• Zdeněk-k1

    Začal jsem uvažovat nad nákupem nového kola a jedna z možností je koupě právě Treku FUEL EX 7 http://www.trek-bikes.cz/…7–27–5/p-535 a tak by mě zajímaly Vaše názory na toto kolo. Především na funkci odpružení, ale i jakékoliv jiné poznatky o tomto kole. Případně i jinou variantu kola v cenové relaci 60tis a zdvidem do 120mm na 27,5 kolech.

    děkuji

    0 0
    • Mysee  

      Za mě jak jinak než Canyon. Nerve 8.0, mnohem lepší výbava než Trek, nižší váha, Trek je zas Trek no. http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

      Mám loňský model a postupně jsem si ho doladil ke svým potřebám. Blíží se TestFest, tam bude k vyzkoušení určitě.

      0 0
    • saintjv  

      Canyon Radon tam vybirej pomer cena vykon je nejvic… Vic neres, Trek je pecka ale draha pecka

      0 0
      • Zdeněk-k1  

        na stránky canyonu jsem se trochu již díval ale mám obavy z nákupu kola přes net bez předchozího vyskoušení a jen čekat co mě dojde v krabici domů. Je pravda že jsem systém doručení moc nestudoval tak to neznám až tak do podrobna jak to funguje. Proto se zatím ohlížím po kolech co jsou víc dostupná „na každém rohu“. Právě ten trek mě zaujal ikdyž pár změn bych na měl asi provehl.

        0 0
    • šimlos  

      No,to nám ty ceny vylétly..Měl jsem Fuel EX 8 ročník 2011 za 47 tisíc..Ale to je jenom takový nemístný postesknutí mimo téma :-).Za mne je Trek skvělá značka mezi trail biky,kolo co se týká geometrie bylo úžasný a dalo se na něm i velmi svižně jet.Nemá cenu rozebírat komponenty,není tam nic,co by urazilo.

      0 0
    • Mate.Zahry  

      Vozím Fuel Ex 9.7 2012 a max. spokojenost, je to takovej univerzál na švihy, (traily, občas maraton a 1–2× Rychleby) Kolo dostalo celkem čočku a po technický stránce drží dobře. Osobně mě na Treku vyhovuje geometrie – trochu delší rámy mi vyhovují více.

      Pokud ti nesedí nějaký komponent, tak se zkus domluvit s prodejcem na výměně protiúčtem.

      0 0
      • Zdeněk-k1  

        děkuji za reakce.Když už ho máš delší dobu měnil jsi tam třeba nějaké ložiska na zadní stavbě nebo je utěstění na takové urovni že nebylo potřeba do toho zasahovat.

        0 0
        • Mate.Zahry  

          Zatím jsem měnil jen vložku tlumiče za tu „novější verzi“: http://www.cyklosvec.cz/…-5dilupouzd/ kyvka měla trochu vakl) ale tohle je věc FOXe, která se objeví napříč značkami.

          Ted o víkendu jsem zjistil menší vakl na hlavních ložikách kyvky, ale to bude stačit vyměnit 1 pár ložisek za cca 5oo Kč a bude to v pohodě.

          0 0
    • Zdeněk-k1  

      zatím se nikdo tady nestal majitelem zmíněného treka

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.