• uNLIMITED

    Cauky lidi, mam moznost ted koupit Treka Elite 9.7 posledni kus za 40tkč. Barva nic moc, ale rikam si, porad lepsi nez jaka poutovka, ono mit nenapadny kolo taky neni od veci. Jde mi spise o funcknost, reps. jestli za ty penize je to dobra muzika :)

    http://www.trek-bikes.cz/elite-9-7/p-205

    0 0
    • uNLIMITED  

      Jeste bych se zeptal.. da se nejak k FOXce pridelat RemoteLock?

      0 0
    • marek_K2  

      No to musis najskor napisat ze dobra muzika na co?

      Na pohodove jazdenie po lesiku alebo na preteky s ambiciou na bednu? Ten trek splna skor to druhe. Ta farba je celkom dobra, lepsie to vidno na realnych fotkach.

      0 0
      • uNLIMITED  

        Tak o závody nebo bednu nejde. Jde o to, že dost jezdím jak doma tak i v zahraničí, ale žádný závody. Od kola očekávám super svezení a že všechno bude fungovat tak jak má a něco to vydrží. (jasný, vím, že funguje i Alivio, ale kdo by se s kolem 13kg tahal :))

        Chci si prostě koupit fajn kolo, chci zakusit pocit karbonu a tak jsem obešel město a dostal nabídku na tohle. Podle mě super kolo, jak rám, tak komponenty.

        Jen mi lehce vadí, že to nemá Rebu, která je jednak lehčí, jednak více stavitelná, levnější servis a hlavně.. má ten RemoteLock.

        jeste jeden odkaz, jak kolo vypada (barva):

        http://kolo.cz/…elite97v.jpg

        0 0
        • weekend warrior  

          sorry ot, funguje i alivio? to je jasna blbost, o vahu mi vubec nejde…ale to jak to neradi, smatla, vikla, rachta, sere se, no to by me zabilo…

          0 0
          • uNLIMITED  

            ale joo.. i alivio uz je dneska docela ok, uz se to seridit da. Driv mezi radama byly dost velky rozdily DeoreAlivio, dneska jsou taky, ale uz to neni tak markantni…

            0 0
    • trpaslik72  

      Ve Foxu se sice nevyznám, ale bike je to fešnej jak po designový stránce (alespoň za mě), tak co se týče vybavení. Toho locku je ale rozhodně škoda, ať už půjde o rekreační ježdění nebo nějaký ambice na úspěch při závodech.

      Fungovat to bude jako každý takhle podobně osazený bajk, osobně teď vozim komplet SLX 3×10sp a to řazení běhá moc pěkně.

      Rozhodně bych ale neřešil názory lidí, že je to na rekreační ježdění zbytečně drahý, zbytečně chrtí, že to nevyužiješ, atp. Pokud si chceš udělat radost a poznat něco lepšího, novýho, tak proč na něco takovýho hledět.

      Co se ceny týče, tak nemám moc přehled, dlouho sem nic nehledal, ale fakt je, že sem se poslední dobou setkal s několika výprodejovými Treky za super cenu, s pěknou výbavou (viz 6700 (2012), co se tu někde řešila).

      0 0
      • marek_K2  

        Nj je to na kazdeho vlastneho rozhodnuti. Ja budem mat za taku cenu radsej tlmic pod zadkom ako karbonovy ram.Aj ked potom to bude aj v dobrej vybave mat tych 13kg. Uz len snad ze na pohodu by som kupil Alu bike s dobrym osadenim, hmotnostne bude okolo tych 11kg, ak je aj to vela kg tak potom karbec , za tu cenu je to dost dobre..

        0 0
        • uNLIMITED  

          Tohle kolo vazi praveze 10.8 kg (bez pedalu). „To same“ v alu 11.3kg, oboji vazeno na prodejne (Trek svou vahu nikde neuvadi) a bylo to bez pedalu.

          Modely 2013 by mely byt cca o 200g lehci.

          0 0
          • marek_K2  

            A alu stoji kolko? Za 30 som kupil haibike Q RC komplet na XT s foxou a mal 11,1kg na vahe bez pedalov.(v18ke.)

            0 0
    • Smazaný účet  

      Vyměnil bych komplet řazení za sram x9 a šel do toho :)

      Cena je to slušná.

      0 0
      • JakeF  

        10sp XTčko za 10sp X9? To by se předtím musel pořádně fláknout do hlavy…

        0 0
      • ToBla  

        10sp dynasis bych taky rozhodně neměnil. Doplnit lock u Foxe se nevyplatí. To už je lepší vidli prodat a koupit jinou. Jinak za mě super kolo za velmi dobrý prachy. Pozvedla by ho snad jedině výměna kol pro případný útoky na bednu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.