Újezdský duatlon 17.4. - Praha Újezd n.Lesy

6 nepřečtených
  • Bbrouk

    Ahoj, letos už potřetí v Újezdě nad Lesy a Klánovickém lese pořádáme Warmpeace Újezdský duatlon – přijeďte si příjemně zahájit sezonu. On-line registrace zahájena na http://triprozdravi.cz/…lasovani.php

    Újezdský duatlon je úvodním dílem Újezd.net Seriálu tří závodů pro zdraví – pohodového seriálu pro celou rodinu, kde za lidové startovné dostanete co na velké akci. Nově se můžete těšit na masáže zdarma:o)

    www.triprozdravi.cz

    0 0
    • Bbrouk  

      Ve středu prohlídka trati – vyjíždíme v 18 z místa startu (Újezd nad Lesy, ulice Čentická u fotbalového hřiště). Konkurence v neděli nebude asi vůbec marná – viz www.triprozdravi.cz Tak doražte také

      0 0
      • xxhonzikxx  

        Díky všem moc a moc za účast, byli jste skvělí a doufáme, že se Vám závod líbíl!

        Hezký bikový týden, když nám přeje počasí!!!

        0 0
        • hajtman  

          Bol to môj prvý duatlon a bol to fakt zážitok. Čo sa týka zabezpečenia, tak som nepostrehol jediné mínus, ibá samé plusy :) Takže chválim a ak sa bude dať, tak o rok som tam zas!

          0 0
    • goood  

      Moc hezká akcička. Nečekal jsem, že tam bude tolik lidí. Krásné počasí, spousta znamých, fajn neděle

      0 0
    • Schuminier  

      Byla to super akce a chci se zeptat, jestli nevíte někdo o nějakých fotkách. Fotky od pořadatele jsem viděl, ale potřeboval bych nějakou fotku ze startu závodu mužů … a pak ještě další fotky z cyklistické tratě, určitě mě tam musel někdo vyblejsknout, těch fotografů tam bylo víc:-) Jinak si dovolím udělat takovou menší reklamu na blog bronzového Michala Kohoutka (snad mu to nebude vadit), který zcela jistě brzy doplní skvělý článek o závodě.

      http://fotobike.cz/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.