• Baffour

    Ahoj,

    vlastním kolo CUBE LTD 29 2013 např.viz. http://mountain-bikes.findthebest.com/…-Cube-LTD-29, jsem s ním za ten rok spokojen, najeto 3000km bez nejakých problémů… co mě však zajímá a co mi vrtá hlavou je to, že bych ho rád trochu vylepšil a odlehčil! (něco málo financí se mi uvolnilo)

    Jelikož se v komponenetech zvlášť nevyznám, dovolím si napsat o radu zde. Upgrade bych viděl do 7000Kc!

    Počítám s novými plášti (kevlar, konkretne jeste nevim) + vyplatí se do této sumy kupovat zapletena kola? poznam to na vaze ci funkcnosti? pripadne jak bych si mohl u toho kolo za danou sumu pomoci? diky :-)

    0 0
    • romachain  

      Já bych začal klikama…

      0 0
    • Georrge  

      funkčně je to nejvíc poznat na kolech a vidlici, dobře se odlehčuje taky na klikách, a potom doplňcích (sedlovka, řidítka, objímky, upínáky atd.), tady už to ale tak poznat není.

      Do dobrých kol se vyplatí investovat skoro vždy, jen je potřeba si dobře promyslet, co koupit, aby ten posun za ty peníze stál. Tady by bylo ideální zjistit hmotnost samotných kol, aby bylo jasné, do čeho pak jít. Ono u každého komponentu je dobré znát jeho hmotnost, abys věděl, kolik asi ušetříš a jestli se to vyplatí.

      0 0
    • blackboy007  

      pláště kup až je sjedeš a za 7000 kč nekoupíš lepší zapletená kola tak kup kliky a brzdy

      0 0
    • pee.tr  

      Taky bych šel prvně do klik. Tam shodíš i 400g s investicí 2500,–

      0 0
      • Baffour  

        ahoj, opet si dovolim ozivit vlakno (kevlar plaste jiz porizeny – maxis icon) nyni opet nejake penize navic a hlavne je treba si udelat radost! mohu poprosit o doporuceni novych klik ??? (duvod usetreni na vaze !) nyni vozím Shimano FC-M522, 42×32×24T, mohu poprosit radu co noveho abych usetřil na váze a pomohl si? dalsi vec jedna se v tuto chvíli pouze o výmenu klik, takzže další komponenty musí spolupracovat :-) cena cca do 3500Kč… díky za pomoc a rady (omlouzvám se, ale opravdu nemám zrovna moc času abych hledal a dlouze vybíral…takže najdu na doporučení od Vás asi taky koupím…) díky!

        0 0
        • Baffour  

          žádné rady? :(

          0 0
          • jonti  

            Vzal bych XT a nechal si trojprevodnik, pokud nevis jiste, ze chce jen dve pily, co je taky moznost, ale uz slozitejsi na rozhodovani. U dvojprevodniku by mohl stacit SLX.

            0 0
    • THORX  

      Chtěl bych se zeptat SRAM AVID DB3 váží 405g jedna,obě?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.