• Losky83

    Ahoj, mám kolo Rock Machine Torrent 09´ viz odkaz:

    http://www.zkcykloservis.cz/index.php…

    Kolo jezdilo pěkně do doby, než jsem poprvé píchnul a od té doby prostě brzdy zlobí. Stačí jet z kopce, párkrát více přibrzdit a už buď přední či zadní kotouč škrtá a musím x krát ještě zmáčknout bzdu, aby se to srovnalo. Osobně jsem na něm najel tak 2000 km a letos jezdíme s přítelkyní skoro každý týden cca 100 km, takže je to spíše ostuda, ale prostě není čas (práce, motorka atd).

    Každopádně včera jsem jel a zase něco začlo jakoby praskat při šlapání na levou šlapku v zápřahu. Když šlapu lehce, je to v pohodě.

    Takže už mě to nějak vytočilo, navíc se pořád vztekám s těma brzdama. Předek jakoby vrže, zadek občas jen vrže, někdy vibruje rám. Minulý rok jsem kolo dal do prodejny Dlask v Mladé Boleslavi s tím, ať se na to prostě mrknou a vymění co bude potřeba. Vyměnili brzdovky a na zadku mi dali sintrované destičky s tím, že je stačí zajet a bude to ok, bohužel nikoliv. Byl už podzim, tak jsem to neřešil, ale závada je zase zpět a já už nevím, co zkoušet a upřímně už dost přemýšlím, že to snad prodám a koupím něco nového. Předtím jsem si koupil Meridu s hydraulikama od Shimano a tam to bylo v pohodě, bohužel jsem netrefil velikost rámu, tak šlo z domu.

    Kolo mi je líto prodat, jsou tam navíc jiná řidítka, představec, podsedlovka – vše Ritchey WCS a pořizovací cena byla přes 30t. Teď je reálná cena tipuju tak 8t a kdo ví, jestli by to někdo koupil.

    Případně nevíte o někom, kdo je schopný a není to jen měnič dílů a kolům rozumí. Zadarmo nic nechci. Jsem z Mladé Boleslavi, tak ideálně okolí třeba do 50km.

    Díky moc

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.