• Consuelo

    Rád bych se zeptal na zkušenosti s tachem VDO MC1.0(+). Jde mi hlavně o to, jestli se bezdrátová verze tohoto analogu neruší s analogovým signálem tepáku. Mám Sigmu PC-6 a 15 a měl bych z toho obavy. Drátová verze MC1.0 by asi neměla být rušena ničím, že? Dík!

    0 0
    • Loner  

      Já mám na kombinaci tepáku Ciclosport CP a zmíněný VDO vedle sebe kolem forbesu, nikdy se nerušily. Co mě ale vadí na VDO jsou pro moje oči malá čísílka, tak půjde do světa, byl to nákup omylem za utřepaný bezdrát Ciclosport CM s altimetrem. Bude na Aukru před jarem.

      0 0
    • pajasimi  

      sice ti neporadim s tim co tě nejvíc zajímá, tedy rušení signálu, ale jinak je super..já mám ale drátovou verzi

      0 0
      • pajasimi  

        když jsem to kupoval, počítal jsem že výškoměr bude jen taková sranda, a chtěl jsem to jen kvuli tomu abych přibližně věděl kolik nastoupám..ale docela mě překvapilo, že i když jsem línej výškoměr občas nakalibrovat, ukazuje to na moje požadavky dostatečně přesný hodnoty:)

        0 0
    • marapara  

      Mám ho asi 4 nebo 5 let a tepák mi ho neruší. Když už, tak spíš nějaká blikačka.

      0 0
      • Consuelo  

        Máš tedy bezdrátovou verzi? Já vozím aktuálně tepák od Sigmy, model PC-6 nebo 15, ale možná časem koupím digitální Onyx. Nevadilo by mi koupit drátovou verzi VDO, ale kdyby se i ta bezdrátová nerušila s tepákem, tak bych ji vzal radši. Máš to takhle pospolu vyzkoušené? Dík. Zkušenost z reálu je nenahraditelná, a vidím, že jsi psal ve vláknech o tachu s výškoměrem na VDO jen dobré zkušenosti.

        0 0
        • marapara  

          Ano, mám bezdrátovou verzi. Vozím ještě tepák Sigma PC 15. Ještě se mi nestalo, že by se to rušilo navzájem. Spíš byl problém, když jsem dal blikačku Smart Poalris. Ta mi rušila tepák i VDO, když byla blízko.

          0 0
    • Garyk  

      Mám MC 1.0+ a vozím ho společně s tepákem od Polaru a nikdy nebyl žádný problém. Bejt tebou bych ale počkal do jara, VDO chystá zajímavé novinky: www.cycleparts.de/…roduktstart/ Budou mít digitální kódovaný přenos dat na frekvenci 2,4 GHz a řemínek na ruku. Ten Z1 by měl podle katalogu dovozce stát 3190,–

      0 0
      • Consuelo  

        Jasně. Dík. Taky jsem se na to díval. Ta Z1 nevypadá vůbec zle a cena také ne. Jak jsem psal, jelikož Sigma 2006 DTS nemá moc výškových funkcí a tepák je spíš orientační, tak se rozhoduju mezi Ciclomasterem 4.3A (který má analogový bezdrát. přenos) a mezi VDO MC1.0. Ohledně rušení CM 4.3A s tepákem mně kupř. v Pellsu moc neporadili, ale to ani na progresscycle s VDO. Nemám ale představu, jestli ten analog. tepák nemůže rušit obě. Za praktické zkušenosti jsem jen a jen rád. Dík.

        0 0
    • tpk007  

      mam nove dratovou verzi a je celkem fajn, AZ NA TO PEKELNY OVLADANI!!!

      0 0
      • Consuelo  

        Není to příliš intuitivní? To např. Ciclomaster 4.3A je. Nemůžu ale zjistit, jestli se neruší s analogovým tepákem. Můžeš, prosím, vysvětlit to „pekelný ovládání“? Dík.

        0 0
        • tpk007  

          s rusenim neporadim…

          k tomu ovladani – od svych zacatku jsem vozil ruzne modely Cat Eye, max 2 cudliky… na tomto tachometru na resetovani hodnot, nastavovani domaci/aktualni vysky, hodin atp potrebuju tahak…

          btw navod v cestine se mi s tachometrem do ruky nedostal…

          0 0
      • Extremist  

        Mam MC 1.0 a s ovladanim nemam nejmensi problem.

        0 0
      • Garyk  

        Tak to mně přijde VDO na ovládání naprosto v pohodě. Mám ještě starší bezdrát s výškoměrem Ciclomaster 434 (BTW tepák ho taky neruší), a to je teprve peklo na ovládání. Tam když chceš zjistit nastoupané metry, tak je to asi na 6 kliknutí, zatímco u VDO na 1.

        0 0
      • marapara  

        Ovládání VDO mi přijde naprosto v pohodě a intuitivní. Před ním jsem vozil Sigmu a ta byla taky v pohodě.

        0 0
      • pajasimi  

        já nemám problém

        0 0
      • Jenda  

        ono mozna to bude tim ze ma taky nejaky fce navic:-) jinak k dotazu – mam ho uz pres pet let, vetsinou bez problemu, maly cislicka na teplote a sklonu uz jsou u novych modelu vyreseny, jediny s cim bojuju je, ze jak je pod –2 tak zacina blbnou bezdratovej prenos (i s novou baterkou:-( ) jo ruseni jsem zadny zatim nepozoroval, vodeodolnost taky paradni

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.