• Bigerman

    Zdravím, na novou sezónu si chci pořídit novou vidlici. Ta, kterou mám nyní, je z výroby, pružinová a stojí za prd, příjdu si jako vibrátor, když sjíždím dolů.

    Mám 196cm a 97kg. Bohužel mám omezený rozpočet a když jsem se díval na kupkolo.cz, tak v mé cenové kategorii, byl 29er Rock Shox Recon Silver 2013 nebo RST First 29".

    Nevím jestli má cenu jít do Rock Shoxu nebo stačí Raidon a třeba carbonová řídítka… potřeboval bych ohledně toho poradit, bohužel nemám na to abych dával za vidlici 7k. 5k je pro mě maximum…

    Předem díky za reakce ;)

    0 0
    • Jakobo  

      Pri rozdilu 200 kc z techto dvou bych bral RS, i pres vyssi hmotnost a lock na korunce. Je na oleji, v zakladu bude mnohem citlivejsi, dostanes k ni i pumpu (a cepici :-). Ale hlavne pochybuju o nejake vyrazne inovaci u RST.

      Navic ty chromovane ocelove nohy jsou takrka nesmrtelne, pokud je nenechas rezavet.

      0 0
    • šlapatko  

      Určitě RS Recon, proti neupravenému epiconu nebo raidonu chodí o poznání lépe.

      Jinak rozdělávám všechny nové vidlice, které jsou pro mě nebo kamarády. Často je vidlice nasucho, špatně nalisované stíráky, nebo skříplé pěnovky pod gufčem. Najde se toho dost:-(

      0 0
      • Bigerman  

        Tak nevím, jestli budu mít takové koule abych si to troufl sám otevřít… zkusím si najít někoho z Havířova, kdo by se na to se mnou podíval ;) Myslím, že už i o jenom vím :) Díky za tip

        0 0
        • Vilém  

          Nic na tom neni. Jen vyndas stelovatko utlumu, povolis dve srouby na spodnich nohach a je to. Na strankach vyrobce jsou servisni manualy, na youtubu videa.

          0 0
          • Bigerman  

            až takhle jednoduché? Tak to si s tím pohraju a co olej, nějaký speciální?

            0 0
            • Vilém  

              Nevim co konkretne doporucuje zrovna rock shox, ale kdyz tam das normalni motorovej 10W40 do auta, v predepsanym mnozstvi, tak tim nic nepokazis.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.