• misi.ce

    Zdravim pratele, tak se bohuzel radim k dalsim, co se jejich sen rozplynul diky nejake impotentni kryse. Bylo ukradeno moje RB ktm orange, osazeno vesmes shimanem xt. Velikost ramu je xxl (22") a ram zdobi par cernych samolepek, takze by snad nemuselo byt uplne k prehlednuti. Timto vas prosim, kdybyste sai ho nekdo nekde nahodou vsiml, dejte mi prosim ihned vedet nejlepe na tel 724 110 114. S mym kolem, byla odcizena i stribrna merida, i kdyz nedoufam, ze tu by nekdy nekdo poznal. Kolo se ztratilo z Prahy 6 ( Řepy ), ale muze asi kdekoliv, jakakoliv informace vitana. Predem vam diky.

    0 0
    • Horyna  

      Óje :-(, pevné nervy a hodně štěstí při hledání. Mám to taky za sebou, naštěstí se na sklep tehdy vztahovalo pojištění domácnosti.

      A pokud se nenajde tak lapkovi přeju ať se na tom zle rozbije a až ho dají tak nějak dohromady tak dlouhej kriminál a tam ať funguje jako holka pro všechny.

      0 0
    • Alibaba  

      Tak nějak mi přijde, že takhle velký kolo musel ukrást jedině idiot (hledat v blízkých zastavárnách nebo putikách) anebo bylo ukradený na objednávku (pak ho nenajdeš).

      Mám to taky za sebou, kolo + navrch auto. Kolo už jsem neviděl, auto jsem si po třech měsících našel kupodivu sám. Na PČR však nikterak nespoléhej. Držím palce ať se s tím co nejdřív vyrovnáš.

      0 0
      • xshreck  

        jak jsi našel to auto?

        0 0
        • Alibaba  

          Koupil ho majitel firmy cca 30 kiláků od nás a jeho zaměstnanec s ním, co by náhradním vozem, přivezl k nám do města slečnu na oběd. Já šel neplánovaně zrovna kolem…docela sranda.

          0 0
          • madcat  

            To by mě docela zajímalo co je v takovým případě nejlepší? Předpokládám neřešit to sám s tím, co to auto zrovna užíval, ale zavolat policajty – přece jenom jsi jim to nejspíš nahlásil, tudíž ho měli v evidenci jako ukradený…?

            0 0
            • Smazaný účet  

              Cajty bych urcite zavolal. No, a majitele/provo­izovatele vhodne pozdrzet do jejich pirjezdu:)

              0 0
            • Alibaba  

              Jistě nahlásil… hned volal policajty…on vylezl a odjíždí, policajti nikde. Běžím za ním – zmizel – o tři ulice dál stojí před bankou – policajti nikde – znovu volám ať dělaj a kde jsem teď – on vylez z banky a do auta – „já už ho nepustím“ – klepám na okýnko – otvírá – zkouším chvíli zdržovat – když to nefunguje otvírám dveře a sděluji, že ho v mém autě nenechám odjet – když už to začínalo bejt neúnosný přijeli policajti. Vtipný bylo, že ho málem pustili. Musel jsem ze sebe vysypat asi pět věcí, který byly home made předělaný a nebyly na první pohled vidět, abych je přiměl pochybovat o jeho jistotě (přeražený číslo vypadalo věrohodně).

              0 0
              • xshreck  

                Nakonec to dopadlo jak? Vrátilo se ti?

                0 0
                • Alibaba  

                  …po 8 měsících u policajtů v ukrutnym stavu. Když jsem zjistil, že zabezpečit a dát do kupy bude stát ke 30 litrum – prodal jsem ho.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Hmm..ti ho jeste vylepsili na policejnim parkovisti, nebo uz se tam dostalo ve zbedovanem stavu?

                    0 0
                    • Alibaba  

                      Já už bych se vrátil k tomu RB, aby to vlákno neuhlo jinam. Zbědovaný bylo, na policejním parkovišti přišlo o baterii, + stálo na prázdných pneu.

                      0 0
      • Vilém  

        Vetsinou to stejne rozeberou.

        0 0
    • zzabak  

      Sice rada asi blba, nicmene projizdet aukro, bazos, sbazar a dalsi bazarnicke weby. Mne se podarilo po pul roce takto najit moje ukradene kolo a po kontaktovani Policie, ze jsem ho nasel a po poslani odkazu z netu (emailem :)) reagovali celkem rychle a kolo je jiz na svete. Cekam pouze na jeho vydani, nicmene potvrdili ze patri mne. Pri zjisteni kradeze byl samozrejme sepsan protokol s vyrobnim cislem ramu. Takze i zazraky se obcas deji…

      0 0
    • daymaker  

      vím, že se to nemá, ale já bych normálně začal ty svině střílet… napřed useknout ruku a pak zastřelit… ať se ti hajzlové nemusí živit… vlastně ani ruku nesekat, to byl měl zase invalidní důchod… teď se mi zase otevře kudla v kapse při daňovém přiznání, až se dozvím, kolik na ty svině asociální platím… grrrr… držím palce!!!!

      0 0
      • se-se  

        sakra jakýpak že se to nemá. Počkat až dá záminku – sledovat až se pokusí o další krádež a prostě přitvrdit nutnou obranu – s trochou rozmyslu jde asi při načapání zloděje dát mu příležitost aby zautočil a takový utok pak byl právně dostačující na dost slušnou likvidační akci.

        0 0
        • Lenka.05  

          Stačí mít nějakou plynovku a pak mu ji strčit do ruky… Kurvy to jsou zlodějský, nejradši bych je vymýtila. Když vidím jaký existence opakovaně kradou a nic se jim nestane. Nejhorší, co je potká, jsou lázně v některé z našich věznic opět za naše prachy. K příteli se vloupali, měl tam kameru, vletěli tam policajti s bouchačkama, zlodějku chytili při činu…a co si myslíte, že se stalo…ani k soudu frajerka nepřišla.

          Škoda slov…

          0 0
      • Necris  

        Hodně, velmi hodně, ale skutečně velmi velmi hodně zmlátit ano. Ale jestli bych ho dokázal zastřelit i kdyby na mě mířil, to asi ne.

        0 0
        • nooski  

          Jako za předpokladu, že by na mě mířil zloděj a já měl možnost, tak ho přece nebudu velmi velmi hodně mlátit, ale normálně ho flagnu. Snad ještě v lidech je pud zebezáchovy.

          0 0
        • Alibaba  

          On se taky těžko velmi hodně mlátí ozbrojený zloděj, který má o hlavu a 50 kilo víc…;-)

          0 0
          • Necris  

            V tom mám trochu výhodu, fakt málokdo je byť jen o vlas větší, natož o hlavu. A jestli má o 50 kg víc, tak bych snad utekl, i když kulce asi neuteču :D

            0 0
        • se-se  

          Ozbrojený jsem vždy, ne klasickou pistolí,ale dobře ozbrojený. Nespoléhám na to, že se utkám se slabším, menším nebo lehčím. A pokud bych měl možnost, tak vždy a za všech okolností použiju jakoukoli zbraň ne jako první, ale okamžitě při prvním zřejmém aktu agrese, loupeže, krádeže.Nejdříve řeším svá práva. Lump práva nemá.

          0 0
          • Necris  

            To ti trochu závidím, já bych na to neměl povahu.

            Bohužel už to asi bude jen a jen horší. Když si vzpomenu na škody co tihle hajzlové udělali jen v rámci rodiny, tak je mi až blivno.

            1. Ukradený Scott – cca 12 tisíc reálné škody – ukradeno feťáky

            bratrovi přímo před školou.

            1. Ukradený mobilní telefon můj – ukradeno feťáky. 8 tisíc.
            2. Ukradený mobilní telefon bratrův – ukradeno cikány.
            3. Ukradený Author – reálná cena malá, ale 2 měsíce jsem nejezdil a

            pořizovačka cca 13 ;) Bylo to v HK takže tady už se nikdy neobjeví.

            1. Odřený celý bok Passatu (2009) zfetovaným řidičem v autě bez

            pojištění. Bez havarijka by cena nebyla v rámci spoluúčasti. To byla

            škoda jako kráva, jen zrcátko bez laku za 17 tisíc. Celý bok se dával

            komplet nový, včetně dveří, i když to bylo jen hodně odřené.

            A to je výčet jen z poslední doby, asi tak 3 roky nazpět. A co je nejlepší ? Na hodně pachatelů se i přišlo, hlavně mobily a to kolo Scott, ale všechno odloženo nebo zahráno do ztracena. Zbytečné výpovědi na místní stanici. Vlastně jsme si pachatele chytli sami (malé město). Nevypátrali vůbec nic.

            0 0
    • soap  

      jj sledovat co se dá taky avízo,bazos,… jsem své našel,ale jedou v tom i malé servisy ty to upravujou mění dílý atd…kurvy

      0 0
    • flyman  

      Zrovna CRX. No v týhle barvě a velikosti by se mohlo dát najít. To opravdu není tuctovka. Držím palce

      0 0
      • TREK6700  

        největší peklo je v tom, že ten ****, co ti sebral kolo za x desítek tisíc ho prodá za pár korun, aby měl na večerní fet. Držím palce při hledání a radost z toho, že tvé nové bude zase o trochu lepší.

        0 0
    • Necris  

      Přidej prosím i číslo rámu. Pokud nějaké je.

      Tohle ti nezávidím, nedávno mi taky šlohli kolo. Sice ne v takové ceně…nejlepší na tom je že po oznámení se NIC nenašlo, sám jsem nic nenašel, nikdo nic nenašel. A pojišťovna z kolejí doteď NIC nevyplatila. Budiž ti to útěchou ;)

      0 0
      • soap  

        policie kola nehledá,to mi policajt řekl přímo ať to skusím sám a mám je zavolat.Najdou to jen třeba při domovních prohlídkách nebo v nějáké garáži čorkařů-kamaráda volali k identifikaci svého kola že maj garáž plnou věcí kolo nebylo jeho jen značka GT sohlasila,ale prý tam byli dobré šupy.

        0 0
        • Necris  

          Jo to už jsem se taky 2× poučil. Jenomže mi to ani jednou neřekli na rovinu. ;) Napoprvé jsem doufal že se mezi místníma fetkama někde objeví.

          Jenže ono to pak stejně nemá cenu, nevím jak to ti zmrdi dělaji, ale celé kolo vždycky totálně zničí. Alespoň bráchův Scott vypadal, jako by na tom Armstrong absolvoval 10× Tour a možná ještě hůř. Takže kolo ti sice vrátí, ale můžeš ho hodit do kovošrotu.

          0 0
          • soap  

            jak to ukrade fetka tak je větší šance že se to najde,ale organizováné skupiny které se zaměřujou na kola spolu se zainteresovanými cykoloservisy tak to je vetšinou v pytli ti kola převážeji na druhy konec republiky nebo za hranice,no korunku tomu dají policajti kteří s tím kšeftuji nebo samí nakupují(dvákrát ověřeno, přímo od zdroje) :-(

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.