• MODRAK

    Fort Altec 2+ vel 58, vyr. c. F00 0781, barva bila, vidlice Kinetick celokarbon, Mavic Ksyrium SSC, galusky Tufo, kazeta Mavic M10 12–25, brzdy Mavic SSC, predstavec ITM Millenium 110mm, riditka 3T 199, cervena omotavka, hlava Stronglight, cerna + karbonovy podlozky, karbonova sedlovka Fort, Sedlo Gipiemme Stealth 2000 carbon vyr. c. 2497, pedaly Look PP206. Zbytek Campa Chorus 10 speed rocnik 2000.

    Zvlastni znameni: prodreny potah sedla vzadu, poskrabana cerna barva na zadni brzde, vespod napraskly zamek sedlovy, napraskla zadni vidle ve spoji u prehazovacky, prasklinka na dolni ramove trubce zespodu asi 10cm za hlavou. Na Ksyriich predni rafek novy frezovany (t.j. z novejsich SSC SL), zatimco zadni rafek klasicky puvodni.

    www2.humusoft­.cz/sehnal/for­t2003.jpg takhle to vypada, akorat misto Zippu tam jsou Ksyria.

    775041184, 284011743, sehnal@humusoft.com

    0 0
    • cube  

      No celkem slušné kolo zloději jsou svině před tak 4–5 rokama mi ukradli Author Absolution mněl jsem ho asi tak 2 mněsíce pořádně mně nasralo když jsem vyšel ze sklepa a kolo v pr***i cena:asi tak 40.000 v té době špička.

      0 0
    • MODRAK  

      Tak odvolavam patrani, Fortik uz je zas tam kde ma bejt. Dokonce i s nahradni galuskou. Tak az na tom nekoho uvidite jet, tak ho nelynchujte, jsem to zas ja :-)

      Pouceni z toho plyne ze:

      1. Kolo nemate v bezpeci ani tam kde by se zdalo ze v bezpeci je.
      2. Nekupujte si pekny levny kolo bez dolozenyho puvodu, nesvezete se na nem.
      0 0
      • vlty  

        nešlo by to trochu rozvést? to rozuzlení?

        0 0
        • MODRAK  

          Zatim ne. Potrebuju si par veci proverit, sam poradne nevim co si o tom mam myslet. Casem to snad doplnim.

          0 0
          • Kolík  

            Kolegovi z prace ukradli kolo ze sklepa, hned druhý den obešel zastavárny v okolí (je z Prahy) a v jedné ho našel. Předstíral že má zájem o něco jiného, pak odešel domů pro paragon na kolo, vzal si s sebou policajta a vrátil se do zastavárny. Kolo mu bylo hned vydáno. Zastavárník se ani nebránil. Myslím si že v 50% případů zloděj jde kolo střelit do nejbližší zastavárny na ukradenou občanku.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.