tretry shimano sh-m225 alebo sh-m310

13 nepřečtených
  • kuris

    zdravim, chcel by som si kupit tretry a mam tychto dvoch kandidatov. je tam dost velky cenovy rozdiel, tak ak mate nejake skusenosti skuste ich sem hodit. na druhej strane nekupujem to kazdy rok, cize ratam s tym ze mi to dost vydrzi. predpokladam, ze s 310tkami vela skusenosti este nebude, ale malo by to byt podobne ako 300ky.

    dakujem

    0 0
    • Daf  

      Mám SH-M300. Na rozdíl od M225 mají celokarbonovou podrážky, kdežto M225 pouze karbonovou výztuhu. Bota padne perfektně, takže není vůbec potřeba silně dotahovat pásky. Svršek a vložka mají možnost tvarováni custom-fit. Nevím, kde by bylo možné si to nechat udělat, ale vložku jsem si troufnul vytvarovat sám v domácích podmínkách :) Nevýhoda oproti tomu levnějšímu modelu je vzorek podrážky. V těch botech se v kamenitém terénu špatně chodí a hodne klouže. Ale zase se podrážka dobře čistí ;) Jsou špičkově zpracovaný, čemuž bohužel odpovídá cena. Občas se dají sehnat nové na cyklobazaru za dobrou cenu. Zřejmě od závodníků co to fasují.

      0 0
      • krokus  

        S dovolením oživím tohle vlákno. Nevíte, jak je to s tím tepelným tvarováním? Kde (ideálně v Praze) a za kolik se to dá udělat? Jinak váhám mezi modelem 230 a 310; předpokládám že o 230 platí totéž co o 225.

        0 0
    • krokus  

      Chci se zeptat, jestli jste si někdo nechal tretry Shimano tepelně vytvarovat. Boty sedí už teď dost přesně, uvažuju, jestli to vůbec má smysl. Aby pak třeba neseděly hůř:-)

      0 0
      • jose  

        pokud sedí, tak bych to neřešil, maximalně vytvaroval vložku… já to mám jak na silničních tak horských protože mám lehce levou nohu jinou:-) ale děláno doma, stačí horkovzdušná trouba a silnej vysavač:-)

        0 0
        • krokus  

          Na domácí pečení bych si asi netroufl, co kdybych ty boty spálil:-) Btw., už jsi přítelkyni/sobě pořídil toho Geniuse?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.