Trasy pro Freeride/ Cross country

14 nepřečtených
  • Sedy90

    Zdravím,

    mohl by mi někdo prosím poradit nějaké trasy, nebo alespon vytipovaná místa pro freeride/ cross country v okolí Nymburka, nebo Lysé nad Labem?

    Díky moc za odpovědi.

    0 0
    • Sedy90  

      To vážně nikdo neví? :-/

      0 0
      • Atilla  

        U Nyburka asi žádný FR svežení nebude, ale v Lysé jsem byl asi tak před 7 lety a kluci tam mají něco postaveného, ale už si ani nevzpomenu kde. Bylo to kousek od nějaké fabriky na konci města.

        0 0
      • Atilla  

        U Nyburka asi žádný FR svežení nebude, ale v Lysé jsem byl asi tak před 7 lety a kluci tam mají něco postaveného, ale už si ani nevzpomenu kde. Bylo to kousek od nějaké fabriky na konci města.

        0 0
    • lukeenho  

      Hele já na Nymbursko jezdim rekreačně. Nedávno jsem koupil novýho bikea a plánuju ho otestovat, tak už jsem tady na fóru trochu hledal a zatím jsem našel např tohle : (ale nemám osobně odzkoušeno)

      Mezi Lysou a Milovicema by měl bejt nějakej menší freeride – Shibak bike park (na Šibeničním vrchu), pořádaj tam každoročně závody, ale víc infa jsem nenašel

      A jinak pořádnější XC zaježdění je až nejspíš někde u Mladé Boleslavi – viz. http://www.bike-forum.cz/…m/47712.html

      0 0
      • Atilla  

        Jo to je ono Shibak. No v Boleslavy makám a teda, díky bohu, že bydlím o 35km dál. Bolka je placka. Jeden kopeček a nic víc. A na tom kopečku mají, „FR“ trail kde se skáže vše na placku. Zážitek jak sviň. Pak mají ještě: http://www.mbc-team.com/v2/index.php…

        Ale když zaprší, tak nemá smysl tam jezdit. Byl jsem tam minulé pondělí a lepivé bahníčko jak sviň.

        0 0
    • Pá-dlista1  

      Freeride/cros­scountry ? Co presne hledas? Tady je toho totiz mraky, tak abych se zbytecne nerozepisoval. Treba celou sjezdovou trat z Nymburskyho nadjezdu o prevyseni 8m ti popisovat nehodlam ;)

      0 0
      • c0d3r  

        hlavne ty dve „discipliny“ jsou dost odlisny :-D FR a XC :-D

        0 0
        • Sedy90  

          Díky všem… no já se v tom zatím nějak moc nevyznám :-D

          Prostě mě baví jezdit v lese kde se dá jet i rychle i něco techničtějšího, obšas třeba menší sjezdík. Ale spokojím se s dobrým terénem v lese, kde jsou nějaký hrboly, kořeny atp. prostě ne jen rovná cesta.

          Díky moc :)

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Tak pro zacatek si muzes trochu procourat vojensky prostor nad Milovicema. Na jeho okrajich najdes jak bikrosky (Milovice, Kbel), tak dirty a pripadne lavky nebo pumptracky (Shibak, Cachovice). Radius pak muzes rozsirovat. Nejaky ten skok a pumptrack najdes treba v Nymburce u skateparku. Neco jako „sjezdovou“ trat na Prerovske hurce u Prerova nad Labem.

            0 0
            • lukeenho  

              Ta Přerovská hůra by mě zajimala. Kde přesně tam nějakej zajimavější „trail“ je? Co jsem koukal do mapy, tak jediné ne úplně rovné místa kolem místa, kam jezdím (Hradišťko-Kersko) jsou Přerovská, Semická a Břístevská hůra a z toho vede cesta snad jen před Břístevskou? Případně díky za tipy! :)

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Kdyz prijedes po asfaltu od Semic, tak za prvni zatackou doleva je vlevo zavora. Po te ceste dal a budes po par stech metrech mijet (krizovat) konec trailu.

                Nebo naopak od Prerova za vesnici pred loukou vpravo zacina cesta a privede te ke stejnemu mistu.

                Zkousel jsem tam najit nejaky vyjezd z druhe strany treba, ale prekazi tam nahore pole. Takze asi jen tlacit (jet) po trati. Kdybys nasel cestu nahoru dej mi vedet.

                0 0
            • bett  

              Jezdí tu někdo tu Přerovskou húru? Dnes jsem se tam byl podívat, jedna lajna „zapomenutá“, něco zjednodušeno.

              0 0
    • Bonebiker1  

      Trochu to oživím, podle Global Heatmap se na přerovské hůře dá jet asi nějaký okruh a na semické hůře to vypadá, že taky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.