Ubytování na Šumavě - Penzion Dobík

6 nepřečtených
  • jkolda

    Hledáte klidné ubytování na Šumavě, kde byste zažili krásnou dovolenou na kole, dovolenou pro celou rodinu s dětmi nebo jen aktivní relaxaci v malebné šumavské přírodě?

    Pak je tu právě pro Vás rodinný penzion Dobík. Jeho umístění přímo na cyklostezce nedaleko Lipna v obci Pasečná přímo vybízí cyklisty a turisty k zastavení a načerpání nových sil na další cestu na kole po Šumavě. Rádi u nás přivítáme i golfisty, nohejbalisty a jiné sportovce, nedaleko penzionu Dobík se nachází plně vybavené a moderní golfové hřiště.

    Chráněná krajinná oblast a národní park Šumava je pastvou pro oči milovníků přírody, rájem houbařů a turistů, ať se jedná o rodiny s dětmi, hledající přírodní památky, hrady a zámky, nebo o aktivní turisty, kteří se sem vydávají za sportem. Ať patříte do kterékoli z těchto skupin, rádi Vám poradíme, kam vyrazit, kterou cyklotrasou se vydat, nebo na které přírodní a historické památky se podívat.

    Ubytování v penzionu Dobík uspokojí návštěvníky všech věkových kategorií. Celý penzion je kompletně zrekonstruovaný. K dispozici máme celkem osm prostorných pokojů o celkové kapacitě 26 lůžek. Na všech pokojích je zavedena satelitní televize a balkon.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.