Ubytování - Solná komora jezera Wolfgangsee, Mondsee, Attersee, Traunsee

18 nepřečtených
  • jaradal

    Ahoj,

    doporučíte mi někdo rozumné ubytování pro rodinu se dvěma malými dětmi v oblasti kolem Salzburských jezer?

    Hledám místo vhodné na výlety kolem jezer na kolech. Ideálně větší 4-lůžkový pokoj nebo apartmán.

    Díky za tipy.

    J.

    0 0
    • přišlapávač  

      Ahoj, ja jsem byl uz dvakrat u fantasticky rodiny v Gschwendtu- je to u Wolfgangsee naproti St. Wolfgang. Maji krasny dum, skvele vybeven pokoje a nebylo to vubec drahe. Zkusim pohledat a dat odkaz.

      0 0
    • vlasto  

      Familie Blaschek v Altmünstru. Fereinwohnungy pro 2–6 osob s vyhledem na Traunstein, 5 minut od Traunsee. Na netu je nemuzu najit, ale doma mam nekde telefon.Dam to sem vecer.

      0 0
    • Barak  

      Najdi si webovky městečka kam chceš jet, vyplň tam poptávkový formulář na ubytování, omez to cenou a na mail ti přijde halda zajímavých nabídek.

      0 0
    • coplos  

      Nechci zakládat nové vlákno – chystám se do Wolfgangsee na kola – budu shánět ubytko pro čtyři osoby, máte někdo nějakou aktuální nabídku??

      0 0
      • coplos  

        Nikdo žádný typ na ubytko???

        0 0
      • alinceb  

        Byl jsem tam loni. Oblast super – hlavně pro rodinu s malými dětmi. Ubytko ale doporučit nemůžu – už dlouho jsem nebydlel v tak tragickém apartmánu…

        0 0
    • coplos  

      Tak aspon typ na místo (vesnici), odkud je dobrá výchozí pozice na výjezdy – a kopců se nebojíme, děti jezdí závodně (11 a 14 let).

      0 0
      • alinceb  

        My bydleli u familie Limbacher (Weißenbach 120,5350 Strobl). Místo je fajn. Je to kus od centra Stroblu, pěšky tak 15–20 minut chůze na břeh jezera, 5 minut do obchodu. Je to přímo pod výjezdem na Postalm, kde je m.j. Postalm Klettersteig (pro děti 11 a 14 těžká ferata, ale tobě by se třeba mohla líbit). Bohužel vstup do lesů kolem je omezený.

        Bydlení doporučit nemůžu. Chtěli jsme pokoj pro 2+2 dospělé a jedno dítě. Apartmán jako takový byl celkem fajn vč. jedné ložnice, ale já se ženou jsme spali v obýváku na šíleném rozkládacím gauči, ze kterého jsme měli úplně rozlámaná záda. Když jsem paní řekl, že se na tom nedá spát, tak se divila a nakonec nás teda aspoň na 2 noci nechala spát na vedlejším dvoulůžáku, kde byla normální postel.

        Zkus sehnat bydlení někde blíže centru Stroblu. Koupání v jezeře je fajn (čistá, teplá a mělká voda), ale většina pláží je buď privátních nebo placených. Našli jsme jednu pěknou, neplacenou, ale ta zas byla nudistická.

        Osobně bych se vyhnul St. Wolfgang, který je hodně rušný.

        0 0
      • zdenek  

        Podle mne na to jdeš špatně: Podívej se na mapy, naplánuj si, kam se budete chtít podívat (na kole, pěšky, lodí, lanovkou…). Z toho ti vyjde vhodné místo na ubytování. Pak koukni třeba na booking.com. Tam máš u každého ubytování vybavení, ceny, obsazenost a hodnocení. Když se zaměříš na dobré hodnocení, nemůžeš udělat chybu.

        Ty jezera jsou blízko od sebe. Není problém je objet všechny (i za jeden den). My byli loni u Attersee a když to porovnám s ostatními jezery, tak s trasami na kola bylo asi nejslabší. Kolem jezera se občas nedalo vyhnout silnici (úzké a frekventované). Kolem Mondsee je cyklostezka většinou mimo silnice. Kolem Wolfgagsee je těch stezek nejvíc + nějaké trasy do kopců.

        0 0
    • coplos  

      Zatím mám typ na ubytování od kamaráda – viz citace:

      .....na penzion v obci Lupitsch, oblast Rakousko-Salzkammergut, majitelka češka Martina : tel. 00436765770033, holka úplně v pohodě, mluví česky, dá se domluvit i víkendový pobyt, ceny si už nepamatuji, ale bylo to podstatně levnější než v ostatních penzionech

      0 0
    • Roby  

      Ahoj,my byli ubytovaní v Radau. Je to asi tři km od Wolfgangsee. Rodinný pension,snídaně super, cenu jsme usmlouvali díky hledání na poslední chvíli.Vybavení pokojů jako za socialismu , ale to je v lokalitě všude skoro stejné.Pakliže jde hlavně o přespání a jídlo tak bez problému. Kontakt: Frau Fraziska Baier Radau 11, 5351 St.Wolfgang Tel:+43613751­04 Fax:+43613751044 Web: www.familie-baier.at

      email:ramsner­bauer@aon.at Jestli chceš ještě něco vědět tak napiš.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Je to trocha vedla

      http://tinyurl.com/z49tkw5 Landhaus Tauplitz

      ale bolo tam fajn

      http://www.tronkosice.sk/…lzkammergut/

      P.

      0 0
      • karliner  

        Znám perfektní pension v Söldenu. Je to taky trochu vedle, ale bylo tam fajn. A taky mám vyzkoušené dva domy na pronájem v Provence.

        0 0
    • coplos  

      Provence asi bude podstatně dražší než rakousko – otázka jestli je o tolik lepší??

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.