Tretry - srovnání - podrážky - tvrdost

15 nepřečtených
  • vlk

    Pokud někdo z Vás zkoušel více druhů cyklistických treter.Napište prosím srovnání-Zajímalo by mě které značky či typy jsou méně náchylné na vymačkání podrážky.U svých Specialized sport už cítím po 1,5 roce ježdění kufr, což je dosti nepříjemné.Pot­řeboval bych vědět, zda jsou na tom jiné značky lépe, či je to stejné.

    0 0
    • MARIN  

      Diamant- (nekdy pred 12roky) desny slupky takovy turisticky backurky, podrazka desne mekka SIDI Eagle- (pred 10roky)- podrazka tvrda cca 4roky pak me zacali hrozne brnit chodidla a bylo to prave od toho jak byl citit kufr a zmekle podrazky Diadira (nevim model ale asi pred 8roky) – o tyhle znacce uz nechci slyset podrazka se utrhla uz po pul roce a nebyl jsem sam Specialized Comp na dva suchace – 6roku jezdeni a porad jsou dobry-lepsi boty jsem na noze nemel. Podrazka tvrda ale kufr uz jsem posledni dobou zacinal trochu citit a proto jsem koupil dalsi Specialized Comp 06 – naprosta spokojenost, tvrda podrazka a kufr necitim ale mam na nich jen asi 300km

      0 0
    • grafik  

      vozim dva a pul roku Answer Palisade a jsem s nimi max spokojen, na podrazce neni ani stopa po opotrebeni nebo vymackani. Svy drzi take vyborne. Nezachazim s nimi uplne v rukavickach – puvodne jsem si je poridil na „rozbiti“ na jednu sezonu s tim, ze si casem koupim lepsi … ale zatim nemam duvod menit.

      0 0
    • Ruprecht  

      podle mě bude hrát velkou roli v subjektivním hodnocení tvrdosti podrážky taky váha jezdce a způsob jízdy. 100 kilový silově šlapající pořízek asi bude říkat o tvrdosti podrážky něco jiného než 60 kilový střízlík jezdící frekvenčně. Takže veškeré tvrzení, že „tyhle“ tretry jsou extra tvrdé a tyhle jsou bláto beru z rezervou.

      0 0
      • vlk  

        Však proto sem psal"zkoušel více druhů cyklistických treter".Srovnání v rámci jednoho člověka a více treter.

        0 0
    • JSt  

      rok a pul? spis kolik km. v 7k km jetych compech kufr necitim (jen jsou roztrhany). ty sporty maji predpokladam podrazku stejnou, ne? jinak nebrat diadory – rychle meknou a praskaji…

      0 0
      • vlk  

        Jo sporty maj stejnou podrážku.Km neměřím, tak nevím.Je zajímavý, že kufr např necítím hned po vyjetí z domu, ale třeba až po 20–30km.

        0 0
    • Beeda  

      pokud neco tvrdeho tak karbon pearl izumi, proti karbon shimana sh225 je to skoro az peklo, i ty shimana jsou pohodlenejsi, ale zase spatne schnou.B

      0 0
      • vlk  

        No jo, jenže nerozmlátí se ta karbon podrážka, když s tím člověk občas musí vyjít/vyběhnout po kamenech s kolem na zádech?

        0 0
    • pali  

      cranky ti zlikviduju kazdu podrazku

      0 0
    • náčelník  

      John Luck – měkký gumáky. AXO – měl jsem je krátce, špatná velikost, nemohu hodnotit. Adidas Niwot – mám je přes 5 let, podrážka stále tvrdá, i
      když samozřejmě opotřebovaná. Chválím.

      0 0
    • pop  

      mám starý Spešly Sport a není cítit nic ani po 100km,tak nevím,třeba máš špatnej kus se svou smůlou :)

      0 0
    • Mamut  

      Stare Spesly Sport boli ok aj po 4 rokoch (cca 9000–10000km). Teraz mam Pearl Izumy (cca 2600Kc, model si nepamatam) a minuly vikend v Jesenikoch mi trpli chodidla nad kuframi. Maju najazdene asi 2 roky (4000km).

      0 0
    • TomasN  

      Urcite zalezi hodne na vaze ridera. Mam 90kg, Spesly Comp, momentalne uz treti, ty prvni praskly u kufru, obe boty najednou, po pul roce jezdeni. Reklamace bez problemu, koupil jsem si jeste jedny protoze mi perfektne sedi na noze a za ty prachy myslim lepsi tretry nejsou. Na dotaz jestli meknou rikam ANO. Mam ted dvoje 2006, ty druhe, kupovane s odstupem cca 4mesicu, jsou o poznani tuzsi. Frekvence jizdy- cca 5× tydne, spin trenazer a bike.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.