• Mike95

    Ahoj narazil jsem na prodejce velo butik na cyklobazaru. Zaujali mě silniční rámy. Na internetu jsem o prodejci nic nenašel. Máte někdo zkušenosti s prodejcem? Díky.

    0 1
    • jeniiiik  

      Za mě je to zase nějaký fejk. Nemá tam číslo, fotky jsou focené kdoví kde, každé kolo/rám na jiném místě.(stáhnuté z netu) a tady má nějakou prapodivnou cenovku. Rozklikni si inzeráty a porovnej.

      https://www.cyklobazar.cz/…p/velo-butik

      Nicméně klidně mu napiš, očekávám odpověď z adresy robertw237(uze­náč)gmail.com nebo tak podobně. Když bude chtít prachy předem, různé spedice, peníze za dopravu atd, tak je to pak jasné. Pokud mu i tak budeš chtít něco poslat, dám ti raději moje číslo účtu a pošlu ti pak alespoň fotku z dovolené. :D :D

      6 2
    • Hylsch  

      Ahoj,

      s tímto pánem jsem se potkal cca v květnu letošního roku v Praze. Jmenuje se Martin Bouše a stavby kol dělá – zatím jako koníček, ale vypadá, že ví. Konkrétně jsme se potkali ohledně rámu kola Colnago C64 a rám jsem měl přímo v ruce. Ale souhlasím s tím, že inzeráty zrovna dvakrát přesvědčivě nepůsobí :)

      1 0
    • Velo-Butik  

      Kluci, jsem to tady teda schytal, ale dobře mi tak!

      Máte pravdu, ta inzerce je něco, na čem musím (mimojiné) zapracovat. Než fotit zabalenou krabici, nenapadlo mě nic lepšího, než použít fotky co jsem měl po ruce, co dobře vystihnou, jak skutečně rám vypadá, uznávám, že to není košer! Postupně to napravím a přesunu všechnu inzerci pod tento účet na cyklobazaru https://www.cyklobazar.cz/…e/velo-butik

      Pokud by Vás cokoliv zaujalo, klidně se ozvěte na martin (at) velobutik.cz rád s Vámi vše proberu. Samozřejmě ke všemu dostanete doklad a něco od cesty.

      Zdar a ať to švihá!

      Martin Bouše | Velo-Butik

      3 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.