Solná komora - Bad Mitterndorf a okolí - tipy

4 nepřečtené
  • Hrubiduk

    Ahoj,

    letos razím do Rakouska, Bad Mitterndorf na jihu Solné komory na MTB.

    Na netu a v různých průvodcích jsem našel docela dost tras, nicméně by mě zajímaly i postřehy a doporučení někoho, kdo třeba v okolí sám jezdil.

    Našel by se tu někdo? Díky za tipy a doporučení.

    Co se týče preferencí, nejezdíme čistý downhill, (takže Planai ne, navíc ji máme už sjetou :) ), prostě po svých nahoru a dolů, technické sjezdy nevadí a preferujeme panorámata…:)

    Díky

    0 0
    • MatS  

      Tak panorámat je tam hafo. Byli jsme vloni se ženou v Bad Ischl a je to tam fakt nádhera. Letos se tam vracíme, nejdřív jedeme na 7 dní do Kitzbuhelu a pak tři dny v Bad Goisern (solná komora). Nádhera jsou všechna ta jezera a Hallstat. Ten je zapsaný v UNESCO. Konkrétní trasy neporadím, jezdíme XC. Ale nahoru a dolů tam není problém. Já měl občas problém s tím nahoru, protože když kolem profrčeli borcíí na elektrobajcích, tak to člověku nepřidá :-)

      0 0
      • Hrubiduk  

        Ahoj,

        mám projeté okolí Kitzbuhel, Ramsau, Bad Goisern i Hallstatu, ale ne Bad Mitterndorf. Proto se ptám na tipy tady :)

        0 0
        • milord  

          Ahoj,

          můžu ti doporučit trasu k Salzastausee, nahoru Rassenbachalm, Viehbergalm, soutěskami Offen dolů do Grobmingu a údolím Enns zpět. Druhá trasa směrem k Odensee přes Steinitzenalm, zpět údolím. Jel jsem tam v rámci Dachstein runde, moc pěkné.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.