zes taky dal Malevil - my s partakem ale jeli dlouhyho! :-)

        0 0
        • McBlacky  

          oni VIPrahláci zatím na webu mapu nemají, psal jsem Viktorovi, at ji tam dá a pak to udělám.

          Na dlouhým bych umřel, už jsem ho párkrát jel a ten závěr mě vždycky dostane – jsem si dal ještě v neděli XC na Zbraslavi a jsem ted nějak chcíplej /teplota, kašel/, skoro bych řekl že me dostal nějakej vir :/ dost jsem si nakládal a oslabil organismus… Snad se dám do kupy na TransBrdy…

          0 0
          • civetta  

            OK, no stress. Ja mam dlouhyho radsi protoze je krajinove mnohem hezci – me ta prvni pulka uz neba :-) plus je tam desnej lidi. Stejne to mam na Krali… Drzim palce!

            0 0
    • McBlacky  

      tak tady to je. snad to bude ok rozpoznatelný. normálně jsem to vytečkoval, přesně kudy jsem jel. pořadí tedy: 11–17–16–19–20–15–18–14–13–12–6–1–2–7–8–9–10–3–5–4

      začátek jak jste jeli dost na kilometry /16–18 ten kopec nezávidim :)/a konec 7–5–3–9–10–11 taky. 7–9–10–3–5–4 by bylo kratší o dost.

      možná jste najeli i víc než já, škoda že mi neměřil tacháč :/ Já jel podle mě nejkratší možnou trasu. kromě kosmetických změn /11–17 po ukončené cestě v mape; 8–9 kdybych trefil tu změt pěšinek/

      0 0
      • VanVren  

        Dobrý! Myslel jsem, že mám taky dobrej postup :-) , ale udělal jsem 2 chybky, způsobené víceméně hrubostí mapy, který mě stály tak 5 – 6 min. a skončil na 4 fleku. :-( Potenciál byl tedy byl tak na 2. místo… Na tebe by to ale stejně nestačilo. Moc pěkná akce, super krajinka, těším se na příští rok. Najel jsem 64 km, 20 km průměr, převýšení 1200 m. Čus

        0 0
      • VanVren  

        Postup: 19–15–20–16–11–17–18–14–13–12–9–10–3–8–6–1–2–7–5–4, čas 3:26 h

        0 0
        • McBlacky  

          a znal jsi to tam nebo ne?

          8–6  do toho bych asi nešel

          0 0
          • VanVren  

            Neznám to tam, jel jsem zvlášť vršky a údolí, který tam jsou 2  – Zahořanský potok a ten Chotouňský. kdyby tam byla patrná ta „top secret“ na 18tku, tak bych asi jel taky 15 – 18. Postup 8 – 6 byl rychlej, nejdřív malý houpáky, pak sjezd až k 6 – v pohodě. Zato ta vlčí rokle! Aspoň že sem v tom tlačení našel banánek v čokoládě, kterej mám rád. Chybu jsem udělal pod Třeštibokem, že jsem nejel vpravo přes Luka pod Medníkem, ale zbytečně jsem stoupal na Horku a pak 3 na 8, kde jsem si nevšimnul tý naučný stezky jel to přes Skalsko a pak po zelený. To bylo zbytečně dlouhý.

            0 0
            • McBlacky  

              třeštibok – po tý červený nebo těma cestičkama to je taky do kopce. Navíc 13 je dost vysoko. Já to tam znám oboje a myslím, že to vyjde nastejno.

              to Skalsko zamrzí, ta naučná byla dokonce rychlejší než ta zelená

              0 0
      • civetta  

        Bomba, diky!!!!!!!!! Vypada to neuveritelne logicky :-) tohle studium ciziho mysleni miluju, mrknu na to poradne jeste jednou treba zejtra.

        Ad km – ja davam pri MTBO prednost jistote (silnice) pred znackama, ty uz me xkrat vytrestaly (proto jsme taky jeli ten konec …10–9… a ne obracene) . Jestlis to znal, pak je to jina - ja bych do toho „nablind“ nesel (byl jsem tam vsehovsudy 2× a zadnej extra pruzkum).

        Konec jsme uz spis improvizovali a lovili co slo podle zbytku casu, zamer byl ukoristit jeste 17, ale to uz asi bylo bez naroku a stejne – pomohlo by nam to jen o jeden flek…

        Tak holt zase nekdy priste a snad driv nez na Klice :-) ale misto Rulety asi dam Blizaka a na Drsone jsem se nestih prihlasit…

        0 0
        • Wakan  

          Prave mi napsal kolega, ze se jejich drsonsky team nemoci rozpadl. Takze s mistem by se neco delat dalo:).  Ach ty vyplnene profily, nemusel bych psat neco nekam, kam to vubec nepatri :)

          0 0
          • civetta  

            Ahoj – diky za upozorneni – jdu to napravit, ale mail jsem tam 100% mival – nemohlo se to ztratit pri tech grafickejch sachach, admine??? Jinak diky za nabidku, vikend uz mam bohuzel plnej :-(

            0 0
            • civetta  

              :-) ahaaaaa – pribyla moznost „zobrazovat mail“… Cim min hejblatek, tim lepsi. Proste terra logic :-)  

              0 0
              • Wakan  

                Jasny, je pravda, ze mail po upravach zmizel. Tak to beru.

                0 0
      • Komanč  

        Ahoj,

        stavěli jsme to s Viktorem a Kroupičem a neshodli jsme se jak je to nejlepší, proto se nám zdála trasa dobrá. Postup 15–18 je smrtelnej, musí se tam pěknej kus vynést, to by mi zabilo.Já bych upřednostnil 11–17–16–19–15–20–18, ostatní bylo od tebe geniální. Dobrej výkon. Je pravda že jsme se sekli v odhadu času vítěze, ale kdyby pršelo, bylo by vše jinak.

        0 0
        • McBlacky  

          čus no já ten kopec 15–18 jezdím v sedle a jen kousek na kašpara, tak mi to přijde docela rychlý. Od potoka na louku odhadem 5 minut. Ale nakládačka to je :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.