• Steephen

    Zdravím,

    v poslední době jsem viděl dost věcí od Vaude po netu a tak. Dost se mi líbí, ale za boha nemůžu sehnat obchod nebo třeba jen e-shop v ČR kde bych mohl nakupovat a podívat se na zboží live. Nemáte už někdo zkušenosti?

    Dik

    0 0
    • nitraq  

      Ski Bike Centrum Radotín, tam mají docela dost kousků od Vaude.

      0 0
    • Donuts  

      Rockpoint

      0 0
    • Lenka.05  

      Připíchnu to sem…líbí se mi volné kraťasy od Vaude, ale reálné je koupit momentálně jen přes net, pokud nechci najet xy kilometrů. Můj dotaz zní jak je to s velikostmi, odpovídají těm tabulkám v cm, které udávají? Nerada bych to zas posílala zpátky a měnila…

      0 0
      • McBlacky  

        ±to sedí s jinýma evropskýma značkama. Myslím teda tak, že Mko je Mko atd.

        Věci to jsou velmi kvalitní. Máme bundu a batoh od nich. Co mi ale nepřišlo od nich dobrý je podsedlovka, za mokra nedržely sucháče

        0 0
        • Lenka.05  

          Dík, mně šlo spíš o konkrétní rozměry v cm, ono to označení M,L…každá značka to má mírně jinak. A od Vaude nic nemám, tak nemám srovnání, jak sednou udávané míry v tabulkách. No něco objednám a uvidím :) Oblečení na kolo mám raději maličko volnější, ale ne zas abych se do toho vešla 2×.

          0 0
    • Jakobo  

      Ahoj. Loni jsem koupil ve sleve membranovou bundu od Vaude na kolo a musim rict fakt super. Funkcne a hlavne velikostne. Bunda ma spis uzsi strih, dobre mi sedla velikost 54/XL.

      Chtel bych si k bunde dokoupit kapuci Vaude Spray IV, ale nevim jakou velikost. Prodejce doporucuje stejnou velikost jak bunda, v mem pripade XL/XXL, ale zase nechci, aby byla moc velka. Na netu se neda nic najit. Na nemeckem amazonu pisi, ze by se pod tu XL/XXL asi vlezla i helma, coz nechci.

      Vyzkouset neni kde a cena bude vyssi jak samotna bunda (ta me stala 600 Kc).

      Nema nekdo zkusenost? Radeji bych mel mensi kapuci a zvlast na kolo at to nemam jak padak. Pocitam, ze bod kapuci budu chtit dat i tenkou cepici. Dik.

      0 0
      • Jakobo  

        Jo a pokud by nahodou nekoho zajimala realna delka nohavic u kalhot Vaude Spray tak jsem se na to ptal Vaude. Oni totiz (chytre) delaji kalhoty jak normal, tak i kratky a dlouhy strih.

        Velikost normal XL jsem zkousel v obchode, kde meli posledni kus, byly celkem siroke a soucasne asi o 2 cm kratsi, nez bych chtel. Tak asi bych pripadne kupoval dlouhe vel. L.

        Art. 049750107500 Me Spray Pants III, black, XL-Long inseam length: 90,8 cm

        Art. 049750107400 Me Spray Pants III, black, L-Long inseam length: 90,0 cm

        Art. 049750105500 Me Spray Pants III, black, XL-Regular inseam length: 85,8 cm

        0 0
    • MatS  

      Kupoval jsem teď na Amazonu za 70 eur kalhoty Vaude Men's Craggy Pants II – royal v Lku. Normálně mívám lko, tak jsem se nekouk do velikostí tabulky. Byly velký, tak jsem je dnes posílal zpět (prolíná českou poštu kvůli poštovnému) a objednal z bike24 Mko.

      U nás už nebyly v této velikosti k sehnání.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.